Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m4rc11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Bullshit 2010.07.05 21:30:00
 ...a természet ihlette Pro-Retinollal... Egen. Magam falusi gyerek lévén, kiskoromban rengetegszer mentem ki az erdőbe a Nándi pajtásommal, és szedtük nagy csokorba a Pro-Retinolt, hogy alig győztük hazacipelni.Nagyapám már a kapuban állt, kedvenc csiócsipszét ropogtatva.…..
m4rc11 (törölt) 2010.07.06 22:03:59
@zoli vagyok:
Tisztában vagyok vele, hogy a nemzethez tartozás az emberek identitásának csak kb. a francia forradalom kora óta része, és a mai szuperhatalmak által irányított világban kezdi (már elég régóta) hasznosságát veszteni (mint elsődleges identitás). Nem is azért írtam az előző hozzászólásomat, mert engem mint magyart sért a hülyemagyar címke, de ezt már kifejtettem, elolvashatod.

Nagyon jó magyarázatot adtál arra, hogy a címke nem a magyar nép butaságára és országunk jellegzetes tunyaságára utal, hanem arra, hogy egyes idióta emberekről szól a poszt. De mégis: mivel magyarázod azt, hogy a címke "hülyemagyar" és nem "hülyeember"? Az egyszerű idetévedt vándor (mint én is) ezt úgy értelmezi, hogy most a címke a magyarok kollektív hülyeségét gyűjti össze - mindaddig, amíg te külön kommentben meg nem magyarázod neki. Úgyhogy szerintem te is sok külön kommenttől kímélnéd meg magad, ha a használatától eltekintenél.

