Regisztráció Blogot indítok
Adatok
körtemuzsika

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak 2014-ban. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év "válogatását" is. Nem néztem át 20 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at…..
Bár a Való Világ5-ben már csak hat játékos van versenyben, a Bors értesülései szerint a nyertesnek járó új lakás már biztosan nem lesz kész a fináléra. A bulvárlap értesülései szerint a lakópark egyelőre egy csupasz betonépület, amiben még szigetelés sincs, és láthatóan…..
streetre(ad)view Melinda (27) 2010.08.31 21:32:42
               Foglalkozása: angol tanárMit olvas? Sue Towsend: Adrian Mole - The Capuccino YearsTetszik/Nem tetszik? Tetszik.Miért? A Cappucino Years azt hiszem az ötödik napló kötete Adrian Mole-nak, vagyis persze…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.28 09:30:00
Ha valaki nem bírja ki, míg megjelenik a Lost hatodik évada DVD-n,itt a 12 perces Hurley-Ben kisfilm leirata. SPOILERES, TECCIK ÉRTENI? A Rizzoli&Isles már több nézőt érdekel, mint a Főnök (The Closer). Teljesen joggal, a sorozat a nyár legnagyobb és legkellemesebb…..
Aki egy kicsit is követi a jenki tévézés világát biztos, hogy a How I Met Your Mother ötlettelenségének ellenére is folyamatosan éljenzi a legjobban öltözött színészt, aki poénjai mellett mostanában sűrűn fakadt dalra. Neil Patrick Harris ugyanis a fentebb említett sorozat…..
körtemuzsika 2010.07.05 23:55:31
streetre(ad)view Máté (26) 2010.05.31 23:35:00
               Foglalkozása: tanulóMit olvas? John Ernst Steinbeck: Édentől keletreTetszik/Nem tetszik? Nagyon tetszik.Miért? Közel áll a gondolkodása az enyémhez, nagyon logikus az, ami történik benne. Steinbeck…..
A How I Met Your Mother (magyarul azt hiszem Így jártam anyátokkal címmel fut) című sorozat szívtipró sztárját, Barney Stinson-t megtestesítő Neil Patrick Harris-ről készült egy fotósorozat, mely az Esquire magazin májusi számában látható. A fotós Matthias Vriens-McGrath volt.…..
Mindannyiunk kedvenc répaföldszimulátora és facebookos spamforrása 4,4 millió júzert veszített egyetlen hónap alatt. Ez a fő tanulsága az Insidesocialgames májusi toplistájának, ami szerint azért annyira nem kell pánikba esnie a fejlesztő Zynga igazgatótanácsának, hiszen a…..
körtemuzsika 2010.05.06 00:15:29
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: És az hányadik szintet jelent pontosan? Mert nekem is ez volt a cél, de feladtam.
A kutyám megszökött, a földem egy hónapja parlagon, például nálunk a férfiember a lelkesebb, az én accountommal kooperál néha saját magával. Csak emiatt nem töröltem még magam.
Iszonyatosan lassú, pont a sokszor emlegetett nyugtató funkcióját vesztette el nagyon hamar.
körtemuzsika 2010.05.06 23:08:31
@szbszig: Legalább fél év folyamatos játék, a fent említett mellékhatásokkal, ez az, amit meguntam. A továbbiakban nincs rá igényem. Nem hiszem, hogy mást állítottam volna.
Kossi Aguessy, francia designer kapta meg a megbízást, hogy Chef Negrevergne "2" elnevezésű borkollekciójának a tartalomhoz illő külsőt tervezzen. A kiváló minőségű, ugyanakkor (jó értelemben) egyszerű borok klasszikus, de innovatív és letisztult csomagolást…..
körtemuzsika 2009.11.13 11:28:45
A CW harmadik idei újonca egyben a legrosszabb is, legalábbis ha az ember már nem Barbie-babákkal múlatja az időt. A sorozat, amit kétségbeesetten próbálnak TBL alcímmel eladni, hiszen azt könnyen lehet twitterelni, mg sms-ezni, elsősorban agyatlan véglényeknek készült, ők…..
Mennyi tanulság a párhuzamos szerelmekhez, életekhez, kapcsolatokhoz és történetekhez. Üdv! Először is a klasszikus tiszteletkörök: szinte a kezdetektől olvasom a blogot, van is néhány érdekes történetem, de sosem írtam, és talán egyszer kommenteltem. Szeretem olvasni, mert…..
