Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaitlin

156 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígèrtem, poszt nummacvàj a meditàciòròl szòl majd. Írtam koràbban, azt javasoltàk nekem, hogy menjek rà erre is, ez majd segít megregulàzni a gondolataimat. A covid csak tovàbb tolt abba az irànyba, hogy pròbàljam ki, mert egèszen tarthatatlan àllapotok uralkodtak ezen a tèren. Le is töltöttem…..
Vegyél egy embert, aztán próbálj ki rajta valamit. Egyszerű, nem? Jelen esetben én vagyok a kiválasztott alany és olyan kedves vagyok magammal, hogy nem kínozni fogom magam (elvileg), hanem valami istenien fantasztikus dologba vágok bele. Ahogy valaki fogyókúrázik vagy épp egy új nyelvet tanul meg,…..
Évek, sőt! évtizedek óta vágyok egy Jimmyi Choo-ra, de mindig meggyőzőm magam, hogy sokkal jobb/hasznosabb dologra is el tudom költeni azt a pénzt. Bár tavaly már addig eljutottam, hogy felpróbáltam egyet és legalább tudom, hogy mekkora kell, de nem vettem meg, mert hogy hiába megyek a gyárba…..
Ha valakinek a lakás bármely pontja kimaradt a tavaszi karantén idején a takarítás, elpakolás, selejtezés, rendezkedés alól, itt a lehetőség, hogy november/decemberben bepótolja! Sokan nem figyelnek arra, hogy a sok cipő sok helyet is foglal, rengeteg levegőt tárolunk velük, pedig nem kell ennek…..
Brékó brékó!!! 2020. február 13-án JLO is belépett a cipőbizniszbe a saját ihletésű cipő kollekciójával! A nagyasszony (istenem, ha én is úgy néznék ki 50 évesen, mint ő!!!) a Super Bowl félidei show-ja után nem sokkal robbantott ismét: jönnek a cipők is! Van már minden, parfüm, ruha, zene, tánc,…..
Mi a fittyfene is ez a kínai sorselemzés? Micsoda hókuszpókusz ez és miért higgyünk benne? Hinni nem kell benne, ugyanúgy, ahogy van, aki a gravitációban sem hisz vagy akár Istenben. Ez mindenkinek a saját döntése. De hogy mégis mi ez és mi fogott engem meg benne? Szerintem mindenki életében eljön…..
Hol is kezdjem az egészet? Hogy jutottam ide? Azt majd a következő posztban, erős kezdésnek inkább elmesélem nektek, hogy milyen történetek vannak arról, hogy miért pont ez a 12 állat került a kínai horoszkópba. Mielőtt belevágunk, azt elmondom, hogy ezeknek semmi közük nincs a nyugati asztrológia…..
Az senki számára nem meglepő (remélem), hogy a 20. század olyan világégéseket hozott, amire korábban senki nem gondolt. Nem csak az első, de a második világháború is olyan helyzeteket teremtett sokak számára, ami addig elképzelhetetlen volt és ma is az. Jogosan merül fel a kérdés, hogy hogyan…..
A Converse sosem megy ki a divatból. Egészen régről a köztudatban van, szinte mindenkinek van egy, van, aki soha nem válna meg tőle és a Converse mindig képes a megújulásra. Nincs ez másképp az új évtizedben sem, már idén januárban megjelent tőlük valami új, nem hátrahagyva a régit. A Chuck Taylor…..
Pörgettem az instát, hogy tudjak minden fontos dologról, ami megy a világban és kishazánkban és nem, nem fogok felülni a Norbi vontra, mert már egyébként is elment, meg minden csoda 3 napig tart, plusz már mindenki elmondott mindent ezzel kapcsolatban, még Réka is! Szóval miközben utolértem a…..
A tavalyi év nálam inkább a laposról szólt cipőügyileg, bár máshogy sem voltak olyan magasságok, amiket ide leírnék, annak ellenére, hogy eléggé bemákoltam sok mindent. Vettem több lapos cipőt is, majd meg is mutatom milyeneket, de ez a poszt most szóljon a magasakról, mert 2019-ben is elég…..
Ezer meg egy éve nem firkantottam én ide semmit, aztán nem is olyan régen belementem a postaládámba és megtaláltam olyan leveleket, amikre már nem is emlékeztem és csak egy gondolat keringett a fejemben: miért nem írtam én ide ilyen hosszú ideig?? Most ennek véget vetve, itt az első poszt az új…..
A Nike mindenre is figyel. Az Air Max 270 React sneaker most a mentális problémákat állítja középpontba, illetve azokra hívja fel a figyelmet. A cipő maga a fehér és lime színt kombinálja, amiből a lime igen feltűnő, a pipa pedig nem a szokványos egyenes, hanem hullámos, ami a problémát jól mutatja:…..
