Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spirit FC

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, Napló Sváby Andrással címen indít műsort az egykori TV2-s szerkesztő-riporter az ATV-n márciusban, tudtuk meg iparági forrásoktól. Sváby ATV-s átigazolásáról tegnap írtunk, akkor még a reggeli ATV Start című műsorról volt szó vele kapcsolatban, amiben Bombera Krisztina párjaként…..
Megvan az ATV Start és Start Plusz című műsorainak negyedik házigazdája: információink szerint Sváby András, a TV2 Napló című műsorának egykori főszerkesztő-riportere ül be Bombera Krisztina mellé a műsorba, ha minden igaz, márciustól. Tegnap ugye Kárász Róbertet jelentette be a csatorna, pezseg az…..
Az atv.hu tudta meg, hogy Budapesten, a Gutenberg téren nagyméretű muszlim kulturális központ épül. A létesítményről a helyiek és az építkezésen dolgozók úgy tudják, hogy mecsetszerű imahely lesz. A tervezett központ az Országos Zsidó Egyetemtől néhány méterre készül, és a tulajdonosa egy olyan…..
Spirit FC 2016.08.31 12:17:22
@Bodó Róbert: hát az nagyon jó, hogy volt EGY olyan, aki ellene szólt... gratulálok, őszintén...
Már csak a maradék 1.498.499.999 embernek kell csatlakozni hozzá...mert "kisebbség" tehát a másik 1.500.000 radikális muszlim hívő nem fog ellene szólni...
Én is nagyon sajnálom a szegény szíriai menekülteket, akik éheznek, de elárulnád, hogy miért gyalogoltak 3 kontinensen, mikor a szomszédos országok muszlim hívők???????
Miért nem fogadta be őket a gazdag emirátusok, Irán vagy más ország, ahol még a "csúnya nyugati rossz emebereket " sem kellene "eltűrniük???????????????????
Miért van az, hogy a média tele van kerítésen átnyújtott gyerekekkel, síró asszonyokkal, de igyazából:
- a menekültek közel 90%-a 20-40 év közötti harcképes férfi!!!
- amikor ide érkeznek egyáltalán nem meggyötörtek és fáradtak, hanem okostelefonokon pötyögnek és erőszakosak a hatóságokkal!!!
- egyfolytában tele vannak a hírek a terror cselekményekkel , amit a menekültek követtek el!!!
- egyfolytában a törvényeket megszegik és tömegesen követnek el bűncselekményeket a " nem terroristák"!!!
- abeérkező menekülteket oktatóanyagokkal várják már itt élő társaik hol mit kell hazudni, hogy ne toloncolhassák ki őket!!!
- az eddig 1-1,5 év alatt most ide érkező kb. 3.000.000 migráns közül 100 azaz SZÁZ DB volt az, akinek munkát tudtak adni!!!
- mert nem akarnak dologzni, nyelvet tanulni, beépülni, békében élni...
HANEM HASZNÁLNI AKARJÁK AZT, AMIT AZ ÁLTALUK MEGVETETT KULTÚRA FELÉPÍTETT...ÉS AZTÁN ADOTT IDŐBEN FELSZÁMOLNI A "BENSZÜLÖTTEKET"...

Igen, el kell őket vezetni Jézushoz, sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel imában, és a feléjük irányuló szolgálatok támogatásával anyagiakban... De nem fogom megvárni, hogy egy AK47 vagy egy balta, vagy egy bomba testközelből veszélyeztessen engem vagy a családomat...

De értsd meg, hogy ezek az emberek nagy részben nem segélyre szorulnak és sajnálatra, hanem harcolni jöttek..és sajnos nagyon komoly taktikával és háttérrel rendelkeznek...
A táborokban nem éppen azért sírnak, hogy "jaj a gyerekem már 2 hónapja nem járt iskolába"... közben egyszer sem kérdezik meg, hogy " hol lehet nyelvet tanulni, szeretnék dolgozni, kit keressek ez ügyben?" hanem azért, mert nem elég a pénz, nem elég a kaja és mikor lehet már végre teljesen a saria alapján élni!

Másrészt, ne akarj hamis együttérzéssel hamis bűntudatot ébreszteni bennem! Strandra nem járok és főleg nem csajokat stírölni..ha Neked problémád van ezzel keress fel egy pásztort...
Egyikünk sem, így Te sem tudod - akármennyire akarod ezt elhitetni -, hogy a valóban szerencsétlenül járt emberek mit éltek át...Belegondolok az ő helyzetükbe, de ha nem lenne ilyen álhumanista a "migránspárti" emberek mindegyike, akkor látná, hogy:
1. hatalmas veszélyforrás ez a társadalmunkra.. például a "gyerekedre" - ha van, nem tudom...
2. amíg a magyar gazdaság a saját éhezőit sem tudja ellátni, addig hogyan fogadjunk be másokat???
És ennek ellenére forrásainkhoz mérten meg is tesszük...amink van azt megosztjuk...csak hát az nem sok....

Szóval nem hinném, hogy amíg fent említett és kifogásolható körülmények nem változnak, addig olyan "sokkal többet" kellene "befogadni"
Ébresztő!

