Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McCoy

5 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nos, nem konnyu egy szcientologussal szcientologiarol  beszelgetni - sajnos. Nekik ugyanis van egy technikajuk az altaluk SP - nek, vagy elnyomo szemelynek tartott kritizalokkal szemben. Eloszor kijelentik, hogy a felhozott temarol nem hajlandok beszelni, majd rogton tamadasba mennek at,…..
 Penthouse June 1983 (Cover Story)                Inside The Church of Scientology: An Exclusive Interview with L. Ron Hubbard, Jr. "Scientology and all the other cults are one-dimensional, and we…..
Emlékeztető: 2008. július 12-én szombaton 13 órától 15 óráig az Erzsébet krt. 2-6 szám előtt békes tüntetés a szcientológia egyház ellen. Több információ, videók, tanácsok itt: Magyar Anonymous honlap A nemzetközi felhívás fordítása: Rémálom blog bejegyzés Más:  …..
 Hubbard Jr.: According to him and my mother, he tried to do it with me. I was born at six and a half months and weighed two pounds, two ounces. I mean, I wasn't born: this is what came out as a result of their attempt to abort me. It happened during a night of partying --he got involved in…..
Egy ismeretlen jóakaró fordító jóvoltából íme az eredeti angol magyar verziója. L. Ron Hubbard, vágatlanul. Mindenki csak saját felelősségére olvashatja el! :) Az egyház szerint tüdőgyulladást is lehet kapni az elolvasásától! A dokumentum szerzői joga is náluk van, én pedig…..
McCoy 2008.07.08 22:50:49
Kedves harmatOSA

Ha a szcientologusoknak jogukban all a szabad vallasgyakorlas leple alatt olyan mocskossagokat elkovetni, mint amit az utolso postban is latsz (gyermekek), ez ez a jog szavatolja nekik, hogy (egyenlore meg) szabadlabon vannak

Akkor nekem hagy legyen meg a szabad velemenynyilvanitashoz a jogom, es hagy csapkodjam a terdem rohogve ettol a sztoritol, es hagy adjak ezen velemenyemnek hangot - akar ezen a blogon is....
Es ez nem Translator ellen iranyul - nezd meg mit irtam a blogomban arrol, hogy mi a velemenyem - ki miben hisz.

filozofiahitkutatas.blog.hu/2008/07/04/szcientologiai_ismervek_avagy_mi_jo_benne

Viszont ha nem haragszol - tovabbra is elek a szabad velemennyilvanitasi jogommal - es parodizalni fogom a sztorit is - meg Hubbardot is.
A sztorit azert - mert szerintem egy betepett - berugott agyszulemeny
Hubbardot meg azert, mert egy satanista, skizofren drogos - alkoholista volt.
Mert ha idaig nem tudtam volna rola ezeket - akkor a fenti sztrori elolvasasa utan valna nyilvanvalova - az eloadasmod miatt.
Ossze - vissza beszel, ide - oda ugrik, tobbszor elveszti a sajat tortenetenek a fonalat.
Ennel a 9 eves keresztlanyom is erthetobben es osszefuggobben tud eloadni egy sztorit, ugy, hogy a mondatok egymasba kapcsolodnak, van folyamata a tortenetnek.

Azonkivul, tudvan azt, hogy hubbard gazdasagi megfontolasbol alakitotta a szientologiat egyhazza - hitvitarol beszelni - enyhen szolva vicces.......
Friss belső emailtermés:   1. Pszichóirtásra fel! Feladó: CCHR munkatárs (a szci-k antipszichiátriai alapítványa) dátum: 2008. 06. 24. Kedves Listalakók! Én a CCHR-nál dologzom, ahol az elnyomást szüntetjük meg azáltal, hogy promózunk (pl szórólap, újsághirdetések) és…..
Újabb fejezet a szcientológia szervezési módszereiből Forrás: a szcientológia nemzetközi központjának volt munkatársai, a xenu.net fórumán   A csapat részesedési rendszert a szcientológia nemzetközi központjában használták és használják csak, Hubbard fejlesztette ki -…..
McCoy 2008.06.29 17:47:25
"Pedellus 2008.06.29. 15:47:14
CConstantine
Hát, tényleg megérdemlitek ha benne voltatok:)"

