Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gál György Ferenc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Francia Tudományos Akadémia illetékes energetikai bizottsága (Comité de prospective en énergie) kritikus állásfoglalást tett közzé 2017. április 19-én az aktuális francia energiapolitikához (Transition energetique) kapcsolódóan. Az elemzés kiemeli: „az energetikai átmenet témájához kapcsolódó…..
Gál György Ferenc 2017.07.07 15:52:25
@Jam Clerk: No,igen! De a vízbontáshoz is áram kell,anyarozskám!
A természet sokszor meglep minket. A kecskék pupillája téglalap alakú, a koaláknak vannak ujjlenyomataik és létezik egy medúzafaj, mely biológiailag halhatatlan. Íme néhány szórakoztató vagy elgondolkodtató tény az állatok világából!  1. A hoacin madárfióka szárnyai végén…..
Gál György Ferenc 2017.05.04 17:23:46
@Péter Tóth: Attól függ,melyik fecskére gondoltok.Mert például a molnár fecske bizony leszáll a földre,amikor sarat és egyéb "építő" anyagot vesz a csőrébe! Sőt,én megfigyeltem füsti fecskét is földön inni!

hu.wikipedia.org/wiki/Moln%C3%A1rfecske
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
Gál György Ferenc 2015.07.19 22:18:10
@Bambano: Meséljétek már el ,hogy a lengyel,a cseh vagy bármelyik volt komcsi ország elnöke mi a pékfaszával utazik vajon?
Forrás: index.hu "Egy-két kivételtől eltekintve nincsenek szembetűnően jó épületek a Nagy Lajos királyon. A nagy kivétel számomra negyvenes évek stílusát tükröző Bosnyák téri templom, amelyik még a soha meg nem épült torony nélkül is nagyon nagy hatású. (Sőt lehet hogy…..