Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Répázó

0 bejegyzést írt és 464 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December végi történet, de azért elég sokkoló, főleg a horrorsérülést látva, amit csak a poszt legvégére mertem betenni, óvatosan scrollozzon, aki nem bírja az ilyesmit. Teljesen érthetetlen, hogy  miért nem adtak egy ragtapaszt meg egy kis Betadine-t a sérültnek a kincstáriból. Annyira abszurdnak…..
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
Még egy részleges lakásfelújítási projekt is irtó idő-, energia-, pénz- és idegölő elfoglaltság, különösen manapság, amikor a munkaerőhiány az amúgy sem a legkiszámíthatóbb szolgáltatásairól elhíresült építőiparban olyan elképesztő sztorikat eredményez, mint amiket az Index gyűjtött össze tavasszal.…..
Répázó 2018.11.19 15:31:03
@kekecke: Emiatt nem tudtad végigolvasni? Akkor valójában nem tudsz olvasni,mert nekem például sikerült. Idióta vagy-e?
Hát ez nem volt egy szerencsés vásárlás! Szegény Attila esete kész regény, de legalább lehetőséget nyújt egy csomó fogyasztóvédelmi okosság megtárgyalására. Lustáknak, türelmetleneknek, sietőknek a leghasznosabb  tanácsokat kiememeltük szép fehérrel, addig azért mindenképp érdemes…..
A Homár ugye dedikáltan másból sem áll, mint olyan esetekből, ahol a fogyasztók úgy érzik, valami méltánytalanság érte őket. A tapasztalatok alapján, bár tényleg sokszor csorbulnak a fogyasztói jogok, azért  levélíróinknak nem mindig van igazuk. Ilyen eset sajnos Marianné is, akinek otthon kiderült …..
Répázó 2018.08.08 14:00:08
Aki azt hiszi, csak az amerikai filmekben van olyan, hogy a semmiből egyszer csak odalép a főhőshöz egy ismeretlen, megkérdi, hogy ő-e ő, majd a még aktívan meglepett delikvens kezébe nyom egy hivatalos iratot, az olvassa el az alábbi történetet. Aki többet is szeretne erről tudni,…..
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
Répázó 2018.06.11 13:45:47
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Répázó 2018.05.31 12:27:02
@Krasnyák Dudu: kicsit használd már az agyad mielőtt válaszolsz. Az már a közepe volt a történéseknek. Én a kezdetet tartom enyhén szólva szarnak.
"Eh, itt van ez a ronda, bibircsókra emlékeztető, szúrós kaktusz, hát ezt az életben nem adjuk így el. Fel kéne dobni kicsit valamivel. Mondjuk egy szép szalag? Kár, hogy csak karácsonyi van. Legyen inkább néhány kis virág! Na, ugye hogy mindjárt más!" - ez így mehetett? Vagy hogy születik egy ilyen…..
Amióta kutyánk van, egy új világ tárult fel előttem. Előtte sejtelmem sem volt róla például, hogy létezik még csoport, amely a kisgyerekes anyákéval vetekvő vehemenciával folytat vérremenő csatákat az élet leghétköznapibb eseményeiről is. A négylábúakkal való élet persze tényleg rengeteg…..
Répázó 2018.05.16 14:12:35
Idén is volt anyák napja, idén is volt olyan, aki póruljárt a virágrendeléssel. Érzelmi okokból valószínűleg eleve érzékenyebben érinti a megrendelőket, ha ezen a napon nem úgy sül el valami, ahogy eltervezték. Ki tudhatná ezt jobban, mint egy virágboltos, akihez ilyenkor még az igazi ogreszabásúak…..
Répázó 2018.05.09 16:30:39
Egy diákigazolvánnyal a diákok és családjuk nagy örömére számos kedvezmény jár. Valószínűleg ezek közül az utazási kedvezmény a leggyakrabban igénybevett lehetőség, de diákként múzeumokba, mozikba, koncertekre is olcsóbban járhatunk, sőt, a biztosításoktól a hajvágásig terjedő skálán egy csomó…..
Répázó 2018.03.28 08:43:19
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
Az Elittárs.hu-t üzemeltető Affinitas GmbH "2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését." A tavalyelőtt arculatváltáson átesett cég az elmút 10 évben többször szerepelt a Homáron. Volt, aki lakonikus, volt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről,…..
