Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikulenko

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
mikulenko 2014.04.13 00:29:16
@desike: átlagosan értem.
foci meccsekre pl.
3-4 gól alatt :)

Köszi!!
mikulenko 2014.04.13 14:01:35
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény ! " (ТорпедоNN#99)..
Mai szerzőnk, Edina kicsit más elképzelésekkel vágott Londonnak, mint a legtöbben, ő ugyanis a nonprofit szektorban szeretett volna dolgozni. Mint kiderült, igenis van értelme erőt és időt fektetni a jótékonysági munkába, mert ezen keresztül akár jó állást is…..
Mai szerzőnk. Dávid két hónapja már írt egy bemutatkozó posztot (aki nem olvasta volna, az itt pótolhatja, érdemes!), amit nagyon szerettetek (én is), úgyhogy most örültem, hogy némi unszolásra megírta kicsit részletesebben is, hogyan sikerült munkát találnia Angliában, egészen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadás arról szól, hogy valaki nyer, valaki pedig veszít. A történelem azt igazolja, hogy a vesztesek vannak többségben. Ezért is működik még a rendszer. Ha a fogadók nyernének,…..
mikulenko 2014.03.31 18:39:19
@brand_boy: Üdv! :)

Letöltöttem a progit,de nem tudom beállítani normálisan.
Print Screen-elt képet tudsz küldeni esetleg arról,neked épp hogyan van beállítva és mit mutat?

Előre is köszi! ;)))
A mai történet Norvégiába visz minket (igaz, némi ázsiai kunkorral), és kiderül, hogyan lehet önkéntesként elindulni, milyen gyermeket várni az északi országban, milyenek az emberek, és szeretnek-e dolgozni a norvég fiatalok. A képeket is a szerző, Kata küldte, amiért köszönet…..
mikulenko 2014.03.06 20:01:33
@Mirjam2: Köszi.
Igen, ezt természetesen megtaláltam. De valóban létezik a workaway dolog?
Nehéz elhinnem....@_@
Mihez kezd egy budapesti aszfaltbetyár (nem én találtam ki, mai szerzőnk, NemZsolt határozta meg így önmagát) az Egyesült Arab Emírségekben? Természetesen egy rendezvényszervező cégnél dolgozik logisztikai menedzserként. Aminél csak az a jobb, hogy meg is írta nekünk a…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 százalékos pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény elött - alkotott…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni " (Walter Sobchek)  ..
mikulenko 2014.02.28 15:25:33
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: Köszi, de arra lennék kíváncsi, hogy telefonon ezt hogyan aktiváljam?
Írja, hogy "Ahhoz, hogy aktiváld bónusz ajánlatod, menj a Számlám > Bónuszajánlataim" , de telón ezt nem igazán találom meg. :/
mikulenko 2014.02.28 17:17:39
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: Köszönöm. Utánanézek :)
mikulenko 2014.02.28 17:18:43
@ibracadabra09: Igazad van. Persze attól függ, milyen erősségű csapatokkal játszanak a bajnokságban hétvégén. :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való " (desike)..
Azt mondják azok, akik értenek hozzá, hogy minél többen élnek egy országból külföldön, annál nagyobb az esélye annak, hogy olyanok is nekivágnak, akiknek addig talán eszükbe sem jutott volna – egyszerűen azért, mert látják maguk előtt a példát. Ilyesmi történt a mai poszt…..
Nem csak munkával, és tanulással, de önkéntesként is ki lehet jutni külföldre, bár kétségkívül, erről ritkábban szól a fáma. Bálint viszont – miután három hónapig nem talált munkát Magyarországon – úgy döntött, megpróbálja. Így került ki Katalóniába, ahol…..
mikulenko 2013.12.14 22:19:06
@.b.: Szia!
Nagyon tetszett a posztod, jó volt olvasni. :)
Az lenne a kérdésem, hogy ha az általad említett honlapokon -[artemisszio],[messzelátó]- önkéntes munkára, akkor mikor fogok értesítést/választ kapni?
Ez hogy működik?

Előre is köszönöm! :))
mikulenko 2013.12.21 16:49:59
@.b.: Köszönöm szépen a választ!
Nagyon hasznos volt. :) Így érthető és világos, hogy ennek milyen lépései vannak.

[ Küldtem ezzel kapcsolatban privát üzenetet]

Üdv.
Határátkelő Csak tudd abbahagyni 2013.10.07 06:48:00
A határátkelés speciális esete a hajós munkavállalás, amiről már több poszt is született a blogon. A mai is ilyen, egyébként pedig részben válasz egy korábbi írásra. Mindenesetre én mindig nagyon érdekesnek tartottam az ilyen életet, noha igazán sosem vonzott, de hát nem…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)       /hivatásos/ ..
mikulenko 2013.10.27 00:04:11
@MUUUUU: Köszönöm, értem.
Akkor te nagy téttel szoktál játszani ilyen esetben?
Pl 1000 €-t (kb. 300 ezer Ft) feltettél a 70. percben, 2:0-nál, és nyertél vele pl 1,05.-ös odsszal 315 ezer forintot?
:)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést :-) " (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már…..
mikulenko 2013.10.22 21:32:27
@baluka24: A Fribourg egy vicc...
A Rapperswil utolsó 5 meccsén szerzett 5 gólt, most pedig már 4-nél tartanak.
Mi eez? -_- ........................
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont bárki KIKAPHAT bárkitől.…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! "  (Tippguru)..
mikulenko 2013.10.19 23:41:33
@Index11: Vas megye.
mikulenko 2013.10.19 23:46:18
@Dante999: Szintén Baselre tippelek. Köszi. :)
mikulenko 2013.10.19 23:47:20
@Index11: Akkor Lazar Angelovról ne is beszéljünk...:D
Igen, amúgy Marc Fitt még nagyon fiatal, és javára váljék, hogy abszolút naturál. :)