Pedellus, azert gondolj bele, hogy aki bekerul barmilyen szektaba, az azert azt joszandekkal es bizalommal teszi - indulaskor.Aztan ahogy telik az ido - sorban talalkozik a furcsasagokkal, rajon hogy mi a negativum - de meg akkor sem egyszeru egy ilyenbol " kifarolni", mar csak a szektak eroszakossaga miatt sem. Mi most itt lehetunk okosak, - mert lattuk ezt a leirast.De akik bekerulnek a sci -be, azoknak nem ez az elso amit megmutatnak, hanem szepen beetetik oket - es csak kesobb jon a fekete leves, es az ezzel jaro felismeres, illetve dontes a tavozasra, de meg akkor sem megy mindig egyszeruen - sok idobe tellhet, mire az ember vegleg megszabadul toluk.

Engem nagyon zavar, ha valaki a volt sci - seket ( en nem voltam az, csak kulso szemlelo vagyok) " onkentes hulyek" nek, vagy butaknak titulalja.

Azert, mert aki egy ilyenbe bekerul, az joszandekbol, es utkeresesbol teszi - egyszeruen csak keresi a helyet a vilagban. Aztan rajon a sok mocskossagra - es megprobal menekulni.De az sci - tol elszakadni ( mint ezen a blogon is talalhatsz szamos peldat ra) - nem olyan egyszeru.

De ez egy folyamat.Es a bekerulo - majd kikerulo emberek 99% -a mindossze keresi a helyet a vilagban ( igy megel egy rossz tapasztalatot is ezzel) - viszont az - hogy keresi a helyet - a lelki identitasat, - az tiszteletre melto, mert legalabb O mar erez kesztetest a lelki fejlodesre.

Ezt annak az ismereteben celszeru ertekelni, hogy sok ember erre sem erez igenyt, ugy kerek neki a vilag ahogy van, kaja - pia - pisi - kaki - bufi - alvas - szex - sor a fotelban ulve, es harsanyan uvoltve kommandirozza a TV - jet, amiben epp a focimeccs megy.Nah, ezeket az embereket nem fogja erni ilyen trauma mint amit fentebb olvashatunk, neki a legnagyobb trauma az - ha nincs tobb sor a hutoben.

De ezek az emberek nem is fognak tapasztalati uton jarni.De aki elindul a tapasztalati uton - arra nem illik azt mondani, hogy - "onkentes hulye"
McCoy 2008.07.01 22:59:28
"CConstantine · www.xenu.net 2008.06.30. 22:56:50
McCoy, úgy vagyok vele, hogy aki szídja és/vagy lenézi azokat akik bekajálták a SCI-t, azok épp magukról mutatnak tükröz szellemi útjukon."

Haat, CConstantine, ezt en is igy latom, de gondoltam, miert ne legyek kedves, miert ne magyarazzam el inkabb szajbaragosan, mint egy 6 eves kisgyereknek -)

Mas. Nezz be ide, Kogitot nyirom eppen, remelem valaszol meg, mert ki akarom csinalni...

jezusvalaszol.blog.hu/2007/12/22/mi_a_teendonk_az_eletben_es_miert
A múlltkori bejegyzés folytatása. Előzmények: A szcientológia szervezeti felépítése Magyarországon I.   WISE Magyarország Egyesület Tóth Imre papíron: az egyesület elnöke az egyházon belül: a WISE közép-európai irodájának parancsnoka (bár egy világi szervezetet vezet…..
McCoy 2008.06.29 19:08:57
"anonymoushun · www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.27. 18:32:38

Én egyébként azt gondolom, hogy ez a legnagyobb ökörség amit tehetnek, innen is látszik, hogy sötétek mint az alagút."

