Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ventrue

3 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holdbázis VALAMI WALLPAPER :D 2013.07.01 17:03:52
Valami Part 12 poszter :3 ..
Ventrue 2013.07.01 17:19:06
asdasd asfasfasf 2011.03.11 16:39:44
weagíeahegheg ..
Ventrue 2011.03.11 16:40:38
Holdbázis Új Admin 2011.03.10 17:54:23
Köreinkben köszönthetjük új adminunkat, Sgt. Adkinst!Nagy tapsot neki!!! :D..
Holdbázis Számtech óra... 2011.03.10 09:25:00
Mod edit: Post deleted because of swearing...
Ventrue 2011.03.10 09:27:05
Holdbázis Üdv mindenki! 2011.03.09 21:22:00
A blog létrejöttét megünneplendő, mondok egy szar viccet...Miért nem fázik a béka az északi sarkon? Mert nem megy oda...
Megint egy játék, amely toplistás abból, hogy mennyiszer ajánlottátok. Igazából az én hibám, mert bár itt-ott megemlítettem, hogy ezzel nem vagyok hajlandó játszani, részletesen még nem mutattam be. Hogy miért nem akarok ezzel a játékkal foglalkozni? Mert szinte tök ugyanaz,…..
A San Francisco-i pályán nekem is feltűnt, hogy az úttesttel nem stimmel valami, de egyrészt elfelejtettem, valamit időbe úgysem fért volna már bele, úgyhogy örülök, hogy "Battlefieldstunter" elkészítette ezt a kis videót. Valamint látni, hogy a szőke fekete nő másutt…..
Egy olvasónk küldte: Péntek éjjel én is begyűjtöttem végre egy náci pofont...   Fáradtan mentem hazafele buliból, át a blaha lujza téri aluljárón. Látom, hogy két skinhead lökdös meg rángat egy feketét, és ordibálják, hogy takarodjon vissza afrikába. Az nem…..
'Julius666' felhívta a figyelmemet egy Radaconte nevű youtube-os egyik videójára (ő készítette a Stellás kamiont is), amit most be is fogok mutatni. Előtte a leírás: Nos, miért is ez a cím? Mert ha szépen kitömöríted a játékot, találsz benne egy másikat, amit elő lehet…..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
Stellát nem szabad/lehet megölni, csak a kocsmában. Ahogy lehetett látni egy videómban, ha a csodálatos felbukkanásánál megölöd, te is megdöglesz mint a sicc... Csaba kiderítette, hogyan lehet végezni a bányarémmel. A kulcsszó: Pia ..
Ventrue 533 megpiszkálta a Streets Racert és a ronda nézőket felturbózta kicsit... Azt azért hozzá kellene tennem, hogy a Rákóczi tér már nem az, ami régen volt ;) De ahogy látom, a rossz imidzse még megmaradt  :P   Az ilyen fazonok lettek lecserélve ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Nyereményjáték még a héten! Nyugalom ;) Csak épp kevés az időm ..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Egy alacsony árkategóriás pc játék elemzése jelenetekkel alátámasztva.A játékot kiadta a Cenega publishing 2005-ben.Játszottam ennél már jóval rosszabb játékokkal is,de itt vannak jelenetek, amelyeket kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, azt egyből már jobb a játék…..
KukiMuki(!) küldött egy régi 576 kB-os cikket egy játékról, melyet porig aláznak (27% ráadásul mindezt két oldalon!) és nagyon szívesen kipróbálnám. Nagyon ritka egy játék lehet, 2001-es és nélkületek nem fog menni. Azt sem tudni, pontosan mi a neve, mert egyszer Winthrop's…..