Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurvaisten

10 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mindennapok szara Hazaárulók! 2008.03.15 19:10:00
Váhú, máris vannak szép videók, érdemes nézni őket, ez különösen teccett, mikor valami 'hazaáruló' némi áldást biztosít fentről a nagy menet és gyurcsánytakaroggyozás közepette kifáradt értelmiségi fiatalembereknek. Bár Mohácsnál több is veszett, itt ennyi bőven elég…..
Üveges csirkeszemek : Szabad ország Szabad országban élek, én senkitől se félek és boldog vagyok, mert dolgozhatok. Szabad országban élek, itt nincsennek szegények és boldog vagyok, mert dolgozhatok. Szabad országban élek, egyre szebbek a remények és boldog vagyok, mert…..
A jelen pillanatiban még nem lehet tudni, hogy a városi média munkatársai gárgyultak-e meg teljesen, vagy a város polgárait nézik totális hülyének. Esetleg a blogger esze van elmenőben. Vagy mindez együtt.   1. A debreceni Kossuth téri tüntetők tegnap a városi…..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
A kommentelő egy igen érdekes állatfaj, legfőbb jellemzője a folyamatos internetenlét, hisz ez a közeg neki természetes élőhelye. Egyetlen aktivitás a véleményalkotás, mindenről, mindig. Ezt napi huszonnégy órában csinálja, egy héten átlag hét vagy nyolc napot. Képes olyan…..
Webisztán Nem lopok. Megosztok. 2008.01.20 15:40:00
Hányszor láttad már a mozikban vagy dvd-ken a kalózellenes szervezetek propagandafilmjét? Az Európai Parlamentben több mint 40 parlamenti hellyel rendelkező európai zöldek/EFA csoport és a svéd RåFILM (svéd filmkészítők nonprofit szervezete, akik a fair megosztást támogatják)…..
Márpedig Magyarországon nincs antiszemitizmus. Sőt rasszizmus sincsen, mint ahogy életszínvonal sem. Imádom azt, hogy bármilyen szinten és fórumon előkerülnek ezek a bűnös szavak a jobbaldal rögtön befúrja magát kicsiny emós jellegű páncéljába és tagad. Legutóbb…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
Egy egész laktanyára való rendőrt semmisít meg ez a nindzsa és még golfozni is tud. ..
Névtelen olvasónk igen plasztikus,"percről-percre" stílusú naplóban számol be arról, milyen megaláztatások érik azt, aki ügyet akar intézni a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. Hogyan csúszik be két, egymás után kitöltött űrlap közé hét csókos aktája? Részletek…..
A mindennapok szara Egy pici gány 2008.01.16 20:30:05
Már megint egy botrány, mivel azoknak lennie kell. A botrány, jó, mert valaki mindig folyathatja az arcunkba a nyálát, mert szerinte igaza volt. Ami ebben hirtelen érdekes, az, hogy az a rohadt videó kikerült már a netre lassan egy hónapja. Csak valószínűleg a politikai korrektség…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
A mindennapok szara Hungarobusiness 2008.01.04 23:31:00
Ippeg a wécén ülve, melléktermelés közben gondolkodtam el ismét, hogy mekkora üzleti lehetőségek vannak abban, ha valaki a nagyjából egymillió szittya többséghez tartozónak tekinti magát. Például, ha az ember könyvet ír. Legyen szó benne szinte bármiről (az evolúció ugye…..
Törzskocsma Kukabulvár 2008.01.04 20:23:00
Távol álljon tőlünk – tőlem meg aztán főleg – hogy bulvárt reklámozzunk, azon egyszerű okból, hogy Magyarországon nincs bulvár. Ahhoz ugyanis egyrészt sztárok kellenének, másrészt tapló média. Ehhez képest nálunk menedzserek vannak, akik felépítenek nekünk egy…..
Készül a Nokia új mobiljátékos platformja, és a finn gyártó egyes készülékei ráköthetők a tévére, tehát akár otthoni játékkonzolként is működnek. Mielőtt bárki félreértene: nem gondolom, hogy a mobilok felvehetik a versenyt a szupererős játékgépekkel. Ugyanakkor tény,…..
BuheraBlog Követendő példa 2007.12.16 22:14:14
Még az előző poszthoz kapcsolódva - a blog témájától kicsit elkanyarodva - most bevágnám Dr. Szöszi kommentjét. Jó példája ez a kis történet annak, hogy kellő odafigyeléssel és akarattal mennyi mindent meg lehet valósítani - és ez nem csak a számítástechnikára vonatkozik.…..
Kurvaisten 2007.12.29 00:27:50
A TvNetnél valaki megint belenyúlt a tutiba, ugyanis sikerült keresztezniük a postaládatömő levélspamet a beköszönésig személyre szóló emailspammel. Ha ez nem innováció, akkor mi? Az áldozat mindenesetre bepötyögte a címet, különben nem tudnánk, hogy ki küldte:Hazaérve…..
Lassan itt az év vége, a Dark Reading stábja pedig összegyűjtötte 2007 legfigyelemreméltóbb eseményeit, én meg kicsit megvágtam/kiegészítettem őket:1. A Storm féregMinden IT biztonsággal foglalkozó szakember rémálma vált valóra ezzel a kártevővel. Bár első megjelenését…..
Előszilveszter 2007.12.28 17:02:55
Ugye holnap tartunk a népnek előszilveszteri partit, amely méltó lesz az oldal híréhez, csinálunk majd sok fotót, meg ilyeneket szóval ti is látni fogjátok majd milyen jó az élet hulla részegen. Mivel a holnapi bulin nem csak rapidrészeg teszt alanyok vesznek részt ezért Capitis irt…..
nyelv-ész Kis magyar bagóleső 2007.12.27 14:26:00
Első rendszertani cikkünkben a hazai élővilág eddig méltatlanul mellőzött fajának, a bagósnak különböző alfajait és mutációit vesszük sorra.Nézzük először a városi élethez alkalmazkodott fajtákat, élőhelyük szerint:Megállóban, aluljáróban, nyíltszíni sorbanállás…..
Állat, most olvasgattam egy homáros, illetve egy dohányzomblogos poszt kommentjeit, és megdöbbentett, hogy mennyi paraszt passzívdohányos (nemdohányzó?) ember van. Miután végigtúrtam magam százakárhány beíráson, rájöttem, hogy elég komoly problémáik lehetnek ezeknek az…..
Világelsőnek hirdeti magát a szupervékony dupla dvd-író. Dvd-t 8-szorosan, cd-t 16-szorosan ír, usb-n kapcsolódik a géphez. És hogy mire jó? Nagyüzemi dvd-másolásra vendégsében.Via Coolest Gadgets..
Subba Társadalmi célú PR-film 2007.12.27 17:33:23
Valamiért úgy érezzük, hogy nektek is látnotok kell Agócs Rita és Egri Beatrix, a Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékének píár-szakértő hallgatóinak alábbi zsengéjét. Just for the record: Pr-szakértő szakirányú továbbképzési szakot…..