Na, itt hatalmasat tevedsz. Ez egy nagyon jol kidolgozott vedekezesi technika, a leheto legjobb, tobb esetben is az O malmukra hajtja a vizet.
Hasonlo, mint amikor az izraeliek megszornak egy palesztin civil telepulest raketaval, a palesztinok valaszkent felrobbantanak egy izraeli buszt, erre izrael vilagga kurtoli, hogy a palesztin terroristak megint merenyletet kovettek el - tobb fele modon profitalva ebbol.

Ezert is mondtam, hogy komolyan - elore megtervezett lepesekkel kell keszulni egy ilyen provokaciora, kulonben nagyon gyorsan atfordulhat a szitu az sci javara, attetelesen az anon altal gyujtve szamukra szimpatizansokat ( kepzelt mediahir: Internetes hackerek csoportja verekedest kezdemenyezett a sci egyhaz hivoivel (!!!!) Kozepkori inkvizicios modszerekkel akadalyozva a bekes sci hivoket vallasuk gyakorlasaban! )

Hidd el nekem, ez egy nagyon okosan kidolgozott technika, ha nem latod mire gondolok, akkor kifejtem bovebben itt, akar az anon - forumon.
Megjegyzés: innentől zenésblog lesz, tehát minden bejegyzéshez igyekszek zenét ill. videót mellékelni. A "lázadók szövetsége" megalakult az egyházon belül is, úgy néz ki. Ez a levél landolt ma a postaládámban:   Kedves Szcientológus! Némileg szokatlan…..
McCoy 2008.06.22 01:53:42
Before · azbeszt.blog.hu 2008.05.04. 15:47:44
CC, nem személyeskedés céljából, de azért hadd jegyezzem meg, hogy meglehetősen instabil személyiségnek tűnsz. Először belezúgsz a sci-be (ahol csodákat tapasztaltál, ugyebár), aztán kiábrándulsz, majd jön jézus haver, aki utat mutat...


Hmm... Es az egyen On-kereseserol halottal? Eletutrol, amiben folyamatosan keresi onmagat az ember? Ahol folyamatosan probal fejlodni, ezert erdeklodik - kutat - tanul - tapasztal?
Ezt hivjak Eletnek.......

Egyebkent egy kicsit neked is lehet scipszicho beutesed, mert ez a kommented pl. tisztara sci -s levezetesu:

Ertekel - termeszetesen lenezoen, aztan okoskodik olyan dologrol, amirol nem sok fogalma van egyebkent.Amit a szeretetrol irtal....az ertekelhetetlen maszlag.

Tehat olyan scipszicho -s .......

McCoy 2008.06.23 17:46:42
Csak toprengek, vagy miaszosz......

Ha mostani "foguru" szemelyes - kozvetlen munkatarsa is mar ellenzeki blogon kommentel.....akkor nekunk igazan nem kell tennunk semmit.....

Ez az orulet lassan - de biztosan kinyirja sajatmagat.....
jogvedettseg ide - vagy oda, kikerulnek az " idiot" anyagok, aztan igy az egyszeru utkereso is ralat, hogy miert nem jo oda csatlakozni.

Lehet, hogy maga a dianetika - jo dolog.De azert azt se felejtsuk el, hogy lhb ezt a sajat tapasztalataibol rakta ossze - ergo - amikor alkoholizmusa es drogos volta miatt tobbszor allt pszhihiartiai kezeles alatt - akkor volt lehetosege betekinteni az " agygyogyaszat" eszkozeibe....

Meg azert azt is vegyuk figyelembe, hogyan is mukodik ez a " piramisjatek"

OT III -ig, nem igazan van fogalmuk az embereknek, hogy mirol is van szo.
Ott megkapja a "xenu sztorit"...paff, dobbenet, meg atkozodas, hogy ezert a szemetert fizettem idaig tobb miliot...........
De! itt jon a csavar.....

