Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CrazyDave

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a (madár)dalnak Az éhezők viadala befejező részével, ami a széria második szinkronizált epizódját jelenti. Kevés új szereplő, kevés meglepetés a szinkronizálók között. Hol is játsszák feliratosan? És 2D-ben? Jennifer Lawrence – Földes EszterJosh Hutcherson –…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Őrület. Azt hiszem, aligha lesz olyan éves összesítő, melyen ne az alábbi trailer érdemelné ki "az év legjobb előzetese" címet, minek köszönhetően maga a film - Mad Max: A harag útja - is felkerült 2015 legjobban várt filmjei közé. És jó ideje várunk már rá. George Miller…..
Egyszer minden véget ér. Peter Jackson most utoljára látogat Középföldére, hogy befejezzen egy olyan történetet, amely szimpla kincskeresésnek indult, végül gigantikus háborúba torkollott, egy olyan csatába, melyben emberek, törpök, elfek, orkok és más lények küzdenek meg az…..
Azt már tudjuk, hogy 2016 augusztusában érkezik a Suicide Squad, méghozzá David Ayer rendezésében. Ebben a szuperhős-történetekből ismert főgonoszok csapata indul öngyilkos küldetésre a kormány parancsára, többnyire azért, hogy elkerüljék a szigorú büntetést. A projekttel kapcsolatos legnagyobb…..
aeon flux kritika: fargo (1996) 2014.10.19 17:15:00
Már a film első percében tudtunkra adják, hogy a Fargo valós eseményeket dolgoz fel. Tessék, ez egy olyan történet lesz, amit az élet írt: a csődközelbe sodródott Jerry Lundegaard (William H. Macy) kétségbeesett lépésre szánja el magát, és felbérel két alacsony agykapacitású…..
Drakula, Drakula halott és élvezi, Drakula 2000... a havasalföldi fejedelemből lett rém mégsem annyira ismeretlen a magyar nézőknek, ám az említett trióból csak egyet tiszteltek meg a forgalmazók szinkronnal. Leslie Nielsen mellé most Luke Evans is beáll, ráadásul most még premier…..
aeon flux visszatér a twin peaks 2014.10.06 18:15:00
Igen, igen, igen. David Lynch sokat emlegette már, hogy mozifilmre aligha kap pénzt, így a tévé felé kacsintgat. Sőt, arról is pletykáltak már, hogy valamilyen úton-módon visszatérhet minden idők egyik legkultikusabb, mindössze két évadot megért sorozata. Nos, a jelek szerint…..
David Finchert is beállították már a sorba: A tetovált lány után a Holtodiglan is szinkronizáltan kerül a magyar mozikba. Akkor ez bevált, biztosan most is segít majd, lássuk hát, kiknek osztottak lapot. Ben Affleck – Széles Tamás. Nem valószínű, hogy maradt mára olyan,…..
CrazyDave 2014.09.30 22:54:27
@TomPowell25: Expendables 2-ben Chuck Norris hangja Sörös Sándor volt és a 3. részben szintén Sörös szólaltatta meg Mel Gibsont.

Nem tudom a Batman v Supermanben mit lépnek majd, de szerintem Fekete Ernő hangja is jól menne Gézának. :)
Azt már tudjuk egy ideje, hogy a nagyszerű új-zélandi énekesnő, Lorde készít betétdalok Az éhezők viadala következő epizódjához, de most meg is hallgathatunk egyet ezek közül. Oké, én a Pure Heroine óta elfogult vagyok vele szemben, de ez akkor is bitang jó muzsika lett. ..
A hetvenes évek Los Angelesében egy drogos detektív keresi eltűnt ex-barátnőjét. A végletekig lecsupaszítva ezzel a mondattal lehetne bemutatni Paul Thomas Anderson új filmjét, amely az ünnepelt kortárs író, Thomas Pynchon azonos című regénye alapján készült Joaquin Phoenix,…..
CrazyDave 2014.09.30 15:52:54
A szinkron után jöjjön néhány szó magáról a filmről is. Ja, ez egy "szókátrány", és mint olyan, sok jóval nem kecsegtet. Tulajdonképpen hálásnak kellene lennetek azért, hogy én nem leszek olyan szószátyár*, mint Richard Wenk (A feláldozhatók 2., 16 utca, A mestergyilkos -…..
