Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egonkiss

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
egonkiss 2014.03.07 11:23:10
@RÖVIDLÁTÓ:
HP-ről feltételezem, hogy pénzért élő adásban vasaltatná a zacsiját, de HE van annyira intelligens, hogy nem menne el egy ilyen nudlihoz interjú alanynak.
egonkiss 2014.03.07 11:25:23
@egonkiss:
Sorry, nem HE, HÁ...
egonkiss 2014.03.07 13:51:01
@HgGina:
Nos, fiam/lányom, téged se a nagy eszed miatt szerethetnek otthon...
Kis takony? tudod egyáltalán hány éves?
Nálad ez zsigerből jön? (metszettpöcsű)
Ismeritek a viccet, ugye? - Julcsi, elkísérhetlek a választásra?! - Meg hát! *** Ami a bajai választás kapcsán történt, az tényleg az egész ország baja: rendkívül sok ismert probléma jelent meg, és beteges jelenségek harapóztak el. Haboztam, hogy erről írjak, de most már…..
Csányi Sanyi báLátom megverte az Istenmind a két kezével,s ez biz fájhat nagyon.De mondjon valamit,hisz mint a méregben a gyógyszera szenvedésben isott van az oltalom.  (kvimbi) Hát mondott. Azt hiszem, rég röhögtünk ennyire jóízűen egy felkúrt agyú figurán. Egy füst…..