Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Got The Life

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hála a Rolling Stones magazinnak, rengeteg kiváló kép került föl a Love & Meth felvétele közbe történő eseményekről. Érdemes megnézni, mindegyik nagyon jó. Ezen kívűl a minap fölraktak egy videót is a forgatásról:    Korn - Making Of Never Never, And Love & Meth…..
A Pain Savior, a DIO gitárosának, Tracy G-nek az új projektje, aminek az első albuma október végén jelenik meg 'Dead Weight On A Dying Planet' címen. Tracy új bandájában a vokált Elvin Rodriguez (Black Wing Haze, Shock To The System) csinálta a basszusos pedig Randy Oviedo, de a Pain…..
Tehát, akkor elérkezett a pillanat, amire mindannyian (akár csak egy kicsit is) vártunk. Tegnap kijött a Love & Meth videója, ma pedig felkerült a VEVO csatornájukra is a klipp.  Egy kis véleményt szeretnék erről nyilvánítani, ha nem haragszotok, és kíváncsiak vagytok,…..
A napokban egy csomó interjú kijött, ezekből szeretnék nektek ajánlani párat. Itt van például egy Fieldys, amiben rengeteg dologról olvashattok, ami nemrég történt a bandával. Például beszél a Paradigm Shiftről, Head visszatéréséről és a jövőbeli koncertekről…..