Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vénólánzsahleF

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..
A legbénább szakítósdumák egyike, hogy túl jó vagy nekem, de az esetek nem elhanyagolható százalékában igenis őszintén gondolják az emberek ezt. A falhoz állítós internetes társkeresés, mi kell még ahhoz, hogy ezt megértsétek? Hiába pofázunk? Történetem annyira röhejes,…..
vénólánzsahleF 2008.09.08 11:10:46
Első kommentem itt, bocs, de nem bírtam szó nélkül hagyni.

pixy:"Lehetett más is persze, de volt már olyan srác is, akit visszarántottak az ablakból, mert szentül hitte, hogy tud repülni, és nem akart meghalni."
Van némi rálátásom a dologra, és biztosan állíthatom, hogy a gyerek aki állítólag stb... vagy nem füvet szívott , vagy egyértelműen túljátszotta azt.(tudván, hogy valaki visszarántja). Láttam már én is olyat aki simán behalozta egy kis oreganos cigitől, hogy elefántok rohannak felé az utcán.:-) (pl. kis gimisek akik tökösnek akarnak látszani a fűtől)Szóval nem kell mindent beszopni.

Tiduj:"A gyerek nem lett öngyilkos, nem lépett ki az ablakon.
Hajnalban félálomban, öltözködés közben az erkélyen keresztül távozott.
Az igaz, hogy kicsinek is nehezen ébredt /volt, hogy vigyáztam rá/, de a cucctól lehetett ennyire bódult, nem?"

Még ha akkor reggel félálomban szívja akkor is nagyon kicsi az esélye, hogy a fű miatt van! Ne haragudj, hogy ezt mondom, nem sértésnek szánom, de sokkal könnyebb elviselni valakinek az elvesztését akkor, ha van rá magyarázat és ezt te a füvezésben megtaláltad. Kb 5 éve nem szívtam füvet, és ha most lelépnék a járdáról a körúton piros lámpánál és elütne egy autó, akkor kb annyi köze lenne a fűnek hozzá, mint a te rokonodnál.

