Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flame87

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágival pont szóba jött a nyárzáró grillpartin, hogy mennyit változtunk az elmúlt pár évben. Döbbentő volt felismerni, hogy az elmúlt két évben gyökeresen megváltozott az életem, úgy érzem, most már igazán felnőttem, egyre több mindennel tisztában vagyok, körvonalazódnak a…..
Elég szörnyű, ha már az kikapcsolódást jelent, hogy egy várossal arrébb költözünk két hétre macskára vigyázni. De nincs mese, ezt kell szeretni, mert összesen két hét szabit kaptam a nyárra, persze augusztus közepére.. Mindegy, már most arra számítok, hogy úgyis szar idő…..
Rinya mindenhol, mindenkor 2015.04.22 15:48:20
Nem akarok mentegetőzni, de... Azért nincs gyakran post, mert - szar a billenytűzetem- utálom ezt a szerkesztő felületet- nem történik semmi érdekes- nincs időm rá- lusta vagyok Nem, továbbra sem lesz gyakrabb frissítés. Ha már kiélveztétek a karácsonyi dizájnt, akkor…..
Ugye ismertek olyan embereket, akiknek soha semmi se jó? Ugye, hogy igen! Eszembe jutott erről kedves barátném, aki annak idején msn-en a Semmisejó Rinyamackó nicknevet használta. Naja, én is ez a kategória vagyok, tudom, miről beszélek! És olyan embereket ismertek, akik soha semmivel…..
Na most már télleg kéne fát vágni.. Reggel ahogy felébredtem (értsd: olyan fél 10 körül), felöltöztem és kimentem fát aprítani. Hűs decemberi nap volt, a reggeli napsugarak finoman simogatták a bőröm. Valahonnan messziről munka zaja hallatszott, bár az idilli képből kimaradt…..
Mit is akartam ma csinálni? Ja igen, fát vágni! Dehát nem jött össze.. A reggelemet azzal töltöttem, hogy kitakarítottam a szobát. Portörlés ezerrel, lemostam a monitort, a billentyűzetet, porszívóztam és felmostam. Most talán már nem leszünk porallergiások :) Anyámék nagy…..
Ma elbaktattam a postára, átvettem a Petinek megrendelt termoszt. Egy hatalmas dobozban volt, így kibontottam még a helyszínen, és kiszedtem belőle a kisebb dobozt, mert így nem tudtam volna sehogy sem hazavinni biciklivel. Otthon aztán volt ám meglepi!  Kibontom, hogy örüljek, aztán…..
Reggel nálam nem akar beindulni az élet. Egyszerűen nincs rá energiám, hogy bármit kezdjek magammal. Épp pizsiben meg köntösben kockulok, mire hív a fönököm. WTF?! Félve veszem fel a telefont, na most majd jól le leszek cseszve valami miatt, vagy behív, mert kellek, etc.  - Jó…..
Ki van adva az ukász, hogy az év végére tartogatott 10 napot mind vegyük ki még decemberben. Jó kicsit itthon lenni, azok után, hogy két hétig szenvedtem kéz-láb-száj vírussal itthon, nem is olyan rég. Nem mintha nem lenne dolgom és csak pihengetnék.. Azzal indítottam, hogy mivel…..
Rinya mindenhol, mindenkor 2014.11.27 11:30:28
..
Hát igen, a kereskedelemben már október végén elkezd készülődni az ember a Karácsonyra. Gondoltam egy hónappal előtte már én is dizájnosítom a blogot (de szép madzsar szó!), mert találtam egy tök jó hátteret, és sorry a korallszínű háttérszínért, de ez passzol hozzá a…..
Ezt a hülyeséget, amit most álmodtam, muszáj leírnom :D Gondolom nem csak én vagyok úgy vele, hogyha nagyon kell pisilnem, azt álmodom, hogy vécét keresgélek, de hálistennek sosem jön össze. Na most is így volt :) Helyszín: egy diákszálló, vagy valami olyasmi. Lógok a…..
Majdnem vége a nyárnak, és bizony sikerült egy-két élményt is átélni. Miután úgy döntöttünk, hogy összeismertetjük a családjainkat, áthívtuk Ed szüleit grillpartira. Egész jól ment, zökkenőmentesen, szülők tegezőviszonyba kerültek. Másfél hónapra rá mi mentünk át…..
Rinya mindenhol, mindenkor 2014.08.11 11:56:46
Basszus, most jöttem rá, hogy annyi idős vagyok, amennyi idősen Kurt Cobain meghalt! OMG...
Nyárra terveztünk néhány programot, reméljük ezek most összejönnek, ha már Nova Rockra nem sikerült kijutni.. Az úgy volt, hogy februárban megvettük a jegyeket, amiért 96 ezret kellett fizetni 84 helyett. Májusban meg kellett hirdetni, hogy eladók, mert kedves kolleganőm…..
Mikor azt hinnéd, hogy egy fárasztó nap után még elmész bevásárolni, aztán hazaesel, kajálsz, lefürdesz és bezuhansz az ágyba, kapod a hírt, hogy délután 5-6 között jönnek a faszállítók... Asszem már ebben az egy mondatban elmondtam, mekkora szívás ez, de lesz még, csak…..
Rinya mindenhol, mindenkor 2014.04.17 10:35:41
Azt álmodtam valamelyik nap, hogy egy Kamelot koncert előtt ácsorgok, és nem mehetek be. Nincs jegyem, pedig nagy a zsibongás, a hangulat, és izgalommal várakozik mindenki. Szar érzés, amikor a vágyott dolog egy karnyújtásnyira van, mégis oly messze.. Már második napja itthon…..
Jajj de nem tudok megbarátkozni ezzel a felülettel.. Ha lesz majd bennem elég kreativitás, átviszem a blogot a wordpressre.. Megpróbálom bevezetni a szokást, hogy minden nap írok. Mondjuk így kissé laposabb lesz az olvasnivaló, mivel nem minden nap történik valami érdekes, de nekem…..
Hmm-hmm, ez az év is eltelt. Mik voltak a legnagyobb események? Január-február: kétségek, új telefonMárcius: szakít, visszatáncol, szakít, visszatáncol, a szülinapomra emiatt nem is emlékszem. (talán biliárd nyúlékkal és hasztalan unszolás egy moziért)Április: egy új…..
Én tényleg vártam egy évet, hogy helyreálljon a régi blog, de ezt már aztán tényleg nem hagyhatom írott szó nélkül. Muszáj lesz az önkifejezésnek eme formáját tovább folytatnom, ha nem is rendszeresen, de hellyel-közzel biztosan. Lusta vagyok konvertálni a régi postokat ide is,…..