Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Havas Hanem

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranyélet második évada nem olyan volt, mint az első. A sok akció, az új történetszálak és a 80-as évekbe visszarévedés nem aratott osztatlan sikert. Így aztán kevesebb akció és több magyar valóság uralja a sorozat harmadik és egyben utolsó évadát...
Havas Hanem 2018.10.22 15:09:19
********* SPOILER *********
.
.
.
.
.
.
.
Nagy csalódás ez, különösen azért, mert ott baszták el a forgatókönyvírók, ahol könnyen jó irányba lehetett volna csavarni a történetet (de nem gondolták végig mi lesz a következmény).

Nagyjából egyetértek a többiek által írtakkal (logikai agyamentségek), nekem ezek fájtak leginkább:

1. Gáll Feri hirtelen "észreveszi", hogy (az amúgy nonstop megfigyelt pici lánya) Bianka drogos lett! Na erről is a Miklósiék tehetnek, logikus, nem? Nem.

2. Megmondja Márknak, hogy hol van Endre bá', ha nem jön többet Bia közelébe. Márk meg szépen megígéri, a barátnője szent színe előtt (előtte nem sokkal kérte meg a kezét a csajnak). Teljesen érthető és életszerű, nem? Nem.

3. Bia halála után Feri bá' reakciója. Minden más hihetőbb lett volna (ezt írta fentebb vki már).

4. Mirácska magánakciója: az addig üldözött és - joggal - rühelt nyomozónő hirtelen szövetséges lesz. WTF?!

5. De a legdurvább szerintem is az, hogy a Mátyás Pistit meg kell szöktetni (mert miért is, kinek is jó ez?), hogy közben igaz barátság szövődjön közte és testvére gyilkosa, Marky G között. A MAGYAR VAGYOK, NEM TURISTA póló meg egyenesen idétlen poén (főleg, hogy a határon is abban lóg át, a határőrök meg csak bólogatnak hozzá, minek is a felesleges papírmunka).

A 6. résztől az egész olyan, minta beelesdéztek volna a forgatókönyvírók, és már minden mindegy volt. Fuck the reality!

Sajnálom, mert ha jobban végiggondolják és nem száll el az agyuk önmaguktól (és a korábbi évadok sikerétől), hihetőbb befejezést hozhattak volna össze. MERT HA GÁLL FERI VALÓBAN MINDENT BORÍTOTT VOLNA, MIKLÓSIÉK IS MENNEK UTÁNA A BÖRIBE SZÉPEN! Milyen egy rendőrségi kihallgatás szerintük? Mondjál amit gondolsz, a többit nem fogjuk úgyis kiszedni belőled? LOL.