Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyüssz topogni, Gecó?

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tatjána a cseljabinszki repülő iskola után sokáig nem talált magának állást, mert sehol sem akarták pilótanőként alkalmazni...
Van az úgy, hogy az ember összebaszik a csajával, mert mondjuk gyökér volt, vagy szájbanyelvelt egy hóka, de csöcsben erős valóságshow-szereplőt, ugye. Az is előfordulhat, hogy erről az interneteknek köszönhetően a csaja is tudomást szerez, aki ezen felbassza magát, és kibassza a…..
Gyerekkoromban, ha az utcán megpillantottunk egy kéményseprőt, azonnal énekelni kezdtük - persze csak fojtott hangon, hogy az egyszerre izgi és picit ijesztő titokzatos feketeruhás bácsik azért ne hallják meg -, hogy "kéményseprőt láááátok, szerencsét talááááálok",…..
Franciska szerintem azon a ponton kicsit igazságtalan, amikor a jegykezelők ellenőrén kéri számon az ablak és kerete közti váratlan szakítást csak azért, mert korábban az előtt álldogált az illető, de ezt leszámítva az egész helyjegy-nem helyjegy téma elég erős. Kedves Tékozló Homár! Csupán a…..
A második világháború végén a fegyverletételek és magadások időszakában elképesztő mértékű hadianyagot, kézifegyvert és egyéb felszerelési tárgyakat szolgáltattak be a német csapatok. Az alábbi képsorokon ilyen raktárakat láthattok. A hollandiai német megadás utáni helyzet:..
Gyüssz topogni, Gecó? 2016.04.07 13:04:07
@Macibb: Nem egy nagy ördöngösség rájönni, hogy miért volt csak 14 ágy a 28 fős személyzetnek - mert két váltás volt. Egy nappali őrség, meg egy patkányőrség. Az ágyakban meg melegváltásban aludtak.

:-)
Joaquín Guzmán tavalyi szökése hatalmas szenzáció volt (csakúgy mint aztán az elfogása), aminek kapcsán a család más tagjai is előtérbe kerültek. Például a Kaliforniában élő nagyobbik lánya, aki egészen érdekes állításokat is tett. De kicsoda Rosa Isela Guzmán Ortiz?..
Gyüssz topogni, Gecó? 2016.03.11 18:27:18
@vNHM: Tehát, ha jól látom, akkor NEM sikerült tényekkel, érvekkel megcáfolnod, hogy a fidesz kormány ne maffiakormány lenne. Akkor viszont ne hazudozz itt állítólagos dolgokról, ha azok igazak.
Ha a rendszerváltozást megelőző Magyarország bűnözői közül kellene megnevezni valakit, akkor a többségnek valószínűleg Soós Lajos ugrana be. 1979 júliusában az egész országot megrázta Gyulai Károly rendőr főtörzsőrmester meggyilkolásának híre. Három hónap megfeszített nyomozói munka eredményeként…..
Noha a brit szuperkém esetében a kütyük mellett általában az autókról esik több szó, most olyan lehetőség előtt állnak a hajózás szerelmesei, amiről beszélni kell, mert ritkán adódik: megvehetik James Bond jachtját. Egészen pontosan arról a hajóról van szó, amit a Casino…..
A kényszerű üldögélés és shoppingolás helyett egyes repülőtereken akár ingyenesen is jól lehet szórakozni. A szöuli Incheon Airport-on, Dél-Korea legnagyobb repülőterén például egyszerre 150 tranzitutas korcsolyázhat ingyen csak a felszerelés bérlésért kell fizetni. A…..
Gyüssz topogni, Gecó? 2015.08.31 07:47:19
@fogyasztói magastartás: Általában em szoktam fogadatlan prókátorként védeni a buzikat, de külföldön _tényleg_ évek óta vannak ilyenek. Erről a postoló még csak említésszinten sem emlékezik meg. Ettől a megfogalmazástól valóban úgy tűnhet, mintha ezt az egészet a rotray találta volna ki. Szóval szerintem is a buzinak van igaza. Neked meg úgy látom, észérved nincs.
Pillanantkép CEU 2015.08.28 09:26:39
Miért nézi le ennyire egy egyetem a diákjait? Ez a plakát ugyanis implicit azt üzeni, hogy az egyetemre a társadalmi együttélés alapvető normáit betartani képtelen, alul szocializált diákok járnak, akiket ilyen plakátokon kell figyelmeztetni a társas kapcsolatokban követendő…..
..
Gyüssz topogni, Gecó? 2015.08.27 21:13:22
..., de spoiler mentesen valjuk be egymást közt, hogy nem lett. Olvastam egy érdekes szubjektív cikket, amiben a szerző a saját véleményét és meglátásait írta le a témában kapcsolatban. Sok gondolattal egyet értettem. A cikk mondanivalóján felbuzdulva döntöttem úgy, hogy…..
Gyüssz topogni, Gecó? 2015.05.04 10:53:02
@RedRum: No offsense, csak a tisztán látás miatt érdeklődöm, hogy mi is a szakmád, ahol tiltva van a verseny?
Minek költenénk ketchupra, amikor otthon percek alatt sokkal finomabbat készíthetünk, természetesen fillérekből! Az igazán elszántak még a paradicsomot is otthon termeszthetik.   Egy púpos evőkanál cukrot keverjünk el fél bögrényi forró vízben. Turmixszoljuk ezt össze egy…..
Subba Péntek!!!!! 2015.01.30 07:30:00
Gyüssz topogni, Gecó? 2015.01.30 07:32:57
A címmel mindent elárultam, illetve szinte mindent, mert még egy furulya és egy spéci szoftver is van a produkcióban. A szoftver neve Audio Pad, és lehetővé teszi, hogy a júzer egy SNES-kontroller gombjait megfeleltesse zenei hangoknak. Dó a fel, mi a le, ré a balra, fá a jobbra, szó a…..
Remélem ez lesz az idei fesztiválszezon plankingje!!!!  ..
Subba Ékszer a lelked 2014.12.23 15:26:00
Ülnék bele nyomban! ..
A december elején bemutatott Star Wars-előzetesben már láthattuk azt a szereplőt, aki — legalábbis az eddig megismert választékból — Az ébredő Erő főgonoszának tűnik. Ma már a nevét is tudjuk: Kylo Ren, ám ennél sokkal beszédesebb, hogy van egy igazán furcsa fénykardja.…..
Gyüssz topogni, Gecó? 2014.12.23 14:28:23
@doggfather: Honnan vennék Véder nagyúr klónjához a génmintát? Megtalálnák valamelyik levágott kezét, vagy lábát?
Subba RIP Joe Cocker 2014.12.23 07:37:11
70 évesen, tüdőrákban hunyt el. ..
Gyüssz topogni, Gecó? 2014.12.23 07:38:19
Gyáá, hogy mocorog kis testével abban a nagy szobában    ..