Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avocado Fitness

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Januárban mindenki olyan rosszkedvű. Elmúltak az ünnepek, kezdjük elfelejteni az új évi fogadalmainkat, és marad a borongós, szürke, hideg idő, meg a kedvtelenség. Nincs kedvünk kimozdulni otthonról, nemhogy sportolni induljunk, pedig ilyenkor is lehet nagyon is jókat mozogni,…..
Képek: Indafotó, Index, Flickr, Wikipedia Éljünk azzal a remek kommentelői lehetőséggel, hogy ha netán nem is lesz olyan, amilyet szeretnénk, legalább itt elmondhatjuk vágyainkat. Elsősorban egy szakpolitikusi vénájú főpolgiról megosztott véleményeket szeretnék olvasgatni.…..
Avocado Fitness 2014.07.09 12:07:08
@GGG54: én megnéznék egy jó női vezetőt mondjuk :) Amúgy a többivel egyetértek, még annyival kiegészítve, h BKK rendberakása után több bringautat és bringaparkolót. Engem autóval rohadtul zavarnak a nagykörúton a bringások, bringásként meg h az autósok közt kell mennem, illetve rengeteg közlekedési csatornának nincs bringás alternatívája, a Rákóczin meg megértem hogy sokan félnek tekerni, én is elkerülöm ha tehetem. Valamint mókásak az egyszercsak végetérő bringautak, ahol aztán keresgélhetsz, hogy mégis merre tovább...
A Városigetet tuti nem építeném be jobban, viszont rendbe raknám a Népligettel együtt, mert rájuk fér.
Kellenének hajléktalanszállók, illetve több erőforrás arra, hogy eltűntessük a hajlékonyokat, segítsünk nekik visszaintegrálódni, viszont az úttesten koldulást betiltanám.
Oda kellene adni a gyalogosoknak a Dunát, erre kellene valami jó megoldás, mert a rakparti utakat nem lehet felszámolni, és a hosszanti alagútnál jobb ötletem jelenleg nincs, may az a tanulmány, amit pár éve láttam, hogy befednének a rakparton bizonyos szakaszokat, alul az autók, felül meg a gyalogosok és bringások.
Ja és az én ideális jelöltem felszámolná a korrupciót, a városi és kerületi ingatlanok haveroknak mutyizását, és minden pazarlást a köz vagyonával szemben. De hát ehez a legkisebb a bizodalmam: előbb lesz hosszanti alagút a Duna alatt, mint 0 korrupció :(
Avocado Fitness Jógázzunk! 2014.07.08 22:40:24
  Sportkorszakaink című bejegyzésemben említettem, hogy a mostani életszakaszomhoz a jóga áll a legközelebb, és gondoltam megosztom veletek egy kicsit bővebben, hogy miért szeretem csinálni ezt a sportot manapság.   Említettem, hogy mostanában stresszesebb az életem. Nem…..
Avocado Fitness Sportkorszakaink 2014.06.15 21:15:45
  A napokban azon gondolkodtam, miért is van az, hogy a heti edzésterveim főleg futásból és  jógából állnak mostanság. Maximum néha egy-egy úszás is becsúszik, de ennyi. Kicsit tovább gondolva rájöttem, hogy a sportágválasztásaimat különböző életszakaszokhoz tudom…..
 A tavasz első napjai mindig nagy örömmel töltenek el. Megcsillan az első reménysugár, hogy végre megszabadulhatunk a nagykabáttól, a csizmától, és a könnyedebb öltözködés mellett egy könnyedebb lét is kezdődik újra. Ráadásul igen szép első tavaszi napunk volt. Ha jól…..
Így szilveszter táján mi másról jönnének a gondolatok, mint az újévi fogadalmakról. Ilyenkor a legegyszerűbb tiszta lappal indulni. Új naptárunk lesz, új határidőnaplónk, teljesen üresek az oldalaik, és ez valahogy azt az érzést kelti bennünk, hogy újraírhatjuk ezeket az…..
Avocado Fitness Transz dolgaink 2013.12.04 14:11:19
Következő témámat egy cikk ihlette, amit múlt hétfőn posztoltam az indexről, és melyben arról olvastam, hogy kormányrendelet fogja korlátozni az élelmiszerek transz-zsírsav tartalmát. Tovább kutakodtam az interneten, és nem csak Magyarországon került ez a téma az asztalra, de…..
Avocado Fitness Egyek, hogy legyek? 2013.11.15 09:14:23
A motiváció A pszichológia egyik nagyon fontos kérdése, hogy mely késztetésekből fakad, illetve milyen erők állnak a viselkedésünk hátterében. Hogyan tudunk bizonyos cselekvésekre, nagyobb energiákat mozgósítani, míg másokra kevesebbet. Tudtátok, hogy a motiváció szó a…..
Avocado Fitness Disznóságok 2013.11.09 12:16:30
Disznót vágtunk egyik hétvégén a családdal. Sajnos manapság egyre kevésbé divatos a hússzerzés e formája, pedig ebből lesz az igazi finom étel! Már reggel 6-kor az első pálinka (2cl = 45 kcal) elfogyasztásánál azon gondolkodtam, hogy vajon a nap végére mennyi kalóriát kell…..
A napokban kiposztoltam egy cikket az indexről a különböző diétákkal kapcsolatban, és most szeretném kicsit bővebben kifejteni, hogy miért pont azt a cikket, amikor annyi ilyen van ebben a témában. Egy mondatban azért, mert ezzel tudok azonosulni. Tíz éve tartok aerobic…..
Vajon hogy lehet ezt a Gandhi idézetet megvalósítani személyes szinten, hogyan tegyük meg ehhez az első lépést? Mit kell tegyek, hogy elinduljak a változás útján? A legismertebb élethelyzet mindenkinek az a bizonyos Január elsejei nap, amikor ilyen és ehhez hasonló fogadalmakat…..
Sziasztok! Bár Magyarországon már évek óta jelen van a Kangoo Jumps (KJ), még mindig sokan nem tudják mi is ez, vagy mire is jó. Elsőként pár pontban összefoglalom hivatalosan, hogy miért is jó kangoozni. Azután inkább a saját tapasztalatomat írom le, mert azzal tudom csak igazán…..
Avocado Fitness Elindultunk! 2013.10.14 23:32:04
Sziasztok! Az AVOCADO FITNESS azért jött létre, hogy segítsen életmódot váltani mind lelki, mind pedig fizikai aspektusból, hogy a végén, ha belenézel a tükörbe egy egészséges, elégedett, mosolygós, boldog Én mosolyogjon Rád vissza. Miért AVOCADO FITNESS?A válasz egyszerű!…..