Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CSVM

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
Az ember azt hinné, hogy egy még oly’ aktív figurának, mint Slavko Linic is elegendő egy életre a folyamatos konspirálás, tárgyalás, egyeztetés – és a finom fogalmazás végett: a speciális „koordinálás” – a rijekai piac, az INA-OMV, az INA-MOL, a Dioki, a Dina ügyes-bajos…..
Térjünk vissza Linichez. Miután a Dioki csődközeli helyzetbe került, Slavko barátunk pénzügyminiszterként személyesen szállt be a cég megmentéséért folyó küzdelembe, arra utasítva az adóhivatalt, hogy írjon le milliókat (!) a Dioki állam felé fennálló…..
Slavko Linic meg Robert Jezic „Riva” nevű jachtján vitorlázott ugyanebben az időben, amint arról az index.hr beszámolt. Gordan Malic 2013. augusztus 12-én megjelent írásában így fogalmaz:  „Linic pénzügyminisztert, akinek a neve számos botrányban szerepel, látták R.…..
Örömmel látom, hogy érdekli a magyar sajtót a blogom. Azt már kevésbé, hogy nem annak tartalmáról, hanem a megjelentetés mikéntjéről fantáziálnak. Segítek. Miután elkészült az első rész, megkerestem az uby.hu szerkesztőit, mert a TARTALOM miatt szükségesnek tartottam,…..
Linic miniszter maga a két lábon járó botrány – a horvát média egyöntetű képe alapján -, de történetesen a legnépszerűbb politikus Horvátországban. Valójában nem meglepő, hogy általános vélemény szerint, azzal, ha egy politikus botrányba keveredik, nem szükségszerűen…..
Most, hogy lassan Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgató személye fontosabb lesz, mint az egyiptomi és a szír válság, ideje lenne bepillantani a kulissza mögé is, amit a magyar sajtó – érthetetlen módon – eddig nem tett meg. Ugyanis a dolog egyáltalán nem arról szól, hogy…..