Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patiszon83

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél nem érti, miért rágott be rá a szemvizsgálaton a doktornő, miután leoptometristázta: Mellékelve küldöm a levelezésem, amelyet az ofotérttel folytattam. A problémám részletesen le van írva az első levélben. A doktornő minősíthetetlenül beszélt velem,…..
Régi marketinges közhely, hogy ha vásárálási és tévénézési szokásokról van szó, akkor ott kizárólag a 18-49 év közöttiek véleménye számít. Na ezzel a trenddel szakít mos unortodox módon a Tv2. Íme a Marketing és Média „bombahíre” a forradalmi…..
Szívmelengető történet esőben taxira váró naiv sétálóról, aki a gépjármű érkezéséig behúzódott egy szálloda bejáratához, ahol találkozott egy kedves fiatal lánnyal, aki majdnem becsatlakozott a buliba, de aztán mégsem: A belvárosból sétálva hazafelé egy második…..
Patiszon83 2013.11.11 15:58:44
@YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici: Azért nem fizetek amit ingyen is megkapok és tudom, hogy minőségi, nem lutri...
Patiszon83 2013.11.08 19:51:14
@Seggturkász Agyturkász: Mert te ha a melóhelyeden összefutsz egy idegennel, akkor teljes szakmai önéletrajzot adsz neki egy 2-3 perces szóváltás alkamával. Teljesen életszerű, kimegyek pl. esik és akkor mondom a másiknak, de csúnya az idő, amúgy recepciós vagyok itt a cégnél..... cöhh...
Patiszon83 2013.11.10 00:50:11
@YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici:
Engem a mútkor a nyugati aluljáróban talált meg egy ffi prosti, barátnőmre vártam, az meg odajött, hogy "szia, bocs a zavarásért, tudnék neked segíteni"... modom neki, kösz nem elfordultam, erre közelebb lépett hozzám és bizalmaskodva halkan elkezdi, hogy "én egy kis anyagi ellenszolgáltatásért cserében olyan gyönyöröket tudok neked nyújtani, amit a pasid nem"...... nem tudom a női prostik hogyan szólítanak le faszikat, de ez konkrétan nekem beajánlotta magát a második mondtatra....
Egyáltalán nem megtévesztő módon a zacskós cukor feltalálása óta 1 kilós kiszerelésben érkező terméket reformálta meg a Metro áruház: Ma már, a 325 grammos tejfölök korában igen kevés dolgon lepődök meg, de azért a 10 dekás papirzsebkendő, a kilogrammonként mért tej…..
Ágiék új megállni tilos táblát kaptak az utcájukba, de mivel este rutinból parkolt, értelemszerűen nem nézett körbe, 10 ezer forint. A közterületesek közülték, hogy ha továbbítják a panaszát, akkor 20 ezerről folytatódik a történet: A BKK 2013. október 8-án – a BKK…..
Patiszon83 2013.10.19 19:39:40
@Leadfoot: Ez nagy kamu. Ugyanis ez csak a rendeletből kiszedett valami és csak még nem is pontosan megfogalmazva. Ugyanis a 13.ker önkormányzat rendelete szerint, ez csak a lakó-pihenő övezetre vonatkozik és nem a parkolási zónára..... Illetve lentebb olvastam, hogy 2 ezerért kiváltotta valaki... igen, az azokra a helyekre vonatkozik, ahol a lakó-piehnő övezet táblát nem szedték le, csak mellé, vagy az övezeten belül kiraktak fizetős parkolási zónákat.... Szerencsés az ilyen.....
Patiszon83 2013.10.19 19:46:17
@vape: kamu ez is. Az első zónában ahol a rózsaszín kis nyilak vannak, na ott sehol sem érvényes az a 2 ezer forintos bisz-basz, pechemre pont ott lakom.... konkrétan az polgármesteri hivatalban a nőci az orrom elé dugta ezt a szar térképet és mutatta a nyilakat... és nem, nem azt jelzi, hogy merre egyirányú (arra egyirányú, de nem azt fejezi ki...).