Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pupu Blogja

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó ideje megkapta a blog hogy nem liberális hanem Gyurcsányista egy korábbi Gyurcsány Ferenccel foglalkozó cikk kapcsán. Nem volt igaza mert egy  igazi liberális támogat minden Demokrataként gondolkodó politikust így Gyurcsányt is. Hogy miért írok ismét róla annak  egy igen egyszerű oka van,volt…..
Pupu Blogja 2016.11.23 10:49:08
@Hartwell: Politikai alapszabály: soha ne mondd, hogy soha!
Hogy most nem esélyes, az egy dolog, az idők és a körülmények változhatnak,
Persze ahhoz azért neki is változnia kell...
:)
"...amíg a sajtómunkások zsebükben hordják a sajtószabadságot, ebben az országban nem lesz igazi demokrácia..."    (Kepes András)   A napokban tette közzé a Gemius Hungary Kft. médiakutató negyedéves gyorsjelentését a magyarországi internet felhasználók  tartalom fogyasztási adatairól, amiből -…..
Tombolnak a ballibák, Orbán kifogta még azt a kevés szelet is a kockás-soros tiltakozásból, ami benne volt. Pedig mindent szépen eltervezett Soros és brüsszelita bűntársai. Egy látszólag politikamentes, szakmai tiltakozás, mely mögött a sötétben meg tudják kaparítani a hatalmat…..
Pupu Blogja 2016.03.30 22:05:35
A paraziták általában néma borzadályt, vagy heveny undort váltanak ki az emberekből, pedig, ha atavisztikus félelmeinket leküzdjük és közelebbről megvizsgáljuk őket, gyakran hihetetlen izgalmas biológiai kérdésekre kaphatunk választ. Hogyan próbálják a paraziták áttörni a szervezet védelmét a…..
Miután a ballibek csúnyán elvesztették a tgenapi pedagóguscsatát, éppen halálgágognak. Kiderült: még valós problémák mentén sem képesek mozgosítani pár ezer embernél többet. Az ok persze ők maguk. Ha nem telepedtek volna rá ilyen gyorsan a pedagógustiltakozásra, az akár meg…..
Pupu Blogja 2016.02.14 18:27:47
:)
A párizsi terrortámadások talán sokakban elültették a magját annak a gondolatnak, hogy egy olyan világban élünk, amelyben bárhol bárki bármikor meghalhat, mert eltalálja egy bomba. Alaposabban meggondoljuk utazási terveinket is manapság. Brüsszel is a turisták által került úticélok listáját…..
Pupu Blogja 2016.02.10 10:11:22
@Velemenyem szerint....:
Azért a milánói dóm, vagy a Scala megér egy kanyart . véleményem szerint...
:)
Te hogyan csinálnád jól? Már ha elég jó arc vagy. Mondjuk, van nullánál több gyereked (különben necces anyukának hívni). Mondjuk, túléled az első két-három évet, ami nagyon kemény, ott szokott bukni a dolog, de nem az igazi utcai harcosoknál. Mondjuk, utána már majdnem rendeződne minden,…..
1000 leütés Befejeztem 2016.02.07 06:34:36
Búcsút mondok a nyilvánosságnak, ideértve a blogolást és a PKP vezetését. Az utóbbi bő három évben sok időt és minden mást áldoztam a polgári, liberális konzervatív gondolat, kultúra, és politika erősítésének, a megelőző húsz évvel együtt ennyire telt, elértem a korlátaimhoz. A pártnak a saját…..
Őfelsége rendőrségét, úgy tűnik, igen könnyű zavarba hozni – a NER-t pedig egy szem polgár is könnyedén meghekkelheti. Idén március 15-én ugyanis nemcsak a kormány és hívei fognak ünnepelni a Nemzeti Múzeum előtt: a rendőrség nem tudta megakadályozni, hogy a kormány kritikusai tüntetést szervezzenek…..
A csepeli MSZP csütörtöki Boráros téri akciója az első állomása volt a csepeli HÉV megszüntetése, a XXI. kerület elszigetelése elleni tiltakozásnak. Csepel fideszes vezetői szó nélkül hagyták, hogy a Fővárosi Közgyűlés fideszes többsége január végén gyakorlatilag megszűnésre ítélje a csepeli…..
Scheer Sándor 20 éve alapította a Market Építő Zrt.-t, a mára cégbirodalommá nőtt építőipari vállalkozás anno benzinkutak és McDonald's éttermek felépítésével kezdte. Azóta építettek logisztikai központot az Audinak, gyártóbázist az MTVA-nak, stadion a Ferencvárosnak, de Csányi Sándor mohácsi…..
Ötezres tömegtüntetésben csúcsosodott ki a miskolci Herman Ottó Gimnáziumból indult tanárlázadás: ennyien vonultak az utcára a borsodi megyeszékhelyen szerda késő délután, hogy a kormány oktatáspolitikája ellen tiltakozzanak. A demonstráló tanárok iskolafenntartásból megbuktatták a kabinetet, s…..