Kepzelt beszelgetes OT iii , es OT xiiiiviiii, ( hu, de nagyon elore vagyok a hidon vazze! ) kozott.


_ OT xtry iiiiii, huu, de nagyon elore vagyok vazze!, mondja......

ok, most mar lattad, ez a mi eredet tortenetunk....ok, hulyeseg? Persze hogy az! DE figyi, gondolkozz ey kicsit! Most mar Te is reszesulsz az anyagi javakbol, amit az "utkeresoktol" szedunk ossze! Ok igy????
OT III lettel, ismered a titkot, now lets doo it, reszesulj az anyagi javakbol is......
Te - mint most mar foo - FOO - auditor, meghalgatod- elemzed - aktazod a "csipetcsapat" allomany adatait, ezert te fogsz kapni x dollar ezreket, rendben van igy???!!!
Hat persze, hogy rendben van..........Ha eleg penzt juttatsz nekem, en akar meg is eskuszom, hogy a sajat szememmel lattam xenut 3D-s moziztatni a lelkeket -)


Istenem - ez nyomorusagos.Viszont - nehany leleknek szuksege van erre is - hogy megtapasztalja, mi az a "tevut"............

Létezik egy olyan fogalom az egyházban, hogy elnyomó személy. Úgy lehet beazonosítani, hogy megvizsgáljuk, hogy a 12 rá jellemző jellemvonás többsége illik-e rá. Nézzük meg, hogy a szcientológia egyházra szervezetként illik-e ez a 12 jellemvonás: Az idézet forrása: L. Ron…..
L. Ron Hubbard 1967. október 12-én írt egy irányelvet. Az a címe: KILÉPÉS A SEA ORGBÓL. Mégegyszer nézzük is meg, hogy mi az a Sea Org a hivatalos honlapról: "A történelem során minden nagy vallás magja olyan egyének csoportja volt, akik annak szentelték magukat, hogy…..
A szcientológusok csak úgy ismerik: KSW #1. Ez a Keeping Scientology Working Series 1 rövidítése, azaz a szcientológia működésben tartása sorozat első tagja. Ez egy Hubbard által írt, iránymutatásokból álló sorozat, amelyek a szcientológia működését érintik. …..
McCoy 2008.06.16 15:57:56
Kedves Interferencia! ( az interferencia nalad az agyi instabilitasra utal? )

Ismerjuk mar az sci - s trukkoket, tehat most leirom, hogy mi fog kovetkezni.
En irok valamit.
A tenyeket, amiket leirok, Te abszorut figyelmen kivul fogod hagyni, majd jon egy olyan szoveg, hogy -nem tudok segiteni neked ( ki kerte, vazze?), meg ezt nem tudom ertelmezni.Aztan belefogsz egy szemelyiseg elemzesbe, amiben termeszetesen rengeteg megoldando problema lessz, enyhe utalassal a tudatomat utalo "body thetan" - okra.
Nah, most, hogy a Te valaszkommenteden tul vagyunk, elkezdem a kommentemet.
Csak igy baratsagos hangon.

Figyelj ide, baromarcu.
Olyan nincs ebben a kerdesben, hogy "objektivan szemlelodom, es arany kozeputas utat valasztok." Nincs. A naczi, lelkileg gyenge - illetve megoldast - utat kereso emberek kihasznalasara epulo, egy alkoholista-drogos teveszmeire epulo - gazdasagi okokbol vallasnak alcazott orulet es nemzetkozi maffiahalozat eseteben nem letezik arany kozeput.Vagy tamogatom - vagy elitelem, es harcolok ellene.Te - a kommentjeidbol itelve - tamogatod, habar ahhoz nincs batorsagod, hogy ezt nyiltan kijelents, kodositesz.Osszekothetned magad SoDi -val, aztan tudnatok egymast auditalni rogton, elsokezbol.
Most egyenlore ennyi, de szemmel tartom a kommentjeidet, mint a masik "liberalis" scientologus soDi -et is, es aktivan levelezni fogunk -)

Nah, most Te jossz, johet a kodosites, a mondanivalom meletti elbeszeles, es szemelyiseg-elemzes.Lecci, mond meg nekem: Mi a bunom?
McCoy 2008.06.16 17:22:06
"interferencia 2008.05.22. 11:30:40
CC/Gyula ur:

Ó ti komment vitézek.

