Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paparazzi

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  var s1 = new SWFObject("flash/mediaplayer.swf",'box_video_headline_container_mediaplayer','425','337',"7"); s1.addParam("allowfullscreen","true");…..
                    A külvárosi Leytonstone negyedben álló házat három Beckham-rajongó is megvenné egymillió fontért (317 millió forint), pedig az ingatlan piaci értéke alig 250 ezer…..
Valami nagyon nem stimmel Nicole Kidman terhességével és két héttel ez előtti szülésével. Az egész terhesség alatt sokszor felmerült a gyanú, hogy Nicole nem is terhes (hiszen a Tom Cruise-sal való házasságából sem nagyon született gyermeke, pedig állítólag rajta voltak az…..
Miss Anderson a 41. születésnapjára kapta ezt a fura formájú tortát, amit első ránézésre joggal hihetünk egy hatalmas rózsaszínű vaginának. Fincsi...  ..
Paris Hilton még a közértben is az eszét játsza… A paparazzik egy kaliforniai kis szupermarketben kapták lencsevégre a sztárt, aki pár apróságért egy egy egész köteg 100 dollárossal kívánt fizetni.  Ennyire ne lenne tisztába az árakkal, vagy csak az eszét…..
Rachel Hunter így is jól érzi magát bőrében.A valaha csodás alakjáról és vékony, hosszú combjairól híres fürdőruhákat reklámozó Rachel Hunter igencsak felszedett pár kilót, mi több az amerikai Reality televízió Celeb –cirkus műsorában még ruha választása sem volt…..
Hove lettek a kerek idomok?? Volt idő, amikor kerek idomairól volt híres a színésznő a képek tanulsága szerint azonban ennek a korszaknak vége.....
A május végén titokban férjhez ment Jessica Alba szombaton kislánynak adott életet. A 27 éves színésznő és férje, Cash Warren producer kislánya június 7-én a Los Angelesi Cedars-Sinai kórházban látta meg a napvilágot.A Sötét angyal és a Fantasztikus négyes…..
Ez az kissé homályos, mobil telefonnal felvett képsor minden bizonnyal Heath Ledger utolsó felvétele, amely 3 nappal a halála előtt készült. A videót a brit TheLondonPaper.com tette közzé, azt állítva, hogy azt egy Clerkenwell-re néző lakás ablakából vették fel, ahol a "The…..
Őszinte vallomás lenne Britney legújabb száma, hogy gyereket szeretne? Vagy csupán az Amerikai pletykalapok címlapján kíván maradni? Netalántán egy nagy átverés az egész? A sztár most az ACE OF BASE zenekar 1990-es sikeres diszkó számával az “All That She Wants”…..
        Hihetetlen, hogy előbb-utóbb minden sztár meghülyül, de még hihetetlenebb az a tény, hogy a Született feleségek rendkívül csinos sztárja Eva Longoria tetoválást csináltatott a nyakára. Eva valószínű valami sarki tetkószalonba ugrott…..
Még mindig Britney Spears a tinik kedvence.  Az egyik angol magazin olvasói szerint ő a legszebb női híresség. A második helyezett egy amerikai énekesnő, Delta Goodrem lett, a harmadik pedig a Spice Girls-ös, Mel C. A legelegánsabbnak Madonnát választották meg,…..
  Előbb-utóbb kiderül, hogy mire készül Britney gőzerővel, de nagyon az az érzésem, hogy az elmeállapotának nemhogy semmi baja nincs, hanem egyenesen ő az, aki már egy jó ideje eteti és átveri az egész világot. És valószínűleg jót röhög rajta. 1.Minden nap…..
paparazzi Amy Whinehouse szőkén 2008.01.11 00:40:00
Amy egyre szörnyűbben néz ki, főleg ezzel az séróval. Állítólag rászánta magát, hogy jó útra térjén és még az apjával is készítette egy ús számot. Bízzunk benne, hogy ez a csodálatos hang nem fog így elveszni. ..
paparazzi Lily Allen bimbója! 2007.12.20 09:43:51
Újabb meztelen képek kerültek elő. A Született Feleségek sztárja kicsit meggondolatlan volt, és több mint 200 házi fotót hajított ki a kukába, amelyeket természetesen megtaláltak. Ha Marcia bozontját elnézzük, akkor a képek akár a 70-es években is…..
Bár a képek még nyáron készültek Beyonce és Jay-Z St. Tropez-i vakációján, valamiért mégis csak most kerültek elő. Az énekesnő a múlt hetén napvilágot látott félrecsúszott bugyis képei után, úgy látszik sokan kíváncsiak Beyonce egyéb fedetlen bájaira…..
Britney ismét Las Vegas felé veszi az irányt, hogy igent mondjon régi barátjának Sam Lufti-nak. Az énekesnő még a gyerekei láthatását is kockára teheti, ha valóban férjhez megy kedveséhez. Britney már felhívta az ügyvédeit is, és közölte korábbi…..
Amy Winehouse is belekeveredett férje, Blake Fielder-Civil rendőrségi ügyébe, így a zűrös életű, közelmúltban 6 Grammy-díjra jelölt énekesnőt is letartóztatta a rendőrség, mivel feltételezhetően az ő pénzét akarta felhasználni a férj a megvesztegetési ügyben, ugyanis a…..
Az agyonplasztikázott énekest múlt héten a Las Vegas-i Barnes & Noble könyvesboltban fényképezték le, amit könyveket vásárolgatott két gyermekével. Michael arcán rengeteg apró tapaszt lehetett látni, mintha ezek tartották volna össze a gyakorlatilag lassan…..