Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szekeres László

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki még hitt abban, hogy valaha is konszolidálható lesz a Nemzeti Együttműködés Rendszere, az idén tavasszal kénytelen volt felhagyni ezzel az illúzióval. Jól látszik, hogy a Fidesz a félelemkeltő, megosztó, brutális kampányban hisz, így már a pávatánc sem rángathatja vissza a kormánypártot a…..
Az egyik online hírportál kamerája rögzítette a március 15-ei nemzeti ünnepen, hogy Mérő Péter Ferenc, az Együtt XVIII. kerületi önkormányzati képviselője a Múzeum körúti rendezvényen lebuzizott egy kormánypárti politikust, majd ritmikus táncikálás közepette torokelvágást ígért Orbán Viktornak (vagy…..
Hiába a milliárdos propaganda, hiába az álnok “98% NEM” utókampány, az Országgyűlés nem fogadta el Orbán Viktor alkotmánymódosítási javaslatát.  De miééért?    Az alkotmánymódosításhoz kettő ellenzéki szavazatra lett volna még szükség, hogy meg legyen a kétharmad, azonban senki nem akart a Fidesz…..
Szekeres László 2016.11.11 15:37:18
@s: A szabadpiacon veszünk fel kölcsönt, és ott nem szabják meg, hogy milyen megszorításokat kell érte végrehajtani. Ezt csinálta az IMF és tönkre is tett néhány országot, ill. még időben elzavarták őket a szabvány követeléseikkel.
Szekeres László 2016.11.11 15:43:19
@s: A mny. pénztár vagyonának "államosításáról " írtál blődséget. Ilyen kötelező jellegű nyugdíjrendszer sehol a világon nem működött. Az önkéntes befizetés még most is létezik és akinek van megtakarítása, jól teszi ha spórol.
Szekeres László 2016.11.13 09:52:26
@s: Jó nagy blődségeket írtál. 1/ a világon szinte minden állam vesz fel kölcsönöket, hogy fejlesztéseket valósítson meg 2/ az is előfordul, hogy a következő kölcsönből fizeti az előzőt 3/ az imf nem gazdasági fejlődést segít, hanem megszorításokat ír elő 4/ sablonjai nem alkalmazhatóak minden országra ezért rúgták ki őket sok országból. A kötelező ny.p-árt nem a Fidesz vezette be, ne beszélj unortodoxiáról. Volt egy előírás miszerint ha a mny. pénztár nem tudta volna fizetni a neked járó nyugdíjad 75% át, akkor a hiányzó rész az állam fizette volna akihez nem történt befizetés. Szerinted ez így igazságos lett volna?
Október 9-án minden előzmény nélkül fel lett függesztve a Népszabadság, illetve a nol.hu is. A lap dolgozói puccsot sejtenek a háttérben, többezres tömeg tüntetett a Kossuth téren még aznap este, gyertyát gyújtottak a meggyilkolt sajtószabadságnak, náci haláltáborokat, majd az 1929 és 1933 közötti…..
Szekeres László 2016.10.10 11:46:25
@nu pagagyí: Figyelj okoska! Akkor szoktam megvenni egy vállalkozást, amikor nem fut a szekere, és jó üzletnek tűnik. Vajon az mszp miért nem vette meg ha olyan penge volt a lapjárás? Ők már sejtették a jövőt,de az 5 milliárdos veszteség és a 74%-os olvasói elhullás már túl sok volt. Egy tulajnak sem kötelessége finanszírozni egy veszteséges vállalkozást átszervezés nélkül.
Szekeres László 2016.10.10 11:48:33
@wolves84lb: Csak utánad seggfejkém.
Beszántották a Népszabadságot, az új, feltehetően Fidesz-közeli tulajdonos érkezésének tiszteletére a MediaWorks egyik napról a másikra a teljes intézmény, nyomtatott és online sajtótermék megszüntetése mellett döntött. A nol.hu korábbi tartalmai eredeti helyükön elérhetetlenné váltak, törlődtek a…..
Szekeres László 2016.10.10 09:09:27
@GNDL: Szerinted vissza kell térni ahhoz a rossz szokáshoz, hogy a nyereségesből kell kompenzálni a veszteségest? Miért adta el az mszp a 27 %-os részesedését, miért nem vette meg? Nyilván a veszteség halmozódása, és a 70 %-os olvasói veszteség miatt.
Szemetek ezek a britek. Ilyen csúnyán leszarni a fő uniós vétószövetséges kampányát azért genyóság. Még akkor is, ha épp a britek Orbánja kapaszkodott bele egy akkor éppen belpolitikai - újraválasztási hasznot hozó blöffbe, és faragott rá a megvalósításra elég csúnyán. Mer'hogy őkelme belebukott a…..
Szekeres László 2016.06.26 09:19:20
@Gábris szomszéd: A baj az, hogy nem fog összejönni. A ballibsik már bizonyították, hogy semmi jóra nem képesek a többi pártocska meg létszámhiánnyal küzd.
Erőset üzent a DK elnöke az éppen tisztújító szocialistáknak. A Demokratikus Koalíció nem csak kitette a néhai szocialista kormányfő fotóját, de párhuzamot is vont Horn Gyula és önmaga Európa-párti politikája között. Egy hasonlóság biztos van a két politikus között: mindketten nyertek választást.…..
Szekeres László 2016.06.26 08:47:22
Stefánia kisasszony A szörnyeteg 2012.11.04 13:26:05
Aligha van igazán jelentékeny politikus, akiről nehezebb volna arcképet és áttekinthető pályaképet írni, mint Orbán Viktorról, akinek nemcsak élettörténete és két évtizedet átívelő politikai karrierje, de olykor napi megnyilvánulásai is olyan torlódása az ellentmondásoknak,…..
Szekeres László 2015.01.22 11:58:17
@Szekeres László: gyűjtőhelye
Szekeres László 2015.01.23 09:17:31
@TTom: Öcsi! A pöcsöddel foglalkozz, ne a politikával. Az ötleteidből a kifogásaidból kiderül, mindenért O.V. a felelős. Te meg a buta büfizésedért.
Szekeres László 2015.01.23 09:20:21
@Zituska: Ha nem ezt írtad volna, akár okos is maradhattál volna. Sok ilyen, alapból butára lenne szüksége az országnak, nem komcsi szónokokra.
Géza, a családfő: - Nagy hírem van, gyerekek, ezért is hívtalak benneteket össze. Pistit holnaptól kinevezik külügyminiszterré. Testvérek és Imre, a nászember (együtt): - Ó, de jó, igazán örülünk! Géza: - Egyetlen probléma van csak, ehhez viszont családi összefogás kell.…..
Szekeres László 2014.12.21 08:55:33
@csonka balázs: Szomorú, hogy ilyen iszonyatos baromságokat megjelentetnek. Kérdésem: a te családodban nem szokás az összefogás, egymás segítése.
Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító…..