Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TCmATIC

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
             A szánalmas kis doktoriját is elég érdekes módon megszerző Schmidt Mária megtámadta a CEU oktatóit. Az "árulólistán" ott szerepel Barabási Albert-László az MTA külső tagja.    Barabási Albert-László  leginkább skálafüggetlen hálózatokkal foglalkozik. Nem politikával, hanem kibaszott…..
         A Magyar Művészeti Akadémia Színművészeti Tagozatának nem tagja Ascher Tamás, Babarczy László, Székely Gábor, Zsámbéki Gábor. Ezzel szemben tagja Pregitzer Fruzsina és... Marton László.         (az irodalmi tagozatnak nem volt tagja Kertész és Esterházy, nem tagja Nádas, Krasznahorkai…..
          A szerelem: férfi és nő. A család: papa, mama, gyerekek. Ez számunkra nem kérdés, nem téma, hanem alap. Magától értetődő. (Szilvay Gergely Mandiner)          Szegény jogi képviselőnk imént hívott fel mobilon, hogy valahogy bezáródott a spájzba, sajnos egyelőre nem találom a kulcsot,…..
         A Heti Válasz páros interjút közölt Botos Máté egyetemi docenssel a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Politológia Tanszékének vezetőjével, illetve Megadja Gábor keretlegénnyel.           Megadja egészen szemérmetlenül cinikus módon közölte, hogy a "polgári Magyarország 2002 óta nem más,…..
        Majdnem megvolt a döntetlen Andorra ellen. ..
TCmATIC 2017.06.10 09:17:56
        Volt egyszer Alsó-Szászországban egy választófejedelem, Orbán Viktornak hívták. Igen hochmütig egy választófejedelem volt, elvárta, hogy amikor belép a palotakertbe és csippent egyet a burnótos szelencéjéből a parasztok járjanak egy spitzert a tiszteletére, mármint Alsó-Szászországban…..
        A horthysta kókler Molnár Attila Károly izéjét (jogi képviselőnk sápadtnak tűnik, nyugalom, az izé egy szép magyar szó, a legősibb magyar szavak egyike) Megadja Gábort uszította Orbán a kormánykritikus jobboldali értelmiségiekre. Megadja harmincezer forintért a zalaegerszegi…..
      " Ebben a formában nem szeretnénk, ha a Central European University tovább működne. Szerintem ki kell mondani, meg nem kell bujkálni, nem kell kertelni”  (Balog Zoltán)      "Kerteljen, akinek két anyja volt, ebben a formában én sem szeretném, ha a Balog Zoltán miniszter úr tovább működne"…..
     A Heineken pár éve vásárolt félmilliárd dollárért tulajdonrészt a Lagunitas sörfőzdében. A Lagunitas valódi kézműves söröket csinál, a lassan világhírűvé váló IPA-n kívül van egy olyan imperial stout-ja, amin az alábbi címke látható:            Sarló és kalapács. Minden világos, a Heineken a…..
  “You know what uranium is, right? It’s this thing called nuclear weapons. And other things. Like lots of things are done with uranium. Including some bad things.” (Donald Trump sajtótájékoztatója, 2017. február 16.)  ..
     " Egy igazdemokrata inkább megfullad vagy migránsnak áll, mert tudja, nincs fontosabb, mint a transznemű ratyi, a világbéke, és a gender. "     "Mindenki tudja, hogy nem gigantikus állami beruházások és az építkezések tesznek büszkévé és nagyszerűvé egy országot, hanem a félévig működést…..
        De, azért kicsit loptak. Éppen az ízéért. Nem sokat. De tulajdonképpen elég sokat, csak az más lopás. A konzicicák kacsalábon forgó kastélyokat építenek a lopott pénzből, a liberálnyuszkók viszont gyermekotthont. Hát nem egészen, de akár azt is építhettek volna. A liberálisok értem loptak…..
         Az elemzők valamilyen általam nem ismert okból kifolyólag nem foglalkoztak Orbán Viktor évértékelő beszédének egy fontos részével, pedig ez sokat elárul a miniszterelnök filozófiájáról.      -  A történelem mi magunk vagyunk, nem szeretjük és nem is tűrjük, ha mások akarják nekünk…..
TCmATIC 2017.02.13 11:25:38
@eloi: Ez a poszt szerintem egy karikatúra. Egy lopásra épülő rendszer karikatúrája.
Itt már nincs szó a rendszerbe kódolt korrupcióról. Orbánnak ez nem elég, az
egész rendszer a lopásra épül. Ami szomorú, hogy nem erre kapott felhatalmazást
és még szomorúbb, hogy képtelenek vagytok ezt felfogni. Ez a poszt szerintem megszületett volna Gyurcsánnyal, Bajnaival, bárkivel, de ezt most Orbán csinálja, így róla szól.
         Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy miért nyert Trump, nevesd ki.        Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy mit csináltak rosszul a demokraták, nevesd ki.                Nem tudjuk, hogy valójában mi történt, azt sem tudjuk, hogyan kellene ezt pontosan…..
         Az MTI közleménye szerint az "egyes takarmányrépák hasznosításáról szóló 2016.évi DXXI. törvény" zárórendelkezéseiben szerepel egy paragrafus mely szerint a magyar tudomány hagyományait és tekintélyét megőrzendő az állam gondoskodik arról, hogy egy rangos nagybefektető irányíthassa a…..
Örülünk, Vincent? Dal 1956-ról 2016.08.17 00:13:19
         Vezérmotívum:  Orbán Viktor alaptörvényileg tette lehetetlenné a melegházasságot Magyarországon.             Orbán Viktor a melegházasságban élő Desmond Child-ot kérte fel arra, hogy írja meg az ötvenhatos évforduló hivatalos dalát.        "A krumplileves, az legyen, hát mondjuk…..
TCmATIC 2016.08.18 07:16:07
@kisa:
Intro:
Magyarország, halld szavunk
Te szabad ország, halld szavunk
Ősök harcától, vérétől
Ázott itt föld és az ég
Magyarország, halld szavunk
Köszönettel tartozunk
Minket többé már balsors vagy
Ellenség sem téphet szét
Küzdünk egy emberként
Egy szabad országért

