Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszikabeka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Ezen beszartok 2013.12.09 12:30:47
Na vajon mi ez? A megfejtés és további képek alant! Úgy van! BRAZÍLIÁBÓL kaptam csomagot, a Horror-Mirror képviseletében! :) De mit is? Pontosan! A Beyond the Grave c. brazil horror úgynevezett screenerét. Ilyeneket kapnak a kritikusok, hogy írhassanak a filmről:) Igaz, hogy…..
Természetesen nem feledkeztem meg Karácsony közeledtéről, csak gondoltam -végre- stílusosan Szent Miklós napjához igazítanám az első ilyen posztot. Már csak azért is, mert jelen esetben egy bepipult Mikulásról lesz szó. You Better Watch Out / Christmas Evil (1980) Rendezte:…..
Múlt héten Halottak napja alkalmából stílusosan valami zombis filmről akartam írni, ezért előzetes ismeretek nélkül megnéztem ezt. Aztán kiderült, hogy sajnos ez nem zombis, de legalább jó szar. Így legalább annyi haszna legyen, hogy azért megemlékezek róla. Underground - A…..
Horror-Mirror Ráncfelvarrás 2013.10.14 20:59:35
Mint látjátok, kicsit feltunningoltuk az oldal régi dizájnját. Köszönet érte gbubu13-nak, aki többek között ezért sem írt mostanság túl sok posztot. Reméljük tetszik:)..
nyuszikabeka 2013.10.15 20:47:42
@-csibu-: Igaz, igaz. :-) A designváltásnak nyilván oka van; átgondolandó, hogy merre tart a blog. Lehet letisztultabb vagy brutálabb, mind a 2 jelentést hordoz. A design (is) fontos.
A pókhálók és a nő viszont még mindig tetszenek. Meg a felirat és a vékony piros csík. Ráadásul van kereső. Vagy eddig is volt? :D
Horror-Mirror Ez meg mi? Antichrist 2010.02.01 18:25:00
Antikrisztus - Antichrist (2009)   Rendezte: Lars von Trier Előre leszögezném, hogy ez NEM horror, hanem egy horrorisztikus ál-beteg művészfilm. Nagy különbség. Szóval aki a cím alapján egy Ómen utánérzést várna, vagy bármi hasonlót, az bizony csalódni fog. A…..