Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bird is the word

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban hír lett, hogy a Google elbocsátotta egyik alkalmazottát, mert az mást mondott valamiről, mint ami a liberális lobbi szerint a helyes vélemény. Abszolút nem egyedi eset ez. A korai liberalizmus addig harcolt a véleményszabadságért, míg ez érdekében állt, míg nem ők…..
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
Bird is the word 2015.04.24 17:21:00
@Ballibáné Liberó Emese: Az a baj, hogy el sem túloztad a liberális elmebajt.
1915. április 24-én szomorú nap virradt az Oszmán Birodalomban élő örményekre. Több mint kétszáz vezető örmény értelmiségit tartóztattak le, majd kezdték meg deportálásukat Konstantinápolyból a kis-ázsiai régió szíve felé a birodalom belügyminisztere, Talat pasa…..
A paksi bővítéssel és az ügyben tapasztalható kormányzati pálfordulással a napokban temérdek médium foglalkozott. Ha nem csupán személyek, de ügyek is kaphatnának Pinokkió-díjat, a paksi atomügy nálunk biztosan megkapná az elismerő címet. Mivel azonban ilyet nem tehetünk,…..
Bird is the word 2014.01.20 11:40:25
@Link elek: Te honnan tudod, hogy elégedetlenek? Nincsenek erre utaló jelek. Egyedül a kaukázusi buzulmánok ugrálnak, de őket a minap is elkenték egy kicsit, hogy higgadjanak már le.
Annyira ott lettem volna, mikor megszületett ez a nagyszerű gondolat az új házszabályról: Kezdésként az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor az ülés résztvevői felállva köszöntik a választópolgárok közösségét. Nem tudni, hogy ezt maga a házelnök…..
Nem egy összeesküvés, hanem bátyja betegsége súlyosságának nyomait akarta eltüntetni…..
Bird is the word 2013.10.22 22:36:48
@fidesz=mszp: Nem annyira, csak egy viaszbábu.
Bemutat a prágai Várnak a világhíres képzőművész, David Černý. FUCK OFF! (Klikk a képre!) Ez a véleményem az előrehozott választásokról, nem szégyellem magam miatta így Černý, aki hétfő délelőtt nyilatkozott a cseh közszolgálati rádiónak. A művész szerint az…..
Bird is the word 2013.10.22 16:31:51
Új kozmetikai és fiatalító eljárást fejlesztettek ki franciák. Az új eljárással a vagina falai is feszesebbé válhatnak. Nemcsak az arcot lehet ránctalanítani, hanem az intim testrészekre is ráfér egy kis fiatalítás, hogy a szex negyven felett ne csak élvezetes, hanem látványban…..
Bird is the word 2013.10.17 15:04:09
Barack Obama percekkel éjfél után írta alá csütörtökön azt a törvényt, ami megemeli az adósságplafont, elhárítja az államcsődöt, és a szövetségi kormány is tud végre csinálni ezt-azt, és nem csak ül a kezén, mint egy idióta. Hurrá, mégsem omlik össze a nyugati világ…..
Bird is the word 2013.10.17 13:50:22
@wwolf: Attól még az igazság az, amit leírt.
Történelmi győzelem a Bokodi utcai körzetben fővárosi művészek közreműködésével! Baján rendezik meg a 2014-es parlamenti választást ..
Bird is the word 2013.10.17 13:42:41
Amerikában statisztikai adatokkal tapinthatóan arányaiban nagyobb mértékben twittereznek, mint Magyarországon. Ezt a tévéműsorok kapcsán ellőtt twitteléseken mérhető le legjobban, nem pedig azon, hogy ki, melyik plázában, milyen rucit vett éppen. Előbbi szempontból jóval…..
A vádiratot szerdán nyújtotta be a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Fővárosi Törvényszékhez - közölte Ibolya Tibor, megbízott fővárosi főügyész. A volt belügyminiszter tavaly szeptemberben került őrizetbe, először lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el vele szemben, később…..
Bird is the word 2013.10.17 10:57:36
Van közéleti aktivitás a lájkoláson túl? Erre keresett választ az Aktív fiatalság vagy apatikus fiatalság? címmel rendezett konferencia. A Political Capital rendezvényének résztvevői arról beszélgettek, hogy miért gyűlölik a fiatalok a politikát, és hogy milyen utakat…..
Én jó eredménynek tartom a magyar válogatott 3. helyét a selejtező csoportjában. Bár eredetileg is a harmadik kalapból sorsoltak minket, így papíron se előre, se hátra nem csúsztunk; valójában ez a kiemelési hely csak az elmúlt EB-selejtezők két, a mérkőzés végi…..
Bird is the word 2013.10.17 02:01:00
Azt régóta tudjuk, hogy a szivárványszínű liberális ray-benen keresztül alapból mindenki rasszistának látszik, aki fehér, keresztény és heteroszexuális. Vagy ebből akár csak az egyik. Rasszista a rendőr, az orvos, a jogász, mindenki, aki él és mozog. Az Eszme azonban tovább…..
„Képesítés nélküli” színészként sokáig a kishitűség határozta meg Pokorny Lia pályáját, de a színpadon és az igazságtalan helyzetekben mindig kiállt magáért. Televíziós felkérésein ő lepődött meg a legjobban, de a sztárságból soha nem kért. A Függöny fel! című…..
Egervári Sándor A Hollandiától elszenvedett súlyos, nyugodtan mondhatjuk: megalázó vereség (ebben a selejtezősorozatban egyedül Liechtenstein kapott 8 gólt egy meccsen, meg most már a magyar válogatott is) után Egervári Sándor szövetségi kapitány vette a kalapját. A…..
Bird is the word 2013.10.16 02:14:21
@kiwirágós kivirradtig: Ki sem szabadott volna nevezni.