David Carradine holtteste szombaton elhagyta Thaiföldet, de a különös halállal kapcsolatban nem szűntek meg a találgatások. A legújabb amerikai teória szerint egy titkos kung fu szekta lehet a háttérben. A színész családja az FBI segítségét kérte az igazság kiderítésében, a…..
körtemuzsika 2009.06.08 22:43:14
@Charlie Brown: úgy egy fél éve interjúztam egy kórboncnokkal és megkérdeztem tőle, hogy bírja feldolgozni a munkájával járó stresszt, hogy miként kezeli a testeket, akikkel dolgozott. Azt mondta, hogy azt tudja, hogy amikor hozzá kerülnek, már nem azok, akik voltak, hiszen szerinte egy ember a gondolatai, az emlékei, az érzései, de ettől nem szűnik meg tisztelni az előtte fekvő testet. Azt tiszteli benne, ami volt. Illetve ami benne volt. Hogy a porhüvelye volt valaminek, ami meg az az ember volt. Szóval érted. Neki így volt könnyebb végezni a munkáját. De tetszett, amit mondott.
körtemuzsika 2009.06.09 10:47:30
@Charlie Brown: Másodszor olvasom a nekem szánt hozzászólásodat és egyre inkább meg vagyok győződve róla, hogy a szándékos negatív hozzáállásoddal méred fel, hogy az emberek mit reagálnak, hogyan állnak hozzá a témához, mert bízol benne, hogy nem fognak veled egyetérteni. Az, hogy a liberalizmust mint pejoratív jelzőt emlegeted (ebből gondolom: "Ma, amikor kifejezetten haladó, divatos, menő dolog vallást gyalázni, buzinak, drogosnak, hazáját leköpő sehonnainak, semmi hagyományt nem tisztelőnek, trágárnak, és erkölcstelennek lenni"), máris feltételezi, hogy te valójában konzervatív, hazaszerető és hagyománytisztelő vagy és a polgárpukkasztással és a durva sarkításokkal szeretnéd elérni, hogy azt halld (lásd leírva), amit hallani/látni szeretnél. Ááá, remélem érthető. Reggel van még.
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
comment:com Beindul a verkli 2008.09.22 10:52:00
Eljött szeptember 22-e, elindul a tévés idény úgy istenigazából, annyi premier lesz, amit ép ésszel fel sem lehet fogni. A vastagon szedetteket rendszeresen nézem, az újoncok mind kapnak egy esélyt, tessék sajnálni engem és a barátnőmet is. Képünkön Olivia Wilde, a House egyik…..
körtemuzsika 2008.09.22 13:52:00
Ahogyan azt tapasztalhattátok, blogunk az ismeretterjesztés, a szórakoztatás és a közszolgálatiság hármas béklyójában vergődik. Úgy gondoljuk, most induló minisorozatunk a romániai közúti közlekedésről mindhárom elvárásnak maradéktalanul megfelel. Május végén abban a…..
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
Folytatjuk a történetet, pont ott, ahol abbahagytuk, azaz Alex a kompbaleset szenvedő alanyainak hozzátartozóit nyugtatná, mert a Nagyon Sokat Pofázó Rezidens erre is képtelen, Yang büntiből Burke betegeit pesztrálja, mert így talán megtanulja, hol a helye, Izzie egy két kocsi közé…..
Régi adósságot törlesztek a The Impossible Quizzel, ami bátran indulhat a „szemétparaszt” kategóriában, sajnos csak angolul tudóknak. A játékban kérdésekre adott négy helyes válasz közül kell kiválasztani a megfelelőt. Legalábbis látszólag, ugyanis a választ néha…..
"Született feleségek tehát legközelebb február 19-én, hogyvolt róla 20-án." -ugye, hogy ez szörnyen hangzott február ötödikén? Mai tudásunk alapján viszont bőven kiegyeznénk ezzel a kéthetes csúszással, mert a tévéújságban azóta sem jelent meg kedvenc sorozatunk.…..
A Muse és a Gwen Stefani bulik csúfos bukása után valószínűleg nem véletlen, hogy a stadionokhoz szokott Smashing Pumpkins-nak sem volt túl sok kedve kb. 3000 néző előtt bohóckodni Magyarországon, ezért lemondta a koncertet. Az egyébként első látásra meglepő húzás annyira már…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
comment:com Férfiolvasók kérték 2007.12.19 12:03:00
De ha nem kérték, akkor gondoltak rá, hát tessék: összeszedtünk egy pár mutatósabb sorozatszereplő menyecskét, a Flickr diavetítőjébe betettük őket, mindenkinek jó szórakozást hozzájuk, tessék jelezni, ha valaki kimaradt volna. ..