Tudom, hogy nem kellene, meg minden a Trónok Harcával van tele meg hogy jogosan fújt-e le Daenerys mindenkit tűzzel, meg hogy amúgy milyen már a 8. évad (szerintem jobbat is lehetett volna), de azért az adidas cipők még mindig nagyon jók! Főleg, a GoT témára készültek. Akik korábban a Targaryen…..
Korábban írtam már az egyre nagyobb teret hódító apucipőkről, nem tartott sokáig és megérkezett az ellenfele, méghozzá a mamicipő!! Mi más, ugye?! Mi ez a mamicipő és miért is „gáz”? A mamicipő az én szabadfordításom, eredeti neve mum mule, amit az ausztrál Maire Claire adott neki. Ez az a típusú…..
Imádtam a Szex és New Yorkot, a sorozatot is és a filmeket is! Lehet emlékeztek még benne Carrie asszisztensére, Louise-ra St. Louise-ból, akinek csoda táskái voltak mindig, drágák és a legutolsó divatszerintiek. Amikor elárulta a titkát Carrie-nek, az meg is lepődött: táskát lehet kölcsönözni?!…..
Nem tudnám megmondani, hogy melyik volt nagyobb durranás, a maga nemében: a Trónok Harca vagy az adidas yeezy cipő. Most az a hír járja, hogy összeáll ez a két dolog és egy olyan kollekciót dobnak piacra jövőre (2019-ben), amit a sorozat legfontosabb szereplői inspiráltak. Ha minden igaz, akkor a…..
Kaitlin cipői Szandálok Irodába 2018.07.16 15:45:25
Nyáron, melegben mindig nehéz, sőt néha még belegondolni is szörnyű, hogy zárt cipőben legyünk. Én imádok mezítláb lenni (vagy zokniban, a lényeg, hogy cipő ne legyen a lábamon), az irodába viszont mégsem jöhetek úgy. Én a szandált sem igazán szerettem sokáig, volt időszak amikor nyáron is zárt…..
A Jordan Brand legújabb koprodukciója júliusban jelenik majd meg. Ami a nagyszám lesz ebben az az, hogy ez lesz az első, csak nőknek szóló modell, amit egy hihetetlen nő hagyott jóvá: Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője. Az Air Jordan 1 High Zip cipőkön rajta lesz az „AWOK” és az „Edited by Vogue”…..
Nem lehet eleget beszélni ezekről a dolgokról, amik nyáron mindig újra és újra előkerülnek. A hőmérséklet nő, sokszor a bőrünket is inkább levennék, annyira melegünk van. De a légkondiban ülni azért annyira mégsem szeretünk, este sokkal kellemesebb egy rooftop bárban vagy csak simán a szabadban…..
Kaitlin cipői Hódít az Apucipő 2018.07.05 12:02:00
Miután Leonardo di Caprio divatba hozta az aputestet, nem csoda, hogy divatba jött az apucipő is. És a sztárok imádják! Az aputest ugye nem más, mint egy normális férfitest, ami nincs kipattintva, kisportolva, csak úgy változott, ahogy idővel az emberi test normálisan változik. De mit is jelent az…..
Jézusatyaúristen! - ez volt az első gondolat, ami átsuhant a fejemen, amikor szembe jött velem instán, az itt tudsz Buffalo sneakert venni. Kb 1998 lehetett, de talán még korábban, amikor a rave korszak ikonikus cipője, a Buffalo sneaker felbukkant és mindenkinek olyan volt, aki menő volt. A mai…..
A korai nyár engem eléggé meglepett, már bőven 20 fok feletti volt a hőmérséklet, amikor a csizmáimat elpakoltam, a szandáljaim viszont még mindig nem kerültek ki a helyükre, sőt, még nem is volt az idén a lábamon egy sem. A félcipőket viszont gyorsan előtúrtam, impregnáltam őket és boldogan…..
Kaitlin cipői Cipők a Pride-ra 2018.06.22 08:59:38
Június az LGBT pride hónapja az egész világon. Ennek alkalmából és szerintem sokunk örömére, sok divatcég készült színes cipőkkel a felvonulásokra. Természetesen sneakerekről van szó, már sokadik éve töretlenül az egyik legnépszerűbb cipőfajta a sneaker, így teljesen kézenfekvő, plusz felvonulni…..
Kaitlin 2018.06.25 15:09:35
@Éhes Ió: Melyikre gondolsz?
Ha már javában dübörög a foci VB, csak nem mehetek el én sem szó nélkül mellette. Nem szeretem a foci, de a VB-ket szoktam követni és a BL döntőket is megnézem, nem a játék miatt, hanem hogy kiválasszam, hogy melyik focista tetszik a legjobban. Nem Ronaldo a kedvencem, viszont nagyon tisztelem…..