Nem tetszik a Szcientológia?

Öreg, menj be hozzájuk és mond el nekik a véleményed, ne itt legyél legény a gép mögött rejtőzködve.
"

Na, figyi hulyegyerek!
Az Anonymus mozgalom pont errol szol.Ti dobtatok a kesztyut - mi meg felvesszuk.Ha 150 centis kis csutfaszokat kuldtok a tuntetok ellen arcba belemeszni - uvolteni, mit tudunk tenni, bekes termeszet, meg peaceful warrior mentalitas ide vagy oda - meg fogjuk fejelni - hogy lehiggadjon.
Ha fotoztok - kameraztok, mi is azt tesszuk.Ha kovettek - mi is kovetunk.Becsalunk egy melekutcaba, aztan addig rugdosunk, amig ki nem mondod az igazsagot: L. Hubbard egy drogos- alkoholista volt ( a sajat fia elmondasa szerint is), a scientologia egy kibaszott ( lecci ne moderaljatok ki) piramisjatek, a hiszekeny emberek atvagasara epul, egymillio forintert aruljatok a szutykotokat, ami egyebkent egy CD-n elferne mp3 formatumban ( anyagkoltseg- nyers CD 50 huf, munkadij+haszon legyen 300 % -ek, akkor is kb max 300 forint), kormanyzati szervekbe beepules, stb......sok mocsok meg.
Szerintem a Joisten azert rakott ide engem a skot felfoldre, hogy meg a kozelembe se legyen ilyen baromarcu mint Te vagy, kulomben nem allna masbol az eletem, csak pofozkodasbol........
Ambar most kivanom magamnak, adna az Isten, hogy egyszer osszefussak egy ilyen szellemi mozgaskorlatozottal, mint te is vagy......
5 masodpercen belul megmutatnam neki, hogy merre is lakik a a joisten........
McCoy 2008.06.16 19:24:53
Hahoo Cconstantine!

Olvastad sok hozzaszolasomat a masik blogon, lathattad hogy probalok targyilagos es higgadt maradni.Azt is lathattad, hogy ostorozom rendesen a kereszteny egyhazat, a tulkapasai, gyilkossagai miatt.De azzal szemben megis, le tudok higgadni, mert mindig eszembe jut Pilatus baratom mondata: Ne bants oket peter, hisz sok embernek ez az egyetlen szelemi elojelu forras.
Ilyenkor elhalgatok, amikor ez a maganlevelben elkuldott mondat eszembe jut.
De sci - xnenupschiofobia eseteben nem fogok halgatni.Ez sokkal veszejesebb annal, mint sokan hiszik.Ez nem csak orultek gyulekezete, annal sokkal roszabb.Csaladokat szakit szet, adossagba kergeti az embereket, es a vegen pszihopata orultte teszi oket, de mindezt nem a sajat valasztasukbol eredoen, hanem terorban tartva a szemelyiseget.
Nem halgatok.Nem miattad.Nem kozeli ismerosom miatt ( nincs ilyen, ha kozeli csaladtagom esne aldozatul ennek az orultsegnek, mar nem elne, aki ezt csinalta vele)
Hanem amiatt, mert lelkileg serulekeny - utjukat es onmagukat kereso embereket zsakmanyolnak ki, rajtuk eloskodnek.Minden embernek vannak gondjai.Ezt ezek a szarhaziak is tudjak.Es pont ebbol csinalnak uzletet.Nah, es pont ez az ok, amiert en meg harcolni fogok veluk.
Az anonimus jo kezdemenyezes, csak kicsit buta.
Nem nyilvanos forumon kellene megszervezni a tunteteseket, mert ismerve az ellenseget, minden felhasznalonev es IP cim nyomozas ala kerul, ez csak penz kerdese, abbol meg van nekik eleg, beszedik a szegeny "identitas - keresoktol"
Magan levelezesi listan.Zart korun.
Tamogatni kellene a hacker csoportokat, akik feltorik az sci szervereit, es minel tobb agyament dokumentumot tesznek ki a netre, annal inkabb raebresztik a tomegeket az sci valos elgondolasaira.
Ha az egyszeru - utkereso emberek latjak, hogy L. pcihopata - alkoholista-drogos Hubbard milyen fajgyulolo elveket valott, az OT 3 -as szintu emberek milyen idiota - valosagtol elrugaszkodott vilagban elnek, akkor nem mennek bele a csapdaba.Torolnek egy videot a youtube- rol? Es? Akkor mi van? Szamos proglam letezik, amivel letoltheto a youtube video.Egy felteszi, sci-s ugyvedek nyomasara youtube leveszi, de kozben 300 anonymus aktivista letoltotte, es 300 kulombozo felhasznalonevvel feltolti ujra..

