Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boszme2

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
boszme2 2014.05.04 20:16:04
A három testőrt azért szerettem, mert a férfiak összetartanak, egymás nőjére nem vadásznak. Ha már vadásznak, akkor tegyék ezt méltósággal egy Big Mac mellett, hogy ki, kivel folytassa. Egy esetben elfogadható a kiskanállal belezés, ha a barátom lelép a csajommal. Innen loptam…..
Gusztustalan, undorító visszataszító, gyomorforgató történet következik, nagyon remélem, hogy tényleg csak a városi folklór része, és a zakójukat trikóval hordó, kocsikulcsot mutatóujjukon pörgető alakok nem így szakítanak. Sziasztok!Nem saját élmény - szerencsére -, de…..
Gusztustalan történet következik, de jó lecke, hogy a Google tényleg jóbarátunk, leendő párkapcsolatunk nevét mindig üssük be a keresőmezőbe, hogy megtudjuk, milyen munkákat vállal és mennyi pénzért.Ez a sztori nem is igazán szakítás, de annak is felfogható.Pár napja…..
Az alábbi poszt simán lehetne A csaj nem jár egyedül című amerikai tinivígjáték magyar változatának a szinopszisa, gyorsan szólunk is Sas Tamásnak, hátha ezt a filmet sem látta még. Antiszociális geek csajnak megtetszik a csillagászklub legnagyobb koponyája, úgyhogy…..
boszme2 2008.04.12 10:49:30
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Régen várt termék végre megérkezett! Még videó is van hozzá! 25 font, van rajta Kitty, maci, minden ami kell, 1db AA elemmel működik. Egyébként semmi extrát nem tud, de ez kérem a Hello Kitty vibrátor, már a létezésétől is el kéne mennünk! :)ShinyShiny..
Többszereplős melodráma sok testi szerelemmel, amiben főszereplőnk egy búcsúszexszel ugrajta ki a nyulat a bokorból. A történetben új garbót is kell vásárolni.Sziasztok,inkább tanulnom kéne, mint ide írni, de abban reménykedem, hogy ha kiirom magamból akkor utána jobban megy a…..