Nyugalom, nem lesz propagandaszöveg. Nagyon nem. Személyes vallomás lesz, ami így kezdődik: nem bírom a cukormázas anyaságot...
A világot viszonylag egyszerű szabályok igazgatják, akkor is, ha ezeket a szabályokat sokan sokszor áthágják. Ennek ellenére a szabályok és törvényszerűségek évszázadok óta nem változnak. Nem változnak, mert ésszerűek, logikusak és hasznosak. Magyarország mégis úgy tesz, mintha nem léteznének, sőt…..
Szemét lepi el a Gubacsi híd lábánál a Duna-partot. Az illegális lerakót egy felelőtlen vállalkozásnak "köszönhetik" az itt lakók és erre kirándulók. Az Önkormányzat egyelőre tehetetlen, a Kormányhivatal pedig nem tesz semmit. Tavaly májusban, a "Dunaparty Összefogás" rendezvényén takarítottuk ki…..
Nem hallottál még a Zhrine nevű zenekarról? Nem baj, majd most fogsz, nem is lesz benne köszönet. Szóval Zhrine Izlandról jött, úgynevezett blackened death metalt játszanak, szóval black metalos death metalt. Még egy darab lemezük nem jelent meg, az alábbi dal pedig az első…..
Amikor „minden időkről” beszélünk, többnyire évszázadokra, vagy legalább egy évszázadra tekintünk vissza, ha valamilyen modern dologról van szó. A brit blues legendája kb. 55 évvel ezelőtt kezdődött, így a „minden idők” itt csupán öt és fél évtizedet ölelhet fel. Az…..
Már hárommillóan nézték meg Jeddi Árpád Levente videóját. A sofőr vezetőülése mögül hosszan filmezi a Calais-ba tartó autópályán gyűrűző menekültek tömegét, és egy feszültebb pillanatban a vonulók felé rántja a kormányt. A kamion vezetőjét napokon belül…..
A fapadosoknál mindenért külön kell fizetni, megbízhatatlanok, a legapróbb hibáidat is megtorolják, kényelmetlenek és megalázó módon viselkednek veled...
A cím nem elírás: nem Gyurcsány-Orbán vita, hanem a Klubrádió műsorvezetője és a DK elnöke szólalkozott össze. Meglehet, új fejezet ez a balliberális média amúgy is sanyarú történetében. 16 perc 42 másodperc az egész, számos tanulsággal. Miért épp a Gyurcsány írt…..
Pupu Blogja 2015.10.25 20:58:31
@Bbogas: Az vhaggyán, de ki az a Bbogas?
Nem vagy te egy kicsit öntelt?
:)
Ez az a pont, amikor meg kell állni, és feltenni magunknak a kínzó kérdést: ki néz hülyének minket: a svéd hatóságok vagy a migránsok? A Local Sweden angol nyelvű svéd hírportál arról számolt be, hogy migránsok azzal fenyegetőztek, a kompról a vízbe vetik magukat, ha…..
Pupu Blogja 2015.09.12 19:47:11
Pupu Blogja 2015.09.13 00:39:44
@kisQtya:
Alapvetrően jól gondolod, kivéve, hogy némelyiknek több diplomája van, mint neked osztályod, de etzt elnézzük neked, nem lehet mindenki egyetemi tanár...és gondolom, te is szarsz a sariára, ami addig, míg Európában vagy nem gond, mint ahogy az arabnak sem, amíg a közel-keleten szívja a nargilét..
:)
    Drága honfitársam!  Te csak legyél teljesen nyugodt. Magyarország jobban teljesít, a reformok működnek. Egyetlen másodpercig nem kell aggódnod. Ebben az országban két másodpercen belül…..
Pupu Blogja 2015.08.29 09:49:42
@protézisesh:
Hát igen, közéd aztán nehéz lehet beilleszkedni.
Mindenesetre az ideérkezett 120000 "ilyenből" 119900 ment tovább, mint ahogy mehetnél te is tovább, mert csak kárt okozol a hazámnak.
Belátom ilyen vízióval egyszerűbb lenne belekezdeni a menekültek legyilkolásába.
Talán ezt kellett volna tenniük 1956-ban a nyugati államoknak is hiszen koszos, büdös cigánynép voltunk hozzájuk képest, talán a külföldön dolgozó félmillió magyart is haza kellene hajtani - csupa-csupa gazdasági bevándorló.
Mindenesetre ha egy kicsit utánanéznél a származásodnak, döbbenten tapasztalhatnád, hogy menekült vagy bevándorló leszármazottja vagy, tele empátiával.
Kár volt azt az OPNI-t bezárni, téged kellett volna inkább belecsukni, többre ment volna vele az ország...
:O)))
Pupu Blogja 2015.08.29 09:51:06
@K. István büntetett előéletű:
Szerintem is, egyre szarabb lesz...
:O)))