Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atros

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Mozi a dugóban 2011.05.12 10:50:00
Újra lecsapott a Coca-Cola boldogság, ezúttal Kolumbia fővárosában, ahol átlagosan napi 2 órát sínylődnek az autósok a dugókban. Hogy felvidítsa a hőségben és bűzben rostokoló embereket, az italmárka egy igazán különleges ambient akciót eszelt ki.  Megalkotta az első…..
Update: Na akkor jöjjön a megfejtés. Ez kérem szépen egy tengeri herkentyűket, így cápalesvest is kínáló étterem hirdetése (a képre kattintva megtekinthető), amelynek fősora: Seek revenge, azaz szabad fordításban Állj bosszút. Jó mi? Ami a nyereményt illeti, a csoki alakú…..
A Neverending Light jó példa a túl rövid játékra. A grafika és a paráztatós hangulat szuper, de a sötétben élő titokzatos lények közé lemerészkedő főhős alig ment meg egy csajt és szerel össze egy liftet, máris vége a játéknak. Ugyan ez csak első része egy tervezett…..
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..
addict Te mire izgulsz? 2009.03.31 08:00:00
Spanking? Egy nagy fenék? Homok- esetleg harisnyafétis? Egy nagy darab répa? Vagy te már attól is beindulsz, ha egy macska nyalogatja a mellbimbódat? Teljesen mindegy, mi hoz izgalomba, mert a Coco de Mer szexshophálózatban te is biztosan megtalálod a szexuális fantáziáihoz leginkább…..
Na kérem, a címben az instrukció a Deconstructionhöz: földig kell zúzni épületeket pár bombával úgy, hogy nekünk nem lesz bajunk. Előre a tiszta városképért!..
Feltételezett ügyfél: Reál Élelmiszer Kft.Feltételezett pályázati kiírás: Kedves Gyerekek!Ugye Ti sem szeretitek a matekot és a számolgatást?! Mi nagyon utáljuk, mert a vevőink folyton ezt csinálják, és általában az jön ki, hogy drágák vagyunk.Ezért írunk ki nektek (6-7…..
atros 2008.09.05 11:16:25
Nagyon aranyos kis point-and-click kalandjáték a Tom and Jerry – Mouse About the House, amiben az ismert rajzfilmfigura egérrel kell csapdákat kikerülve eljutni a fridzsiderhez. Egerünk útját mindenféle tárgyakkal egyengethetjük, csavaros logikát követve. Egyetlen nagy hibája,…..
...de két napig nincs post (holnap már lesz), mert kötelességeim külföldre szólítottak. Tudom, illett volna előre dolgozni, de az online sajtóban az már csak úgy van, hogy a nagy hajtásban éppen a pet projectjeire nem jut ideje az embernek...
atros 2008.05.29 16:38:21
Az előző post nem lesz elég a mai napra, úgyhogy jöjjön a Bowja the Ninja, ami szintén nem túl hosszú cucc, és ez az egyetlen ok, amiért nem kapott öt pontot. A játékkal ugyanis egyébként nincs semmi baj, a grafika cuki, a történet - magányos nindzsa a gonosz robotot gyártó…..
Régóta kerülgetem a grow games (magyarul kb. „növesztős játékok”) ismert flashjátékműfajt, de tovább nem halogathatom róluk a postot, annyian küldtetek be ilyen játékok linkjeit. A logikai programok vadhajtásáról van szó, amiben 6-8-10-n darab elemet kell megfelelő…..
Emlékszik még valaki a Boulder Dash című C64-es klasszikusra? Böhöm sziklákat kellett benne mozgatnunk vagy kiásni alóluk a talajt, hogy hozzájussunk a pályákon összegyűjtendő kincsekhez. A Crypt Raider ezt a klasszikust éleszti fel és megfejeli egy Indiana Jones-os-sírrablós…..