Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Y-GEN

91 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017 május 9-én tartományi választásokat tartottak Brit-Kolumbia provinciában, Kanadában. Helyben élő tagunk beszámolója.   Kanadában abszolút többségi választási rendszer működik, vagyis az állampolgárok (a brit hagyományokat követve) csak választókörzeti képviselőkre szavaztak, pártlisták…..
Az MSZP és a Fidesz közösen önti a mérget a magyar közélet kútjába. Az mára már teljesen megszokottá vált az ország számára, hogy az MSZP és a Fidesz pénzügyi érdekei egybe fonódnak, hiszen a két párt előszeretettel mutyizik el ügyeket, és amiből nem tudnak mutyit csinálni, azt tönkre teszik és…..
Minél kiszámíthatóbbá, egyszerűbbé és átláthatóbbá kellene tenni a vállalkozások, a vállalkozók életét, hogy egyrészt minél többen döntsenek az ötletük megvalósítsa mellett, másrészt pedig akik belevágnak az ötletük kidolgozásába, azok valóban az ötlettel foglakozhassanak.Tavaly az Nemzetgazdasági…..
Van benne valami gyomorforgatóan abszurd, hogy pártmunkás bíró és pártmunkás ügyészség ítél közmunkára egy olyan embert, aki évek óta tényleg a közjóért küzd, a közérdek a mindene. Akik kifejezték a véleményüket, azokért most egyesével megy a hatalom és annak gyáva csatlósai. Most kell hangosan…..
Az Európai Unió válaszút előtt áll: A tagállamok vezetői eldöntenék, hogy merre tovább, Európa. Több ötlet létezik, és van esély a többsebességes Európára. Ha ez a forgatókönyv nyer, a fejlett nyugatiak mennek előre, a magyarok és közép-európaiak felzárkózásának pedig búcsút mondhatunk. Ha pedig úgy…..
Y-GEN Túl a Putyinon 2017.02.02 08:02:36
Putyin látogatása fáj, mert nem akarom, hogy a hazám megint egy diktátor kénye-kedve szerint ugráljon. Fáj látni, hogy mit tesz ez az ember és a rendszere Oroszországgal. Egy gyönyörű, izgalmas, gazdag kultúrával és hihetetlen lehetőségekkel rendelkező országgal. Papp Roland írása A politizálás…..
Y-GEN Lesz-e Trump-Orbán tengely? 2017.01.22 20:11:01
Az amerikai botrányok árnyékában senkinek nem fog feltűnni néhány kisstílű korrupciós ügy. Pár milliárdnyi ellopott pénz nekünk fáj, de globális szinten más majd elviszi a show-t. Ha a világ egy egyre kiszámíthatatlanabb hely lesz, ahol csak pillanatnyi haszonra gondolnak a világ vezetői, ahol…..
Kádár és Rákosi után immár Ceaușescu-t is rehabilitálja az orosz állami média, a nemzeti-etnikai kisebbségek pedig csak mint rebellis lázadók, egységbontók jelennek meg. Emlékezetes ügy volt az elmúlt hónapokban, amikor az orosz állami televízió egyik riportjában az első külföldi titkosszolgálatok…..
Biztos vagyok benne, hogy Juhász Péter szívesen kínálja majd meg egy parizeres szendviccsel a csapzott, fáradt Gyurcsány Ferencet, ha majd harmadik napja éjszakáznak a parlamenti ülésteremben együtt, a Fidesz agyréme ellen tüntetve. Papp Roland írása Sok hír szól az illiberális Lengyelországról.…..
Orbán rendszere ellen a nyilvánosság az egyik legkeményebb fegyver és a világban ezért a nyilvánosságért mindenhol meg kell harcolni.Papp Roland írásaTegnap ebéd után elsétáltam a munkahelyemről tüntetni az Európai Bizottság épülete elé. Tüntettünk százan-százötvenen, főleg magyarok (de voltak…..
Ti Fidesz-bárók, ti tolvajok vagytok! Csalók vagytok, rablók vagytok! Elárultatok minket, akiktől a hatalmatokat kaptátok. De tudjátok meg: egyre többek mondják majd, hogy elég volt belőletek. Ma sokan vagyunk, holnap még többen leszünk, holnapután pedig úgy fogunk veletek bánni, ahogy…..
Y-GEN Közgyűltünk :-) 2015.10.10 17:00:00
Megtartottuk rendes tisztújító közgyűlésünket, amelyen a következő eredmények születtek. A közgyűlés résztvevői. Az Y-GEN Egyesület elnöke Zentai András lett, ügyvivői Derda Ádám (pénzügy), Csik Renáta (kommunikáció), Farkas Benedek (nemzatközi kapcsolatok), Rády…..
