Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krinyo

0 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  György 2019 novemberében vett Samsung tévéje nem éppen úgy muzsikál, ahogy arról az ígéretek szólnak. Nem elég, hogy a Bluetooth, illetve a WiFi vezérlés meghibásodott, a rossz élményhez nagyban hozzájárul az ügyfélszolgálattal és a szervizzel folytatott harc, ami nagyon kimerítőnek és…..
Krinyo 2020.03.09 23:19:30
@Pic: nem a wifivel van baj, hanem azzal, hogy laikus sosem fogja megnézni, hogy melyik csatornán van a legkisebb zaj, hogy oda konfigolja a routerét. illetve igen, vannak helyek, ahol csak 5 GHz vagy kábel jöhet szóba a hatalmas zsúfoltság, zaj miatt.
Olvasónk nem olvasta azokat a posztokat, amit a kamu cipőrendelős oldalakról írtunk, különben néhány kattintás után gyanús lett volna neki a http://www.ocrapidplumber.com/ is. Száz sebből vérző oldal, nem is csoda, hogy végül közel sem azt kapta, amit megrendelt. Az okos checklist-et érdemes…..
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
Krinyo 2016.12.09 13:53:37
@Galaxmester: voltak járókelők, elszaladtak
SPOILERMENTES KRITIKA  Megtartották a legújabb Star Wars epizód magyarországi sajtóvetítését, melyen mi is képviseltettük magunkat. Spoilerektől mentes kritika következik, de azért mindenki csak a saját felelősségére olvassa el...
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
Több, mint kilencvenezer autó nyertek így 54 év alatt. A nyereménybetétkönyv nem tűnt el, sőt, B Mercit is nyerhet vele. De kinek kell új autó, ha kérheti az árát is? Ja, Roland szülei meg összeszívtak egy kétüléses MG-t! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Írtunk már többször is az Android One programról, az első bejelentés után hirtelen lelkesedésemben az idei év legfontosabb Google bejelentésének neveztem. Ha valaki nem emlékezne hirtelen, ez az a program, amiben a Google mérnökei a kis gyártókkal szorosan együttműködve olyan…..
Megjelent egy cikk a vg.hu-n (http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/ujra-kellene-tervezni-a-surgossegi-ellatast-431128#p2 ), majd pár órával később ugyanannak az újságírónak a tollából egy vélemény jegyzet is a témáról…..
Na, valahogy így kellett volna befejezni a sorozatot a tévében is.  ..
Krinyo 2014.09.09 14:09:04
Az HBO Amerikában vasárnap este mutatja be a The Leftovers című vadonatúj sorozatát, nálunk pedig (dobpergés) nem másutt, mint Index anyánkon lesz a premier hétfőn délelőtt, eredeti nyelven, felirattal. A tévében pedig csak este, szóval okkal mondjuk, hogy exkluzív meg…..
Leszálláskor jó pár sms várt, olvassak, újabb OMSZ-os botrány van. Őszinte leszek, sokkal korábbra vártam, hogy kiborul a bili. Az RSI kapcsán pár embernél betelt a pohár, az pedig, ahogy a tekintetes OMSZ kezeli a kérdést, csak olaj a tűzre.Az RSI-vel ugyanis nem az a baj, hogy…..
A Nissan elsőként alkotott olyan eszközt, amellyel egy elektromos autó tulajdonosa puffertárolóként tudja használni autóját napelemes (vagy szélkerekes) házában, mert az autó vissza is tudja adni az épületnek az akkujában tárolt áramot - mondta el Palkovics Péter blogunknak. A…..
][-][alo kolléga már kivesézte a hétvégén még csak pletykaszinten ismert új Motorola-masinát, de ma reggel Londonban (és más helyeken is) hivatalosan is bejelentették a kicsikét. A Moto, mint már írtuk, sajátos filozófiát választott az óriások harcában: nem a nagyobb, több,…..
Econovum-napot tartunk ma, úgy tűnik. Két kolléga már írt egy alapos cikket a diplomagyár képzési rendszeréről, és máris itt az újabb ügy. Tegnap mutatta be a 444 Dobronyi Tamás "klasztermenedzsert," a Jobbik pro bono gazdasági tanácsadóját. Dobronyi doktori végzettségével…..
Érted ki megy? Vége 2013.12.31 16:29:36
Fény és sötétség, vidámság és szomorúság. Az év végén hajlamos az ember kicsit nosztalgiázni, ha már visszatekint, akkor csak a jóra emlékezni. Pedig volt rosszban részünk, nem is kevés. A blog alap tematikája a magyar mentésügy anomáliái körül forgott, három év alatt…..
Bevallom, indulatból írom a posztot, mert tegnap volt a második alkalom, hogy internetes úton vásároltak az én céges kártyámról. Az összeg nem nagy (2009-ben 70 ezer, most 40 ezer Ft), de a helyzet dühítő: drága kártya, tudatos internet-használat, sms őr, de a pénzemet csak…..
Androlib blog. Bipp! GalaxyGlass 2014.01.27 17:53:04
A Samsung a hordható kiegészítők piacára a Galaxy Gear-rel lépett be, de nem kell sokáig várni. Máris itt vannak a hírek, hogy a Google Glass várható sikerét meglovagolva, szeptemberben megjelenik a Galaxy Glass. Várhatóan 2014 szeptemberében, az IFA-n kerül bemutatásra az…..
A Google frissítette mára virradóra, a sokak által (oktalanul)gyűlölt, Play Szolgáltatások alkalmazást. Rengetegen azt sem tudják, hogy mire is jó ez, a magát automatikusan a telefonunkra "trollkodó" applikáció, ami a készülékünk memóriájából - veszi magának a bátorságot! -…..
Fotó: Németh Viktor © Még több kép itt. Németh Viktor gondolt egyet és elrándult Csernobilba megnézni, milyen Pripjaty szellemvárosa turistaszemmel. Beszámolója nem csak a klassz fotók és a túravezetőtől hallott pikáns anekdoták miatt érdekesek, de hasznos tudnivalók…..
A minap bekövetkezett. Igen, a számláló átlépte a 150 ezret, ami igazából nem sok egy tizennégy éves kocsitól. Ebből úgy 57 ezret nyomtam bele én, mert hát nem vagyunk nagy menőkések. A nagy pillanat: megvan a 150 ezer! Bocs, hogy poros a műszer, spontán fotó, nem…..
Korábbi Felhívásunkat követően a [Keleti Oldal] rovatunkban leközlünk egy-egy hozzánk beküldött, vagy általunk felkutatott készüléktesztet.  Mindezt tesszük azért, hogy rávilágítsunk, nem csak a Nagy Gyártók Agyonreklámozott Termékei vannak jelen a piacon. A…..
A Fox News olyan az amerikai médiában, mint nálunk az Echo tévé. Pont úgy néz ki, mint egy rendes hírtévé, csak éppen sokkal ostobább. Ezzel nem azt mondjuk, hogy a CNN vagy az MSNBC nem az, sőt. de mintha a Fox szándékosan menne házhoz a lófaszért, ráadásul meglehetősen…..