Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cupydo

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyár, fesztiválok, buli, lazulás…szerelem? Tagadhatatlanul együtt jár a fesztiválokkal a csajozás-pasizás, de mennyire tartósak a fesztiválkapcsolatok? Biztosan van ellenpélda is, de leggyakrabban ezek nagyon rövid, futó kapcsolatok mindössze, egy-egy fellángolás a nyárban. Ezek…..
http://cupydo.hu Ugye milyen szörnyen hangzik? Miért olyan ijesztő ez a helyzet? Hányszor halljuk naponta ismerőseinktől, barátainktól, a hangoktól a fejünkben…30 vagyok és szingli. Valóban a korunk és családi állapotunk határoz meg minket? Miért éljünk meg nehezen ezt az…..
Szingliként, párkeresőként gyakran végigszalad a gondolat a fejünkben, hogy jaj ne, már megint egy esküvő. Nem könnyű a dolgunk, ha az élet egy másik fázisában tartunk éppen, mint a minket körülvevő ismerősök, barátok. A közösségi oldalaknak és az emberek mérhetetlen…..
http://cupydo.hu Napjainkban az egyik legpraktikusabb módja a társkeresésnek, ha online próbálkozunk. Igen jó esélyünk van ugyanis, hiszen sokan választják az ismerkedésnek ezt a formáját. Ismerkedés közben azonban biztosan belefutottunk már számunkra kevésbé szimpatikus…..
Alig egy nap és ismét itt a szivecskés ünnep. Sokan imádják, sokan utálják, sokaknak Valentin nap, másiknak inkább Bálint nap. Vannak, akik várják, mások inkább csak túlélik. Azonban az tagadhatatlan, hogy így vagy úgy, de senkit sem hagy hidegen február 14. Ha…..
Hogyan fejezzünk ki egy kényes tényállást szépen, burkoltan, nőiesen? A bagoly jelentéséről számos helyen olvashattok, ahány kultúra annyi jelentés. Többek között a női bölcsesség jelképe. Azonban hallotta már valaki azt, hogy „baglyom van”? Mit jelenet az, ha a „sas…..
Az internetes társkeresésről annyit lehet olvasni manapság. Nem állítható ugyan 100%-osan, hogy ez a legjobb mód a társkeresésben, mert hiszen mindenkinek más lehet a legcélravezetőbb. Ami azonban egyértelműen mellette szól, az bizony az, hogy az információs társadalmunk nagy…..
Új év, új fogadalmak. Melyikünk ne tett volna már fogadalmat, hogy ezt vagy azt, de elér/megvalósít az újévben. Idén sem vagyunk ezzel másként. J Ahogyan közeledett 2013 év vége megint csak mérlegre tettem az évet, és ahogyan az lenni szokott szép listám kerekedett azokból a…..
Hamarosan itt a Szilveszter, és ha szerencsénk van, akkor kaptunk jó pár meghívást szilveszteri mulatságokba. Vegyük tehát számításba a szingli lehetőségeinket. A családunk természetesen biztosít róla, hogy otthon is tölthetjük az estét, ha minden kötél szakad. Ezt persze jó…..
A karácsony bár sokak kedvenc ünnepe mégis nagyon nehéz és fájdalmas tud lenni, ha az ember épp egyedül van. Ha nincsen olyan párja, akivel megoszthatná a szeretetét. Aki régóta szingli még az is nehezen viseli a karácsonyi időszakkal járó túl sok szabadidőt. Ilyenkor már nem…..
Manapság sokan ismerkedünk az interneten, ami nem is csoda, hiszen nagyon sokat dolgozunk, és sajnos arra sincs garancia, hogy az Igazi egy barátunk barátja, akivel biztosan összehoz a sors. A netes ismerkedés egyik legmeghatározóbb pontja, amikor már biztosan szimpatikus és érdekes a…..
December bizony az egyik olyan hónap, ami megtestesíti a szerelmet. Talán a karácsony is teszi, de minél közelebb vagyunk az ünnepekhez, minél szebben esik a hó, annál többet gondolunk a szeretteinkre/szerelmünkre. Nincs is annál szebb dolog, mint amikor igazi decemberi programot…..
Üdvözlünk minden kedves olvasót! Immáron három hónapja üzemel új társkereső oldalunk, ennek alkalmából úgy gondoltuk, itt az ideje egy blog oldalt nyitni. Reméljük sikerül majd színes tartalommal, és érdekességekkel megtölteni. Várjuk a ti hozzászólasaitokat…..