Répázó 2018.01.30 12:00:18
@Répázó: *önteltségtől
Répázó 2018.01.30 12:57:47
@stakeholder Manyecs: Diplomás e vagy?
Répázó 2018.01.30 18:12:43
@Xezs6: Tudod, szerintem aki nem képes magának társat találni az eletében az zománchibás. És amelyik ezért még fizet is, na az igazi defektes. Diploma meg igényesség? Ugyan már! Életképtelen idióták keresnek hasonló tulajdonságokkal rendelkező egyéneket. Ennyi! És ez nem csak erre az oldalra igaz. Röhejes az egész banda a lehúzott ügyfeleikkel együtt.
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
"Hogy ne csak mindig szegény Magyar Postát üssük". Tragikomikus módon ezzel a felkiáltással került ki nemrég a Homárra az extrém nagyértékű, 81 000 forintos csomagot elhagyó Trans-O-Flex sztorija. Erre nem telt bele egy hét, és ránkcáfolt az élet meg a Magyar Posta. Szomorú, de igaz történet…..
A BKK-automaták megjelenése Budapesten igazi minőségi ugrást jelentett a lakosságnak. Vége lett a hó eleji lehangoló sorbanállásoknak, nem kellett többet a szürke aluljárókba és más csomópontokba vándorolni egy-egy köteg jegyért, sem nyitva tartó újságos bódékra vadászni, az ember egyszer csak simán…..
"A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég villámgyors karriert futott be. Olvasónk levele alapján talán túl gyorsat is, és már, nem tudják tartani a lépést az igényekkel." - írtam tavaly nyáron. Azóta én is kipróbáltam, és bevallom, nekem nem jött be a rend és tisztaság elérése helyett az…..
A KFC-ügy bőven túlmutatva önmagán többek közt az ország lelkiállapotáról is erős tükröt tartott elénk. Bea ennek és nemrégen szerzett távolsági buszos élményének kapcsán elmélkedett egy sort az egymásra figyelés, a türelem és az emberi hangnem használatának fontosságáról. Ezzel maximálisan egyet is…..
Répázó 2017.10.23 21:26:44
@Xezs6: A legtöbb utasnak fogalma sincs hogy amúgy egy nap nekünk mennyi szarság jut. Mindenki elvárásának a kereszttüzében azért ez nem egyszerű. Plussz persze közben odafigyelni a vezetésre is, a biztonságra, a kényelemre stb... De azt tudom,hogy amikor kések és egy ilyen agyhalott felszáll, mintha kést forgatna az agyamban. Ezzel azt üzeni hogy nem tiszteli a munkám, nem kevesebbet. És még a többi utassal szemben is paraszt dolog.
Répázó 2017.10.23 23:43:24
@Xezs6: ezen besirtam...
Legalább is ez Rita félelme, aki késő este hazérve meglepődve tapasztalta, hogy a lépcsőházban kiszórt reklámanyag alapján elég klasszul ki tudja logikázni, hogy a panelszomszédok közül ki az, aki már hazaért, és ki az, aki nem, és ebben lát némi biztonsági kockázatot. A kérdése az, mit tehet, ha…..
Répázó 2017.10.23 21:06:52
Nem tudjuk, hogy L. barátunk az elmúláson és az élet körforgásán merengett az őszi napsütében, vagy egyszerűen rohant, mint állat azon a szeptemberi napon, de a lényeg, hogy az új helyett a régi autója rendszámával sikerült parkolást indítania. Akár a romantikus mélázás, akár a XXI. századi…..
Az ember azt gondolná, hogy ha a gyártó szervize elismeri, hogy a hozzá beadott készülék javíthatatlan, és egy csereutalvánnyal engedélyezi a készülék cseréjét, akkor sínen van az ügy, ugye? Hát ahogy Móricka elképzeli! Sziasztok! 2017.07.26-án vásároltam a Vodafonenál…..
Répázó 2017.10.06 09:18:31
via GIPHY Olvasónk igazán nagylelkűen bánik a céggel, amelyik kitolt vele, mert egyszerűen "vállakozásnak" hívja őket, pedig abszolút megérdemelnék a szégyenpadot. Gyáva nyúlként nemcsak a visszaküldött hibás terméket nem veszik át, de a leveleket sem. Arra számítanak, hogy…..
Répázó 2017.07.21 15:43:40
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..