A bíróság szerint sem vagyunk veszélyesek a társadalomra. Köszönjük szépen! Alább közöljük a bírósági végzést, mely megállapítja, hogy a…..
Aktivistáink és Berkecz Balázs a Bodára tervezett atomtemető ellen tiltakoztak a hétvégen Pécsett. Aláírásgyűjtésbe is kezdtünk, mert nem akarjuk, hogy Paks2 sugárzó atomhulladékát a Mecsekben tárolják, ahogy azt Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin lemutyizták. Egy óra alatt…..
Gondoltunk egy merészet, és átléptünk egy határt. Olyasmit csináltunk, amit egyrészt nem szokás, másrészt elvileg nem is szabad. Odamentünk Orbán Viktor miniszterelnök házához demonstrálni a korrupció ellen. Miért nem szabad? Orbán Viktor házánál évek óta nem szabad…..
A HVG mai cikkében meglepően alacsony nézettségi adatokról számolt be a "magyar BBC" kapcsán. Még ahhoz képest is, hogy mindannyian tudjuk: a klasszikus "nem láttam, de szar" minősítést már akkor is az M1-re találták ki, amikor a hírcsatorna még nem is létezett.  "...volt…..
Y-GEN Nagyböjt fideszes módra 2015.04.04 15:19:13
A fideszes vezető olyan, mint egy elvakart seb. Tudod, hogy az lenne a legjobb, ha tudomást sem véve róla élnéd az életed, és várnád, hogy bőröd magától regenerálódjon. A varratnak egy szép napon csak hűlt helyét találod majd, tested újra a régi lesz, készen arra, hogy új…..
Köszi mindenkinek, aki eljött tegnap beszélgetni, vitatkozni, együtt gondolkodni az Együtt gazdaságpolitikájáról. És főleg: köszönjük Pápa Levinek az inspiráló gondolatokat. Klasszikust idézve: FOLYTATJUK.   Az Együtt egy épülő politikai közösség - az előttünk álló…..
Y-GEN A képmutató adó 2014.06.11 15:45:16
A parlament fideszes többsége megszavazta a reklámadót. Tegnap Gulyás Gergely a reklámadót "egészségügyi termékadónak" nevezte, mivel szerinte igen nagy társadalmi károkat okoz a két kereskedelmi tévé.    Pár órával később kiderült, hogy Gulyás Gergely ennek ellenére…..
Y-GEN Azért vannak a jó barátok 2014.06.05 15:28:57
Mint azt mindenki tudja, az áprilisi választásokra egy kényszerű összefogás jött létre az ellenzéki pártok, nevezetesen az MSZP, az Együtt, a PM, a DK, és a Liberálisok között. Hogy kik azok a Liberálisok? Ha olvasó nem tudja a választ, nem benne van hiba, hiszen ezt gyakorlatilag…..
Y-GEN Egy nap a Fidesszel 2014.06.03 00:20:22
Lássuk mi történt tegnap Magyarországon. - A nap első örömhíre: nagyot ment a Simicska-birodalom: 22 milliárd forintot hoztak tavaly - Tovább folytatta a kormány a Norvég Alap által támogatott civilek elleni barbár küzdelmét. A Kehi ellenőrzésekbe kezdett több támogatott…..
Y-GEN Köszönjük Uszka! 2014.05.28 14:15:41
Uszka jobban teljesít: A 74%-os Együtt-PM győzelem Most az EP-választások lezajlása után az egész országban kijelenhetjük: Az Együtt-PM jobban teljesít. Az országosan 7,3 %-os támogatás lehetővé teszi, hogy a korszakváltás politikáját európai szinten képviselhessük. Az…..
Ha szerinted is jobban illik az uniós zászló... ..a Parlamenthez mint Kövér László...       Akkor szavazz holnap a 7-es listára! ..
Y-GEN Hoppá Péter 2014.05.21 12:17:23
Az a rossz hírünk van a Fidesz sajtóosztályának, hogy posztunk és utóélete elleni kirohanásukkal nem sikerült bezárniuk az internetet. A tegnap megtartott sajtótájékoztató egy újabb, úgynevezett "internetes mém" születését eredményezte.              Egy pár…..
Y-GEN Apokgif kampányelemek 2014.05.18 17:38:35
  Bajnai pénteki kampányvideója sokakat megihletett. Ez nem is csoda, hiszen igazán különleges alapanyagról van szó. Mivel az eredetit nehezebb volt elkerülni, mint megnézni az elmúlt két napban, ezért ez a poszt nem is azzal kíván foglalkozni. Ehelyett egy válogatást közlünk…..