Verse 1:
Élhetnél bárhol
De szívednek nincs máshol hely
Meg kell, hogy ismerd a múltad
Hogy értelmet nyerj
Érted küzdöttek harcokban
Százszor, meghurcoltan hősök
S minden lépésed visszhang csak
Egyszervolt léptük nyomán

Chorus 1:
Magyarország, halld szavunk
Hány arc és név
Ki bátran egy új útra tért
Köszönettel tartozunk
Hogy tisztább az ég
Hogy ránk már egy új hajnal kélt
Szabad országként

Verse 2:
Békében élhetsz
De minden nap új harcba hív
Több tűz közt őrlődve
Vergődve pumpál a szív
Aztán rájössz, hogy egy nép van
Egy nyelv, s nem térkép e tájék
S többé nem kérdés számodra
Hol volt vagy hol van hazád

Chorus 2:
Magyarország, halld szavunk
Hány arc és név
Ki bátran egy új útra tért
Köszönettel tartozunk
Hogy tisztább az ég
Hogy ránk már egy új hajnal kélt

Re-intro:
Magyarország, halld szavunk
Köszönettel tartozunk
Minket többé már balsors vagy
Ellenség sem téphet szét
Küzdünk egy emberként
Egy szabad országért
Szól dalunk
Hány arc és név
Ki bátran egy új útra tért
Köszönettel tartozunk
Hogy tisztább az ég
Hogy ránk már
Egy új hajnal kélt
(Ránk már egy új hajnal kélt!)

Chorus 3:
Magyarország, halld szavunk
Hány arc és név
Ki bátran egy új útra tért
Köszönettel tartozunk
Hogy tisztább az ég
Hogy ránk már egy új hajnal kélt
Egy szabad országért
Egy szabad országért
Szabad országért
Szabad országért
         Az Egyesült Királyság polgárai holnap szavaznak arról, hogy bent maradjanak-e az Európai Unióban.        A legutolsó közvélemény-kutatási adatok szerint a LEAVE tábor talán 1-2 százalékponttal van a REMAIN előtt.        Azon britek között, akik egyetemi végzettséggel rendelkeznek a…..
          Nem fogok valakit bántani azért, mert felmászott a Szabadság-hídon a turulmadárra az Izland elleni döntetlen miatt, és azt sem, aki úgy érzi, hogy Birkir Saevarsson újabb tíz-harminc-ötven év kormányzási lehetőséget adott Tiborcz Géza Béla Ottokár apósának. Azt gondolom, hogy a magyar…..
TCmATIC 2016.06.20 09:22:10
@balmoral: Állítsd le a fantáziádat, csak a fociról volt szó. Ne jussunk már el odáig, hogy az biztos fideszes, aki dícsérni meri a válogatottat.
TCmATIC 2016.06.20 12:08:11
@balmoral: Akkor ostoba vagyok, de nem vagyok hajlandó csak azért szarul érezni magamat, mert Orbán, meg MNB, meg Mészáros és Vajna... Nem kedvelem ezt a bagázst és most nagyon finom voltam, de nem fogok X évig lehajtott fejjel mászkálni és csak a pocsék dolgokra koncentrálni, mert az nem normális dolog.
Ha megnyeri a válogatott az EB-t, aztán a VB-t és legyőzi az intergalaktikus kupában a Szíriuszi Előre FC-t, akkor sem szavazok a fideszre/jobbikra.
Tudom, ezeket 100x, 100 helyen 100 ember leírta már (tündérünk is minden prímszámmal osztható posztjában), de a minap filozofálgattunk erről a legjobb barátommal.. szóval para lesz, kb 1 generáció múlva mindenképpen (meg már van is persze most is, de az parább para lesz). Arra a…..
Hiába nyerte meg a TV2-nél Gáspár Laci a Sztárban sztárt, miközben a színpadon szerepelt, már a konkurens RTL Klubbal tárgyalt, - írja a Bors. Így végül is az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem a TV2 lopkodja az embereket az RTL-től, hanem éppen az RTL az, aki először átigazol…..
Örülünk, Vincent? Kiegyezést! 2015.12.04 19:35:51
Magyarország végletesen megosztott. A magyar társadalmat kibékíthetetlen ellentétek szabdalják fel és ez - most már mindenki számára világosan láthatóan - az ország felemelkedésének legfőbb akadálya. A legfontosabb törésvonal ma Magyarországon abban van, hogy Orbánék minden…..