És légyszíves ne írj nekem külön posztot, nem érd annyit a téma (meg egy kicsit sért is, ha a számba akarnak rágni valamit).
m4rc11 (törölt) 2010.07.06 22:24:07
@zoli vagyok: ok. én vagyok a műveletlen.
Most nem tudom, lehet, hogy én vagyok sznob, de azt hittem, ha a fehérállományt nem is, a szürkeállományt mindenki ismeri. Na, hát a Spektrumon futó Kíváncsi elmék fordítója valószínűleg nem. A magyar szöveg ugyanis a következő:"Íme az emberi agy. Mintegy 1,3-1,4 kg-nyi…..
NégyFotográf Mariska néni 2009.10.23 10:17:00
Mariska néni  Mórahalom közelében , egy szerb határ melletti tanyán él. A több mint 100 éves házban nincs villany, víz. Férje öt évvel ezelőtti halála óta  egyedül várja a tanyagondnokot, aki heti 3-4 alkalommal vizet, meleg ételt, gyógyszereket hoz neki.…..
m4rc11 (törölt) 2010.06.21 21:32:36
Már csak pár óra és 44 év után újra pályára lép világbajnokságon a Koreai NDK csapata! Ebből kifolyólag hirdetnénk meg az induló versenyt, hogy méltóképpen tudjuk fiainkat a győzelem útjára segíteni. A kommentelő elvtársak segítsége így felbecsülhetetlen segítségű…..
Ezen a blogon tudatosan nem írok olyan politikai eseményekről, amelyek ugyan érdekelnek, és szívesen is olvasok róluk, de nem tartoznak az oldal profilját jelentő magyar politika témakörébe. Ezért nem foglalkoztam az egyébként rettentően izgalmas brit választással, és nem…..
Volt nekünk tavaly novemberben egy Modoros lakberendezőnk lárvalányhajtól - itt egy fájóan találó újabb darab, új témában -, hamisíthatatlanul nőies stílusban. Aki kitartó és figyelmes, azért nemcsak férfiak szapulását követheti nyomon, lesz benne szó nőkről is.   Az…..
m4rc11 (törölt) 2010.06.02 23:14:08
@lárvalányhaj: én eredetileg egy térd alá érő, világos farmer rövidnadrágra gondoltam, oldalzsebekkel + valami piros, vastag, álkínai kalligráfiával varrt felirattal (akár Dang Bao is lehetne) .
m4rc11 (törölt) 2010.06.02 23:15:29
@ifj. Farkas Gyula:
kvantum.wigner.bme.hu/kvantumV2/main.php?m=8&p=1
nem látom kegyedet a listán, pedig szinte mindenki rajta van. Vagy kegyed csak egy álszemély avagy nemszemély?
Bocs, ezt nem tudtam kihagy(ó)ni - írta "genetikatudományi világsiker!!!!!!!!!!!!" subjectű levelében Pázmány Péter. Minek is hagyta volna ki, a homloklebenyünk helyén lyukat hagyó "vicc" megoldása:    előállították Hagyó Miklóst..
A szomáliai főváros kereskedelmi rádiói egy szélsőséges nacionalista, iszlám szervezet parancsára múlt szerdától nem sugároznak zenét, írta az atv.hu. A Mogadishunak csak egy kis részét ellenőrző kormány ellen lázadó fegyveresek az iszlám törvénykezés, a saría…..
Ismét itt az évi rendes szakdolgozat szezon, fiatal felnőttek ezrei izzadva gyúrják reménybeli remekművüket, azaz kutatnak, elemeznek olyan témákat, területeket, amelyeket valójában előttük már rengetegen feldolgoztak. Ilyenkor erős a csábítás egy internetről letöltött kész…..
Tudtad? Az első szavazó 2010.04.11 09:02:00
A mai nap abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én ellenőrizhettem a szavazatokat gyűjtő doboz lezárását. Sokan talán nem tudják, hogy kerül oda, így néhány szót ejtek róla.Ha elmész szavazni, láthatod a dobozt, amibe be kell dobni a borítékot. Ha jól megfigyeled, ez egy…..
Vastagbőr A részvétel is fontos 2010.04.11 09:35:00
Hírek, részvételi adatok, vélemények: 18:2117:30-as részvételi adatok szerint 59,28% a részvételi arány. 2006-ban 61,72%, 2002-ben 65,56% volt.17:332 óra 20 perc alatt adtam le a voksomat Zuglóban! Több száz méteres sor! Botrány! Itt a a videó! (Hopp, az Index is erről…..
m4rc11 (törölt) 2010.04.11 11:43:39
@CyberPunK: addig, amíg a választókörzet határa nem változik, max. a szavazatszámlálkó bizottságoknak jó, hogy egyenletesebb legyen a melóű elosztása.
  Alig várom a napot, amikor üzenhetek a szavazócédulámmal. Persze ikszelni is szoktam. Szóval szavazok is. Mifelénk, ahol évtizedekig vártuk a természetest, hogy beleszóljunk a politikába, közéletbe, magyarul az adónk újraelosztásába, nagyon snassz nem elmenni. De…..
A vadászokról már volt szó, pl. A Korrekt Embernél is megszólalt egy korrekt vadász. A mai - ebben a témában első - összefoglalót egy névtelen olvasónk jegyzi, én tekintettel a vadászokra VBK-nak neveztem el.  A világjáró vadász életkora 45 év és a halál…..
 Összeállítottam a 2010-es esztendő tizenkét pontját.  Arra törekedtem, hogy a legégetőbb problémákat vessem fel. Arra törekedtem, hogy olyan követelésekkel álljak elő, amelyekkel kapcsolatban polgártársaink döntő többsége egyetértésre juthat.Biztos vagyok benne,…..
m4rc11 (törölt) 2010.03.14 21:03:28
Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, tényleg nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nem sejtettem, hogy mennyire magával ragad a rendszeres írás lehetősége, mennyi értékes hozzászólást kapok, és azt sem hittem, hogy ezeken túlmenően leginkább a személyemmel kapcsolatos, hol kicsit, hol…..
m4rc11 (törölt) 2010.03.06 09:24:26
@Spirál: sok mindenben nem értek egyet SL-lel, de hugy gusztustalanul tolná a Fidesz szekerét, az túlzás. Erősen gondolkodnak a Fideszben, hogy újraválasszák-e, mert kellemetlen lehet egy ilyen függetlenebb személyiség.
  Következzenek a szegény, olyan gyakran lesajnált bölcsészek után a MÉRNÖKök, akik hajlamosak magukat mindenkinél különbnek tekinteni - Non scrivetemi (király nick lenne, de ez csak a mailküldő-szolgáltatás volt) ajánlotta nekünk a Budapesti Mérnök egyik…..
m4rc11 (törölt) 2010.02.19 18:05:55
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
Paranoid Android Bokrosértékelő 2010.02.07 18:15:16
   A magyar baloldal kevés számú sikeres akciója közül az egyik legnagyobb kötődik a bokros lajához. Ez egy jellegzetes magyar balos siker. Ebben az egyben jók talán igazán. Az mszp 1994-es választási győzelme után a Horn Gyula, bizonyos objektív, hazafias okokból,…..
Mit ígérnek? Hogy állunk? 2010.02.04 10:09:00
Általában kétféle kérdést szoktunk kapni. Az egyik, hogy (1) nem félünk-e attól, hogy túl nagy munkát vállaltunk el, a másik meg az, hogy (2) mikor lesznek már meg az első eredmények. Általánosságban a válaszunk az, hogy (1) igen, látjuk, hogy nagy a munka, de most úgy…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
m4rc11 (törölt) 2010.02.05 18:28:05
@Tóta W. Árpád: Jó, ezt nem, de tartott ott is mindenféle értékelő beszédeket, emlékszem :-) Szóval nem arról van szó, hogy gyáva lenne, félne a többi párt beszólogatásaitól...

Amúgy a pártok mindenhol büdösek, azaz mindenhol tartanak (enyhén szólva) lojális közönség előtti beszédeket: ez része a szavazatok megtartásának, ki kell elégíteni a törzsközönséget.

Sajnos Magyarország (még) nem az az ország, ahol önkritikus kampánnyal választást lehet nyerni. 10-20 év múlva sem lesz az. Személyes véleményem szerint azonban még mindig a Fidesz a legjobb alternatíva.
A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le  lelkesen  jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Modorosblog A Korrekt Ember 2010.02.04 13:05:00
-Na mit stresszelsz már megint? Nyugalom, a hosszú élet ritka!-Te, már sokadszorra fogadom meg, hogy nem olvasok híreket meg semmit, de nem bírom ki. Tiszta ideg vagyok.-Mer mér is?-Ezek a paraszt dohányosok. A város tiszta cigarettacsikk, az étteremben pofámba fújják a füstöt, meg se…..