Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Dandy

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levitézlett balliberális bagázs aljas támadást indított Szijjártó Péter külügyminiszter úr ellen azzal a nyilvánvaló céllal, hogy ezt a fiatal, tehetséges embert megpróbálják tisztességtelen, korrupt, adócsaló gazemberként feltüntetni. Persze a munkájába nem képesek…..
Jack Dandy 2014.10.08 10:24:23
Mi itt a Ténytárnál hiszünk a szabad véleménynyilvánításban, amelyet véleményünk szerint mindenki számára biztosítani kell. Hiszünk abban is, hogy véleményünket - legyen szó bármilyen kisebbségről, vagy bizonyos témában eltérő véleményű, esetleg világnézetű emberek…..
Jack Dandy 2014.07.30 21:00:45
@hanta boy: Az nem gyűlölet, ha rámutatunk egyiknek az alkalmatlanságára, a másiknál pedig a nyílt rasszizmusra.

Én Bajnai, Pápa Levente gazdasági elképzeléseivel egyet tudok érteni, viszont soha nem mennék ki éljenezni és skandálni a nevüket a Hősök terére, és az üres kólás dobozt sem tartanám meg ereklyének.
Hogyan vette át Magyarországon a politikai szélsőjobboldal a totális hatalmat? Orbán tusnádi beszéde nem volt előzmény nélküli, rendszerbe illik, a lehető legtisztább formájában mutatja meg a miniszterelnök, a Fidesz és Magyarország szélsőjobbra tolódását, a…..
Jack Dandy 2014.07.29 15:32:57
@Mohamed: You went full retard. Never go full retard.

Mindenki arról beszél, hogy a Nyugat válságban van, de én semmi erre utaló jelet nem látok. BRIC országok? Brazília, aminek a társadalma kétfelé szakadt? Oroszország? Amelyik összeomlik amint nem veszi meg Európa a gázt és az olajat? India? Ahol még az írástudatlanságot és a babonákat nem sikerült felszámolni? Kína... szerintem 30 éven belül az is demokrácia lesz. Ha nem is pont angolszász típusú, de demokrácia lesz.
Négy hónappal az önkormányzati választások előtt, valamint az európai parlamenti választások eredményének ismeretében a Fidesz kimaxolta a választási mutyit: megalkotta a fővárosi választási rendszert, amely jó eséllyel ellehetetleníti a város fejlesztéspolitikáját és…..
Jack Dandy 2014.07.25 11:13:05
@hanta boy: És ez a logika teljesen rendben van szerinted?
Jack Dandy 2014.07.25 11:19:09
@wallenberg88051005: Első részével egyetértek, programja nincsen, bár valamilyen elképzelése van, talán az LMP/Együtt-PM víziója a szimpatikus (leszámítva az LMP durva antikapitalista elképzeléseit), nade a Jobbik elképzelése és programja? A program (ha ugyanaz mint az OGY választásokon) akkor inkább ne, pénzügyi katasztrófa lenne, az elképzeléseik egy része pedig a mese világban gyökeredzik.
Ahogy azt korábban megjósoltuk, mindenféle tiltakozás ellenére változatlan formában mégiscsak felépült a német megszállás emlékműve. A szoborkompozíció eddig hiányzó darabjait szombat hajnalban, kordonok között, nagy rendőri kíséret mellett helyezték be a helyére. Arról,…..
Mostanra kevesen vannak Magyarországon azok, akik szerint a Fidesz nem csalta el az áprilisi választásokat. Bár a kormánypártot a tények és a számok nem hatják meg, mindenki másnak azonban érdekes lehet mindaz, amit az EBESZ  (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet)…..
Jack Dandy 2014.07.22 14:44:58
@maxval, a gondolkodó birca: Akkor nem lett volna már jobb, ha senki sem szavaz így?
Jack Dandy 2014.07.22 14:55:34
@maxval, a gondolkodó birca: Nem értem. Ha egyfelől nem akarunk csalással fenyegető helyzetet kialakítani, akkor miért nem szüntetjük meg azt, amelyik éppen ennek a lehetőségét foglalja magában?
Jack Dandy 2014.07.22 16:08:22
@maxval, a gondolkodó birca: Én engedtem volna, ami csalás előfordulhat ott, nevezetesen, hogy más tölti ki, azt itthon is meg lehet tenni egy konzerv bablevesért, de külföldön (és ez alatt elsősorban a nyugati országokban élőket értem, akik nagyobb területen élnek szétszóródva) nagyobb ráfordítást igényelne. Megjegyzem, nem is ott fordulhatott elő ez tömegesen, és szerintem nem is ők szorulnak rá erre tömegesen. És ha már itt tartunk, az adásvétel létrejött már akkor, amikor elkezdték osztani az állampolgárságot.
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Jack Dandy 2014.07.22 15:23:07
@Conchobar: Nem azonos vele, de a része.
Az elmúlt négy év gazdaságpolitikájának egyik fő jellegzetessége a létező összes szektor megadóztatása volt. Az egykulcsos adó elkapkodott bevezetése ahhoz vezetett volna, hogy Magyarország messze túllépte volna az Unió által elvárt 3 százalékos deficitcélt, ezért újabb és…..
Egy tanult barátom, ha meglátta Draskovics Tibort, élete fontos történeteként mindig elmesélte egy professzora alábbi intelmét: "Kollégák, maguk közül egyszer néhányan vezetők lesznek az államigazgatásban, és dönteniük kell két jelölt közül. Az egyik középszerű, de…..
Jack Dandy 2014.07.03 16:09:57
@nu pagagyí: 2010 óta létezik. Sokkal jobb persze nem lett. Nézd meg pl.: Bíró Marcellt