Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egydomosilakos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a gondolat van a fejemben most. Látom valahogy a dolgokat, a történéseket a testületben, de társaim úgy érzem máshogy látják. Sokat gondolkodom rajta, hogy hol lehet a félreértés, az elcsúszás? Nem jöttem még rá, de dolgozom rajta, hogy kiderüljön! Elöljáróban annyit,…..
egydomosilakos 2013.11.18 23:07:43
@Prépost:

Ilyen utólagos jóváhagyás nem volt az SzMSz-ben, legalábbis még fenn volt a honlapon, vagyis amíg volt honlap. A polgármester beszámolási kötelezettsége viszont benne volt. Ha jól emlékszem a testületi üléseken egyszer sem számolt be a megválasztása óta. Hacsak azokon az üléseken nem, amit nem adott le a kábel-tv.Azokat vajon miért nem adta le a kábel-tv????? Mi történt azokon az üléseken?
A polgármester jól működik, csak éppen fordítva, amit nem lehet megteszi, amit meg kell nem.
Az előz testület mindig azon cirkuszolt, hogy a polgármester számoljon be a munkájáról. Milyen jó az új testület! Egyszer sem kérdezte meg mit csinált a polgármester, mire fizetünk ki havi több mint fél millió forintot.
Kérdezze meg már holnap valaki!
Hosszú hallgatás után újra billentyűt ragadok, és leírom a saját véleményem, érzéseim, észrevételem a tegnapi (2013.11.12-i) testületi ülésről. Korábban jelezték nekem, hogy: Robi túl egyoldalúan írod a dolgokat a blogodban, és csak a saját véleményed írod le, nem pedig…..
egydomosilakos 2013.11.16 14:37:33
@A dömösi lakos:

Érdekes, talán vagy 5-en kommentelik a blogot. A hatodik résztvevő, nem tudott egy az eddigi résztvevőktől megkülönböztethető nick nevet választani.
Bár a neve tanúskodik a jelleméről.
Az enyém , egydomosilakos, kifejezi, hogy egy vagyok a dömösi lakosok közül, akinek van véleménye. Nem tudom, hogy az jó vagy sem de a sajátom, és amíg meg nem győznek az ellenkezőjéről én jónak tartom.
AZ öné ezzel szemben "A dömösi lakos", már kifejezi, hogy ön képviseli az egyedüli dömösi érdeket, és az a jó. A leírt szövegből is kiderül, hogy a bölcsek köve az ön zsebében van.
Látszik, hogy a demokráciáról fogalma sincs.
A békét tartja a legfontosabbnak, ellenvélemény nélkül. Hát a békét megkapja a választással. De ez a béke egyre gyorsabban vezet a csődhöz. Mint anyagi, mint erkölcsi csődhöz. De nehogy valaki szóljon miatta. Hogy nézne az ki?
Az előző testület, úgy gazdálkodott, hogy az első féléves önkormányzati mérleg 6,5 millió pluszt mutatott, kíváncsi vagyok, a 190 ezer forintos, kamera, a fedezet nélküli beruházás amelynek járulékos költségei még fel sincsenek mérve, az óvoda szétverése mibe fog kerülni. Hány közalkalmazott fordult meg 2 hónap alatt az óvodában? Lehet így normális, vagy csak elfogadható nevelő munkát végezni?
Felmond az önkormányzat egy szerződést jogtalanul, óvodai étkeztetésre gondolok, utólag sikerül egy kis zsizsikes riszt produkálni, ami ráadásul megbukott. Mert hiába árultak a faluban zsizsikes rizst, nem ott vásárolta szállító, tehát nem főzhette abból! Egy képviselő pedig előadja testületi ülése, vagy előadatják vele, a skandalumot.
Megszüntetik az önkormányzati újságot, még meg sem írták a jegyzőkönyvet erről felvetik a képviselők, hogy szükség volna egy önkormányzati újságra.
Jó volna ha képviselők agya a kezüknél előbb járna. A polgármestertől nem lehet elvárni, hogy ne indulatból politizáljon. Vannak ilyen emberek akik csak erre képesek. És ezt támogassa egyhangúan a testület? Ezt kéri! Na ez az ami nem vezet sehová.
A Robi volt az egyetlen aki felemelte ezek ellen a szavát, aki mert gondolkodni! De ez baj ön szerint!
Ön sem tud a vita és a veszekedés közt különbséget tenni, mint sajnos sokan. A vita építő, mert abban kiderülhet, hogy a különböző lehetőségek közül melyik az amelyik optimális. A veszekedés, hogy hová vezet arra volt a közelmúltban példa.
Ön Robi esetleges személyi ambícióit is támadja,és alá akarja rendelni a polgármester ambícióinak. A kettő közt hatalmas különbség van! A Robi a maga naiv módján Dömös akarja jobb helyzetbe hozni, Novák Lajost pedig csak a saját személyes jobb helyzete érdekli. Ami önmagában még nem lenne baj, de ezt Dömös kárára teszi.

A leírtakból akár még azt is gondolhatnám,hogy ön Novák Lajos személyesen, de a stílusa az túl kifinomult ahhoz.

Ha már önnél van a bölcsek köve akkor kérem, hogy egy olyan nick nevet válasszon ami megkülönbözteti. Mert a gondolkodása az különbözik az enyémtől, és engem zavarna, ha összetévesztenének. AZ elsőbbség itt engem illet, mert én voltam előbb.

Üdvözlettel

egydömösilakos
A hét valahogy az emberi sorsokról szól. A következő személy-család, akiről írni szeretnék: "Szőke-forrásos" Feri bácsi és kedves felesége. Az ő sorsuk is a Testület kezébe fog kerülni csütörtökön. Hogy miért? Jött az ötlet a testületben, hogy mi legyen az óvodai…..
Keddi testületi ülésen határozat született, hogy emeljük meg a parkolódíjakat, mert anyagi gondokkal küzd a település. Herman Jenő munkaátszervezése a Baptistákhoz gondolat fő mozgatórugója, hogy spórolni tudunk az ő bérén, hisz nehéz anyagi helyzetben van a település. E…..