Emlékeztek, hogy nemrég egy rohamosztagos megfújta a mostanában a filmes oldalakon egyfolytában főszereplőként pörgő járgányt? Most az is kiderült, hol volt, mielőtt megkerült. Persze nem csoda, ha…..
CrazyDave 2014.09.18 17:57:14
Bejelentették, hogy a remake-ben – aminek szereplőgárdájához nemrég Morgan Freeman csatlakozott – Jack Huston (Gengszterkorzó) öltheti magára a címszereplő tógáját, és kötheti föl a szandált, hogy Charlton Heston nyomába próbáljon érni. Kocsihajtóként tutira nagyobb…..
A többieké után megérkezett a címszereplő karakterplakátja egy ütős és sokatmondó, vagy legalábbis annak szánt szlogennel, hiszen minden csapatnak szüksége van vezetőre: íme Katniss Everdeen, a fecsegőposzáta maga! Hazánkban a poszteren látható dátum előtt egy nappal lesz a…..
CrazyDave 2014.09.04 20:26:15
@Cucuminator: Pedig most elég sok "ruha nélküli" kép került fel róla a netre egy hacker-nek köszönhetően, aki feltörte a telefonját és lenyúlta a képeket belőle.
aeon flux trailer: fury (2014) 2014.08.19 21:05:00
Megérkezett a Fury hosszabb, nagyobb, hangosabb előzetese, melyben Brad Pitt, egy tank legénységének parancsnoka egy újoncot (Logan Lerman) vesz a szárnyai alá a II. világháború utolsó heteiben. A Szabotázs ugyan kissé besározta David Ayer nevét, de a film továbbra is jól néz ki…..
"Ha gyerekeid vannak, semmi más nem számít, csak az, hogy ők biztonságban legyenek." Te vajh képes lennél évekre, akár évtizedekre elhagyni a gyerekeidet azért, hogy ezt a biztonságot talán megadd nekik? ..
CrazyDave 2014.08.10 12:45:50
@kukac7: Mcconaughey filmjeit csakis eredeti nyelven szabad nézni (legalábbis az utóbbi néhányat). Nagy Ervin hangját még szívesen elhallgatom, hiszen a Wall Street farkasában is jó volt abban a néhány percben, viszont amikor meghallottam a True Detective-ben Kálid Artúrként, én azt hittem elásom magamat. Bíztam benne, hogy legalább annál a sorozatnál odateszik magukat a szinkronkészítők, mert nem akármit játszik a két főszereplő, de a magyar szinkron hallatán minden ami jó a sorozatban elveszett, pedig csak bele nézegettem. Szóval aki teheti, ne magyar szinkronnal nézze Mcconaughey filmjei, mert elveszik a varázsuk.
A kiszivárgott forgatókönyv ellenére Quentin Tarantino mégis leforgatja a The Hateful Eight című westernjét - többek között Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Tim Roth és Walton Goggins főszereplésével -, ez pediglen az első plakát, amely 70 milliméteres filmet…..
Facebook-oldalunkon már jeleztük, hogy Tarantino elérkezettnek látja az időt, hogy bemutassa a Kill Bill teljes, az eredetiből időhiány miatt kihagyott félórás anime-szekvenciával kiegészített verzióját (amelyet egyébként ingyen készített el számára a japán animációs cég),…..
Orkok, goblinok, törpök, tündék, emberek egyesüljetek: hamarosan (azaz még ma este) megérkezik A hobbit-trilógia záró darabjának első előzetese. Addig íme egy kis ízelítő. (Ó, és azt hallottátok, hogy Peter Jackson egy még hosszabb Gyűrűk ura-trilógia megjelentetésén…..
Jessica Chastainnek bűnös gondolatai támadnak, mikor Colin Farrellre pillant, Alan Rickman pedig háromszáz évvel repíti vissza az időben Kate Winsletet. Mindeközben Edward Zwick végigsakkoztatja a hidegháborút Tobey Maguire-rel, Peter Sarsgaarddal és Liev Schreiberrel; Julianne…..
CrazyDave 2014.07.23 17:09:49
Alig hat héttel a premier előtt, a filmet gyártó Warner bejelentette, hogy Andy és Lana Wachowski epikus sci-fijét az eredetileg tervezett júliusról átteszik 2015 februárjára. Az indoklásban mindössze annyi szerepel, hogy a testvérpár egyrészt még finomítani szeretne néhány…..