Csak szervezes, es logisztika kerdese az egesz.

Cconstantine! Ez mar nem csak kommenteles - ez haboru....
A haboruban meg alapszabaly: Ismerd meg az ellenseged modszereit - es fordisd azt ellene.....
Mint a RickyRolling... ( apam, hogy ez mekkora otlet! csutfasz sci aktivista kijon a szekhazbol kotozkodni meg arcba-uvoltozni, tunteto mit tesz? Nem folyik bele a provokacioba, hanem a hangszorot rairanyitja a csutfasz arcara, aztan - nesze egy kis Rick Asley, erezd jol magad-)) Brillians -)))

Szoval...CConstantine, koszonom a leveled, de nem miattad teszem.A jo erzesem diktalja, hogy ezt kell tennem.Szembe kopnem magam - ha nem igy tennek.Es meg teszek is.Ennel sokkal tobbet.........
A következő nemzetközi Anonymous tüntetéssorozat június 14-én lesz. Már most el kellene szervezni a magyar akciókat, hogy rengetegen legyünk és nagyot szóljon! A téma, mint a névből is kiderül, a szcientológia privát haditengerészeti szerzetesrendje, a Sea Org lesz, és az ott…..
McCoy 2008.06.16 03:22:35
"Before · azbeszt.blog.hu 2008.05.29. 14:45:15
CC: biztos voltam benne, hogy te voltál az egyetlen valódi egyéniség, amikor szíorgos voltál... Aranyos, komolyan!"

Te, figyelj csak, Before...

Cconstantine sziorgos volt, de tobb forumon reszletesen leirta, hogy milyen gyalazat folyik ott, ezzel fogyelmeztetve az embereket.
Tehat.A kerdesem.Neked mi a problemad?
Merhogy - a kotozkodesi szandekod nyilvanvalo, csak az okat nem latom.
Viszont kisertetiesen emlekeztet a stilusod (mar a kotoszkodes) kogitora, aki egy masik forumon ugyanigy probalta hulyenek beallitani Cc -t, es egeszen addig mondta az sci -s baromsagait, amig ra nem jott, hogy ott neki nem terem baber, azota sci ugyben kussban van.
Szoval csak kerdezem, hogy a kotozkodesed a "kiugrott mokus" lejarato technika resze, vagy csak egyszeruen nem szimpatikus?
Rémálom blog Toborzólevél 2008.05.01 10:13:00
Kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel végre, hogy a fiam nem akar Sea Org tag lenni, sőt még csak egyháztag sem. Kedves szcientológusok, mikor jut el a gyenge agyatokig, hogy egyszer már megpróbáltátok, ezen próbálkozás következménye lett aztán a C típusú bajforrássá nyilvánítás?…..