Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaufmannx

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy ideje olyan érzésem van, mintha figyelne bennünket valaki, sőt mintha lopakodna valami a sötétben. Ez az érzés különösen a hálószobában kerít hatalmába. Először csak néha éreztem, majd egyre gyakrabban, már az is előfordult, hogy csatakosan ébredtem fel rémálmomból. A feleségem is hasonló…..
  A Szabadság téren mindig történik valami, felgyújtanak egy székházat, tüntetnek, szobrot állítanak, most pedig egy remekbe szabott rövid komédiát láthattak az arra járók! Az egészet ki kellene jelölni, a Nemzeti Színház kihelyezett pódiumának. Parádés volt, aki szereti a…..
  Az elmúlt napokban, aki figyelemmel kísérte a magyar külpolitikát, az néhány dologra biztosan felkapta a fejét. Én két momentumot emelnék ki, egyrészt Szíjjártó miniszter úr útját Azerbajdzsánba, ahol az azeri-magyar szakácskönyvet sikerült promózni, valamint egy igen…..
  A rezsi démon egyszerűen eltűnt. Persze fel is kiálthatnék: IGEN LEGYŐZTÜK! De valami azt súgja, hogy még lesznek nagy harcok, meg leszünk még védve rendesen. Végéhez közeledik a nyár, hűvösödik a Riviéra, közelednek az októberi választások, ez biztos előcsalja majd a…..
  Az MTVA Elnöke hosszasan sorolta az augusztus 20.-i ünnepi programokat, illetve azt is, hogy arról a közmédia hogyan és mikor fog közvetíteni. Ennek apropóján én is átgondoltam és megterveztem az ünnep programjait, valamint forgatókönyvét, mely az alábbiak szerint fog alakulni,…..
  Néhány napja tudom már, mit kíván a vidéki, magyar ember magának: Minisztériumot, vagy legalább egy Államtitkárságot! Mint a falat kenyér úgy hiányoznak vidékre ezek az intézmények, mert hát a parancs kiadatott: Fel a Várba, Ti meg menjetek le vidékre! Lefordítom ezt a…..
  Egy hete megtudtam, hogy minden, amit csak nézni mertünk eddig, az bizony nem tartozik bele a keresztyén, konzervatív, polgári magyar középosztály értékrendjébe! Basszus! De én vállalom amit Hofi mondott: „Munkás szülők paraszt gyereke vagyok!” Igen, becsúszott korábban is…..
Kaufmann a világról Széljegyzet 2014.04.30 00:00:00
  A Magyar Tudományos Akadémia úgy definiálj magát, hogy az MTA „Magyarország legmagasabb szintű tudományos testülete”. Patinás épületben, patinás tagokkal komoly, tudós emberek ők, nem pedig valami zsibvásári mutatványos banda, ami faluról városra jár. Az Akadémia…..
  Provocatio, provocatio az mi ellenünk történik az Brüssel administratioja által! Így hát „Fegyver, fegyver, fegyver kévántatik és jó vitézi resolutio!” kiáltá a nemzetnek tudomására az vitéz Dr. Fazekas, ki kapitána nemzetünk agrariumanak. Nagy gondban valánk hát mi,…..
  Orbán Viktor remek hátizsákja a Nemzeti Múzeumba kerül. Nos, azon kérdésre nem keresek választ, hogy: „Mi a picsának?”, töprengtem picit, mi kerülhetne még, mint személyes használati tárgy a Nemzeti Múzeumba politikusainktól? Zavarba ejtően hosszú a lista, főleg ha az…..
  A tegnap este és a mai nap elemzések százai jelennek meg és mindenféle nyilatkozatok születnek a választások kapcsán. Mindenki mazsolázhat belőle kénye-kedve és pártállása szerint, hogy mi is történt vasárnap, hogyan szavaztak a zemberek, vannak interaktív, folyamatosan…..
  Divatosak a gasztró blogok és a különféle kulináris témák, különösen így a torkos csütörtök kapcsán, amikor gyakorlatilag Magyarország népe lerohanja az éttermeket és kifőzdéket, valamint Rennin-en és Bilagiton él. Nem kevesebbet eszünk, hanem beveszünk valami…..
