Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hаzug fidesznyik

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
hаzug fidesznyik 2015.08.10 16:09:43
@CinqAbarth: Utánanéznénk, de az a probléma, hogy ehhez elég ostobák vagyunk. Ha tudnánk grafikonokat értelmezni, akkor nem orbánoznánk, hanem keresnénk egy normális állást.
Orbán a lehető legkevesebbet tételezi fel a magyar népről, és azt el is hiteti vele. A demagógia (népvezetés) a tömegmédia korában minden korábbinál egyszerűbb vállalkozás, ha valaki kellően cinikus és gátlástalan ahhoz, hogy kihasználja a benne rejlő lehetőséget, és hát…..
hаzug fidesznyik 2015.05.03 10:33:03
@HaFr: Ami azért elég nehéz, mivel te kibaszottul nem viseled el az ellenvéleményt és eszeveszetten cenzúrázol. Az ami marad, néha kifejezetten szánalmas.
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
hаzug fidesznyik 2014.12.01 17:23:12
@high up!: Mi jövünk. Civilek. Nyugateurópaiak.

(Bocs elvtárs, kiesett a farzsebedből az MSZMP-s párttagkönyved. Az nem MSZMP-s, hanem SZDSZ-es, csak ugyanúgy néz ki)
 A választások előtt, illetve az azóta eltelt időben gyakran hallhattuk, hogy Orbán Viktor és a Fidesz konszolidáltabb kormányzásra készül. Ennek azonban némileg ellentmond a választások utáni 3 hét, amelynek intézkedéseiből egyelőre korántsem egy konszolidációs pálya…..
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
hаzug fidesznyik 2013.10.29 18:01:25
@vasmargitt: "mi itt a gond? pontosan tudható volt eddig is, hogy a jobboldali média az újságírói szakma legalját foglalkoztatja. leginkább azokat, akiknek az alany és az állítmány egyeztetése megoldhatatlan feladatot jelent"

Több indexet kellene olvasnod.
Azt ismeritek, amikor Egervári Sándor és Sylvester Stallone összecsapnak a nácikkal teletömött MTK-stadionban? Mert mi nem ismertük, úgyhogy nagyot néztünk. A futballokos Orbán Viktorral ellentétben sajnos be kell vallanunk: mind Zsigmond, mind Péterfy csak egyszerű futballhülye,…..
hаzug fidesznyik 2013.10.13 11:20:23
@András Csomós: Elárulok valamit. A nácik nem voltak zombik és bázisuk sincs a holdon.

Nem mondd azt, hogy nem lepődtél meg.
hаzug fidesznyik 2013.10.13 11:14:15
@hazug fidesznyik: Bár az még nagyobb truváj volt, amikor megkúrtam a saját anyámat. Ami azért is gáz, mert amúgy a fiúkat szeretem.