És csak, hogy az eredeti témára is visszatérjek: egy ilyen mecset eddig mindenhol a világon!! a terrorizmus és a radikalizálódás melegágya volt! Majd ha a következő30-40 évben - direkt nem mondok többet - sehol, semmilyen radikális és terrorista cselekmény nem lesz köthető imámokhoz, mollahhoz, mecsetekhez..stb....akkor talán "elgondolkozom rajta", hogy mi is van most...
Csak egy baj van: a korán nem fog megváltozni!
Spirit FC 2016.08.31 13:42:24
@Bodó Róbert: De, sok minden igaz, amit írtam...
Többnyire szimultán két munkát végzek, tehát annyira nem unatkozom, mint Te...ha ennyire unatkozol hétköznap akkor kíváncsi vagyok - vagy inkább nem - melyik "csapatba" tartozol...
De akkor hajrá erős férfiú..irány a határ!
Sok sikert! Valóban szükség van a határvédelemre...
Spirit FC 2016.08.31 15:24:12
@Bodó Róbert: A nagy unalomban sokáig tartott kitalálni ezt a választ...de ha igaz, akkor Isten áldjon továbbra is és használd jóra a javaidat...
A sok munka nem jelenti, hogy keveset keresek...
Ha igazán "olyan életszínvonalon" élsz, akkor tudnod kell... szóval inkább nem megyek bele, hogy miért ellentmondásos amit írtál... vagy ha gőzöd nincs a munkáról, akkor nem sokáig fogod élvezni az unalmat...
A baloldali közvélemény egyre nagyobb megütközéssel figyeli az ATV-t. A gondolkodók sokszor már arra ragadtatják magukat, hogy a Hír TV az új ATV. Ezt mi nem gondoljuk. Mert a bűnbánó maffiózóként saját, jólfelfogott érdekéből immár kormánykritikus Simicska-TV csak a lopott…..
Spirit FC 2015.09.29 15:31:13
@vfo: Ha ellenőrizhető tényeket írsz, majd hasonló hivatkozásokkal reagálok... Azon kívül nem írtál tényt, hogy a cégadatbázisban láttad kik és hol tulajdonosok... A többin mit cáfoljak? Cáfolja az a több mint 35 év, amit a Gyülekezet megélt..
Spirit FC 2015.09.29 16:51:04
@vfo: nem vagyok a listára kíváncsi, de ha odafigyeltél volna azt mondtam "az az egyetlen hiteles info", amit írtál... tehát ez jogos, de a tulajdoni viszonyok mióta támasztják alá a többi fröcsögést??

Visszautasítom, szerintem pár jelen írásokat olvasó társammal együtt, hogy analfabétának nevezz. Az írásaid alapján el kellene gondolkodnod mondatértelmezés ügyben és logikai összefüggések terén is.
Spirit FC 2015.09.29 21:21:24
@vfo: Hát ez az.. Hogy nyilvánvalóak a gyümölcsök! Nem tudom mit nem értesz.. Minden jót..
Különös természeti jelenségben volt része június elején azoknak, aki a kínai Ganjingzi Qu településen tartózkodtak ugyanis váratlanul békák ezrei potyogtak az emberekre. A béka eső Liaoning tartományban volt megfigyelhető, miután aznap reggel igen heves esőzések voltak. Mivel a…..
Spirit FC 2015.06.21 07:43:06
@bölcsbagoly: szerintem ha ennyit tanulmányozod a Bibliát... előbb utóbb hitre jutsz.. ;)
Spirit FC 2015.06.22 11:32:48
@bölcsbagoly: sajnálom... Isten nem mond le rólad... Te döntesz
Spirit FC 2015.06.17 14:08:20
@bölcsbagoly: igen... és azt hallottam a víz is csak a vöröses homok miatt volt olyan, mint a vér... :D :D Ugyan már! Nem arról van szó, hogy valaki több, mint 300 esetben 100%-os pontossággal beletrafált abba, mi fog történni 3500 éven át az emberiséggel... Egyszerűen: a Biblia igaz!
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
Spirit FC 2014.01.31 09:27:50
@kommenter: Hazafias párt??? :( Ezen már nevetni sem tudok... A nácizásról meg annyit, hogy: ha minden vezető állandóan zsidógyűlölő, zsidó összeesküvésről beszélő, bujtogató beszédeket mond nyilvánosan, akkor hallani sem akarom mit mondanak egymásközt... ha nyíltan náci és rasszista weboldalt üzemeltetnek (kurucinfo)...és nyíltan náci és fajgyűlölő szervezetek (magyar Hajnal, Betyársereg, 64 vármegye) a legfőbb szavazó bázisuk és a zsidóságot teljesen megsemmisíteni akaró Iránnal szvetkeznek, anyagi támogatást tőlük elfogadnak... AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK??? Soroljam még???? A JOBBIK NÁCI ÉS ANTISZEMITA!!! Most pedig a SOK CSALÁS ÉS HAMISSÁG KÖZÜL KIBUKOTT MÉG EGY... Várjuk a következőt...
Siralmas...
Kettős kereszt és sámándob, kereszténykedés és pogány ezotéria, orosz orientáció és iszlám-rajongás: úgy tűnik, a Jobbik ideológiája maga a megvalósult multikulti. Most éppen Mohamed követői vannak a napirenden. Az iszlám az emberiség utolsó reménye – állítja Vona…..