A post-hoz: A srác depis lett ez nem vitás. Volt egy élethelyzet, nem tudták megoldani, és szvsz a ficko korrekten kezelte. A távolság is túl nagy volt és a srác akkor még nem érett meg a változtatásra. +1 Ha mellettem a pasim hétvégente rommá szívva hevert volna akkor nem adok neki 15 rugót.
A Fórumon sétálva az ember egyszer csak azzal a kellemetlen ténnyel szembesül, hogy a román történelemből tanultak nem 100%-ban szemenszedett hazugságok. Gondolok itt például arra, hogy Trajánusz császár tényleg létezett és valóban építtetett a dáciai hadjárata emlékére egy…..
vénólánzsahleF 2007.10.14 17:26:59
öööö nem akarok nagyon okoskodni, DE traianus foruma és traianus piaca az nem ugyanaz! traianus piacának épületei látszanak a fotokon és mára valóban ebből maradt meg a legtöbb egységesnek mondható maradvány, az előtte lévő területen állt a császár fóruma amit csodaként írtak le az akkoriak. a bejárata a mai tudásunk szerint a mars mező felöli oldalon lehetett, ez után következett két egymásra néző épület, a legenda szerint a könyvtárak ( egy a latin, egy a görög könyveknek) a két épület között állt tr oszlopa (ma is ott ál csak épületek nincsenek), ez a fórum egyetlen ép állapotban megmaradt műemléke. a 3. épület amely közrefogta a teret a basilika ulpia a legnagyobb melyet valaha rómában építettek (170hosszú 60 széles 40magas). az épületből csak a középső torzó maradt fent, a nyugati hajó maradványai a via dei fori imperiali alatt találhatók és pár méterrel a viktor emanuelle emlékmű előtt ér véget, míg a keleti hajót betemetik a környező épületek. ezen kívül volt még egy árkádos oszlopsorokkal szegélyezett tér is a fórumon mindenféle díszítéssel (nem akarom nagyon túl ragozni itt) illetve a császár 6 lovas győzemi fogatának a szobra is.
érekességként még annyit tr oszlopáról, hogy magassága jelzi azt, hogy mekkora volt a domb amelyet elhordtak a fórum építése során, illetve ez az oszlop tulajdonképpen a császár sírja is.
mussolini bontatta le az 1924-ig itt álló negyedet, hogy megnyissák a via dei fori imperialit és hogy az évezredes emlékek dicső magányát ne zavarja semmi (valahogy így mondta benito asszem)
Egy olyan országban, amely nem egészen 150 évvel ezelőtt még vagy hat (többé-kevésbé autonóm) államból tevődött össze, vakmerőség egységes konyháról beszélni. Ezt a szarvashibát nem is követjük el, ezért csak olyan általánosságokról írunk, amelyekkel az átlagos turista…..
Csurtusék utazásai Róma - metró 2007.10.04 07:04:00
Kedves olvasóközönség, te kit mindeddig elárasztottunk a márványpadlókkal, selyemtapétákkal, romokkal és diktátorokkal... Ezen poszt címét olvasva bizonyára azt gondolod, hogy na, végre, megmutatom  ennek a gyönyörű és antik városnak a monumentális, márvánnyal és…..
Nem sajnáltatni akarjuk magunkat, de irtó nehéz ám egy olyan város nevezetességeiről írni, amelyet évente több tízmillió turista látogat meg, s ahol eddig minden négyzetcentiméterről kábé harmincezer darab nagyfelbontású - amatőr és profi - fotó készült. Mennyivel…..
Milyen lehet az, amikor összeáll 4-5 prekog, és zenekart alapítanak? Hát olyasmi, mint az ország legjobb nevű rockfesztiválja, ahol elgondolkodtató időpontot találtak az esőnapra. Greggrant levele alant. Hello! A mellékelt hirdetés egy helyi információs lapban, vagyis egy offline…..
vénólánzsahleF 2007.09.14 01:39:44
Hát ilyen katarzismentesen fejeződött be ez a katarzismentes Premiership-szezon. A Chelsea az Arsenal elleni meccs utolsó húsz percében - tíz emberrel - játszott úgy, ahogyan egy, az utolsó szalmaszálba kapaszkodó szupercsapatnak játszania kell, amikor a dicsőség kontra nagy büdös…..
comment:com Pénteki hírek 2007.03.16 11:59:00
A Jericho készítői azt mondták, hogy az évad végére kiderül, kik és miért robbantottak egészen pontosan. Várjuk, nagyon.A sorozatjunkie híre szerint bajban a VeraMars, tessék klikkolni, elolvasni, és drukkolni, hogy jövőre is kapjunk szőke jócsajos nyomozást.Simon Cowell, az…..
vénólánzsahleF 2007.03.17 01:34:15
12 forduló van hátra az emberemlékezet óta legszorosabb spanyol bajnokságból, és most már illik elkezdeni számolgatni. Előttünk a négy esélyes sorsolása (bár végülis hogy merjük eleve kizárni a Real Madridtól mindössze 2, az éllovas párostól is csak 7 ponttal elmaradó…..
Ha már Roberto Carlos volt szíves meghallgatni a tanácsunkat, és ahogy azt csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette, júniusban elhagyja a Real Madridot és a csúcsminőségű futballt, búcsúztassuk el méltóan. Roberto Carlost a futballistát sokáig lehetett szeretni, Roberto…..
A hetedik évad első olyan epizódja volt ez, amit akár Sorkin is írhatott volna - ha nem lett volna egyértelmű már az első perctől kezdve, hogy az esküvő csúszni fog a kazah balhé miatt. De ne fanyalogjunk, mert valóban jól sikerült, klasszikus TWW rész volt ez, olyan, ami után az…..
Az élő adás varázsa megfejelve egy kissé ideges kenguruval, két tehetetlen idomárra és egy riporterrel. Ha ilyen lenne a Napkelte, minden nap néznénk...
vénólánzsahleF 2007.03.05 18:07:58
A Zugügyvéd egy autóátírással kapcsolatos rémtörténetet kapott egy lelkes olvasótól.  Kicsit terjedelmes a levél, de mindenképp érdemes végigrágni magát az olvasónak, mert gyakorlatilag minden gyomorforgató jogi anomáliáról szó van benne, ami egy autóeladás során…..
Egészen sok mindent, ha hazai valutában számolunk, akkor ezért a kb. 3700 forintért bezsákolhatunk egy üveg csökkentett alkoholtartalmú, de attól még odavágós Jack Daniel's whiskey-t, vagy akár 67 darab Deli csokit is, de ennél merészebb gondolataink nem nagyon lehetnek. Bezzeg az…..
vénólánzsahleF 2007.02.28 23:06:39
Szegény Hujber Ferenc, mi még azért sajnáltuk, mert megindult Hollywoodba sztárnak, és csak egy londoni pizzafutár lett. Aztán felöklendezi ezt a megmagyarázhatatlan alkotást az internet. A csodálatos dal egy egzotikus egyveleg, az angol és a magyar nyelv különös…..
vénólánzsahleF 2007.02.21 17:06:34
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Bíró Ica a magyar celebélet figyelemreméltó, úgynevezett pre-rendszerváltásbéli, munkás-transzcendentális példánya, kiváló nő, anya és guru, akire egy rossz…..
vénólánzsahleF 2007.02.20 16:27:01
Évek óta vártunk erre. Titokban ábrándoztunk csak, lelkünk mélyén dédelgettük a tervet, hogy az értetlen, ellenséges külvilág még csak ne is sejthesse. Leszegett fejjel mentünk el mellettük minden nap, mélyen magunkba rejtve az igazságot, hogy ne tudhassák meg ők. Ők mind, akik…..
vénólánzsahleF 2007.02.15 17:53:50
Esküszünk, hogy a következő 24 órában ez lesz az utolsó Szomszádok-videó, de hát Julcsi szüzességének elvesztése volt akkora esemény, hogy mi is megemlékezzünk róla. És egyúttal ismét rácsodálkozzunk arra, hogy hány magyar színésznek volt meg a szakma kétcsúcsú…..
vénólánzsahleF 2007.02.01 20:17:00
"Nem ér véget a Legyen Ön is milliomos az ezredik adás után" - nyilatkozta az Indexnek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki hozzátetette: "ha valaki nem hisz neki, szívesen látja a vetélkedő ezeregyedik adásának felvételén". Korábban több bulvárlap…..
vénólánzsahleF 2007.01.31 20:30:24
Rohanó világunkban már semmi nem eredeti, nincsenek új gondolatok, csak utalások, meg másoktól lopott gondolatokból összeeszkábált montázsok. Idézetek. Például itt van a HVG, ami most jó nagyot idézett, persze lábjegyzet nélkül. Egyrészt nem szóltak, hogy a lap új arculatát…..
Hatalmas tévedés azt képzelni, hogy idióta sajtóközleményeket csak lakossági lemezlovasok éhenkórász menedzserei képesek kiküldeni. Alant egy gyönyörű példa, hogy a "nagyvárosi értelmiségi rockzene" (igen, a dudor a zsebünben egy épp most kinyílt bicska)…..