Tudjuk már régen, hogy Magyarország egyrészt a Szent Korona országa, melyet angyalok vigyáznak, másrészt valamiféle tündérkert is, mióta Matolcsy kolléga ezt nyilatkozta, komoly arckifejezéssel komoly gazdasági újságnak. Ennél mesésebb nem is lehetne a helyzet, egyfajta könnyed…..
Az ünnepi szabadságok alatt az ember óhatatlanul is a TV,internet közelébe kerül, és magába szippantja a műsor és hírfolyam. Ilyenkor szerencsére a politikusok is emberek lesznek, ezért nem örvendhetünk az újabb sikereknek és bejelentéseknek, helyette viszont remek műsorokat és…..
Valamilyen kifürkészhetetlen szadista hajlamtól vezérelve megnéztem az ünnepek után a HÍRTV ismétlését az új szövetségi kapitány kinevezéséről. Ez adta meg a lökést az újabb bejegyzéshez, bár nekem a korábbi bejegyzéseim miatt is foglalkoznom kell a szövetségi kapitány,…..
Ferenc testvér feláldozta magát a bulvár oltárán, legújabb műve egy szakácskönyv! Sok embernek nem jött meg a hír hallatára az étvágya, míg egyesek félrenyeltek, fulladoztak. Le is fagyott a NER kommunikációs gépezete, erre a csapásra nem lehet válaszolni! A Frizbibe még csak…..
Hideg, sötét péntek délután volt, a tanszékvezető irodájában csak az asztali lámpa sárga fénye világított át a sűrű dohányfüstön. Sima tanár úr felpillantott, közben beleszívott a piros multiba és elvégzett egy teljes test- és auraszkennelést, majd egykedvűen mondta…..
Készült azon sorstársaim számára, akik használt autó vásárlásra adják fejüket nagy szerencsétlenségükre. A használt autó vásárlása egy komplett bibliai cselekmény, mindent át fogsz élni, ami a Szentírásban is benne van: a purgatóriumot, lelki gyötrődést, különféle…..
Kérem tisztelettel, baj van az ÁFA-val, kimondva, vizsgálódva, vagy anélkül is tudjuk, hogy valakik lopják, rabolják, nem fizetik és még ki tudja mit művelnek vele. Pedig ez lenne az állam legnagyobb adóbevételi forrása, hiszen az elköltött jövedelmek huszonhét százalékát…..
Divatosak a víziók újabban, Széles Gábor interjúja után nekem is támadtak vízióim, természetesen ezeket lehet élénkíteni némi szilvapálinkával is, de azért vigyázzunk az arányokkal. Széles Gábor valamiféle energiacellát fejleszt, illetve antigravitációs téren is dolgozik,…..
A minőségbiztosítás kiemelt fontosságú terület, így hát csokorba szedtem, hogyan ne főzzünk bográcsban ételt, illetve hogyan ronthatjuk el a bográcsos ételeket. Szánom ezt mindenkinek, aki nem érti mit, hol ronthatott el a nyáron. Először is, hiánypótló a művem, mivel…..
Gyuri kiállt és elmondta a megoldást: Oli Rehn mongyonle! Torgyán doktor el is sírta magát, feltörtek benne a szép emlékek, mikor ezt Ő mondta anno. Gyuri nem állt meg itt, mert az snassz lett volna! Fel is szólította a mocskos kapitalizmust, meg a szolgáit, hogy azonnal vegyék észre…..
Négy napja rettegve hallgatom és nézem az időjárás jelentéseket. Jön a hó, havas eső, a lehűlés, meg az armageddon. Négy napja stresszelek, nincsen fent a téli gumi a kocsin! Mi lesz velünk?! Az asszony kocsijára legalább megvan valahol a padláson, de az enyémre még meg sem…..
Osztály víígyázz! Osztályfőnök úrnak tisztelettel jelentem az osztály létszáma 15 millió, hiányzik egy fő: dr. Schmitt Palika. Jelentem továbbá, hogy az osztály sikeresen leszokott! Az osztályfőnök elégedetten legelteti a szemét az osztályon, majd barátságosan int, hogy…..
Beköszönt lassan a tél, eljön a hideg idő, elkezd szállingózni a hó, megjelennek az első befagyott tócsák, zúzmarától lesz fehér a táj. Ezt az idilli képet, mint egy jó köretet szánom a témámnak, ami a gumicsizma általános viselete. Nos, kérlek a gumicsizma, története…..