Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kószanova

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kószanova 2013.10.14 21:25:43
@becseit: A véleményed engem nem zavar (mert az a te bajod, hogy ezt olvasod ki az egészből amit...)viszont én is leírom a véleményem ezzel kapcsolatban, ami láthatóan inkább téged zavar.

De nem akarok én veled vitázni. Ellenkezőleg, bátorítalak, hogy ha ennyire érted a dolgokat akkor alapíts gyárat, tervezz jobb autót, jobb marketinggel és vevő barátabb kiszolgálással.
Mert így könnyű bárkinek bármit beugatni, amíg hasonló dolgokat még kicsiben sem próbáltál meg (ezt úgy általában az okoskodókra, reklamálókra írtam).
Fogalmatok sincs mennyire kiborító dolog a "mindenhez kurvára értő" emberekkel megértetni, hogy azért mert csak 1 apróságon változtatott azzal borította az egész jól megtervezett rendszert. Tudnék mesélni rengeteg vicces történetet(a tapasztalatom szerint a legtöbb ilyen ember még hálátlan is).

Ez törvényileg így működik, hogy ha okos voltál és hozzápiszkáltál akkor csináld meg ha elbaszódik, de ne reklamálj, mert a gari ugrott. Szerintem nem vagy te annyira félkegyelmű, hogy ne tudd ezt felfogni. Viszont ha szerinted ez így nem jó, akkor csináld másképpen, garantálom nagy lesz a forgalmad mert az összes kontár nálad fog kikötni :-)
kószanova 2013.10.17 18:09:51
@becseit: Eddig ez a legmeggyőzőbb érved! "Nincs igazam, de legalább sokan vagyunk vele..." :-)