Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ötös5

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NB1 11. fordulója sajnos nem hozott minőségi áttörést a magyar futballban, viszont sok edző a meccset követő nyilatkozatában reagált a holland-magyar válogatott meccsen történtekre, valamint az azt követő megnyilvánulásokra. Most csak a számunkra legérdekesebb véleménnyel…..
Magyarország nagy küzdelemben (no comment) legyőzte a FIFA ranglistáján - a 207 tagállamból - 200. pozíciót elfoglaló, amatőr labdarúgókból álló Andorra válogatottját. Ezzel egyetemben Magyarország megszerezte a csoport harmadik helyét, amely mint tudjuk, nem ér világbajnoki…..
Érdekesek az utózöngéi az amszterdami megalázó vereségnek. Gyakorlatilag mindenkinek van mondanivalója az ügyben Farkasházy Tivadartól kezdve Orbán Vikorig bezárólag. Helyes is, hogy felbolydult a hazai közélet szeretett sportágunk ügyében, csak tartson is ki a következő…..
A tegnapi nap esti óráiban a magyar futballválogatott minden idők leggyatrább eredményét érte el. Sokan reménykedünk, hogy ezután végre többekben merül fel az igény, hogy szembenézünk azzal, amit valahol mindannyian tudunk; Magyarország reménytelenül vergődik Európa és a…..