Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8il

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 6.c osztály, ahogy Marika néni előre beharangozta, 1992. április 15-én elindul az egri osztálykirándulásra (ÁSÉS-fiúknak ajánlom a mait is). Az iskola előtt már reggel héttől élénken gyülekeznek a gyerekek, párat a szülők is elkísérnek, hogy égessék kicsit kisfiukat a…..
Vége. Úgy érzem, hogy vége. Ez elmúlt években megannyi élményben volt részem, leginkább a nőkre, a nőkkel kapcsolatos játékra értem. Meghódítom, hagyom magam meghódtani, provokálom, kiprovokálom, játszom. Egyszerűen sok volt. Elég volt. Tapasztaltam hideget, javarészt…..
8il 2009.07.28 19:35:09
Éva (tőle jött a remek lapátkész; blogja itt) felvetése azért érdekes, mert a cím már annyira meggyökeresedett, hogy szinte fel sem tűnik az embernek a félrefordítás:The Remains of the Day: Valaki felhivta a figyelmemet, hogy ennek a filmnek a cimet A napok romjai-ra forditottak.…..
8il 2009.04.23 22:27:50
@kutyacica:

egyetértek, nekem is egyértelmú, hogy it a those good old daysre utal, hiszen egy visszaemlékezés az egész film.
és persze a főszereplők életének hátralévő részére is..
 Már egy hónapja, hogy Zefirelli hosszabban nyilatkozott homoszexualitásáról a Liberónak. Mint elmondta, ő homoszexuális, de nem meleg - gay -, mert ez utóbbi egy bohócfigura. Mi húzódhat meg az elsőre furának ható kijelentése mögött? Megpróbáltam elképzelni.A…..
Belsőség Élmény. Zacskóban? 2009.01.28 15:45:00
A pályán elért eredmények túlszárnyalták legmerészebb elképzeléseinket is.Ezt nyilatkozta a 45 éves Michael Pettitas, mikor 15 évnyi kutató- és fejlesztőmunka, valamint 4 évnyi bürokratikus szélmalomharc után végre-valahára forgalomba állíthatta és tesztelhette járművét. A…..
Ha nem számítjuk a félreárazott Hauszmann lakás pünkösdi királyságát, akkor alighanem megvan a legdrágább fővárosi lakás. Gábor ajánlotta figyelmünkbe ez a XII. kerületi kecót, amelyik a fotók alapján mintha csak egy külföldi városblogból lenne kiollózva. Dobtunk egy mailt…..
8il 2008.12.05 20:54:05
Az első Szlovák Köztársasággal kapcsolatosan számos mítosz, és tévhit él, de még több olyan vélemény, amelyeket elsősorban érzelmi alapon fogalmaznak meg. Magyarországon elválaszthatatlanul jelen van ezekben a vitákban a Trianon utáni politikai vezetés útkeresése, és a…..
A - felirat alapján az új élet reményével kecsegtető - mellékelt fotó nem a Hol teleljünk át, ha hajléktalanok leszünk? című postunk illusztrációja, hanem egy nagypolgári enteriőr a Hunyadi térről. Olyannyira nagypolgári, hogy ez az ingatlan címe is: "Budapest, 6. kerület,…..
Ha nem is dőlt meg, meginogni látszik annak az erzsébeti lakásnak az elsősége, amely közel két hónapja Urbanista-rekorder a budapesti mikroingatlan-piacon. A trónkövetelő szintén hét négyzetméteres, a Krisztina körúton található, és teljesen rendben van, kifejezetten jól karban…..