Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsobur

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten Sixx azt írta, hogy a Dalra kevesebb szükség van, mint pék faszán a stanclire, ezek után mégis mi mást mondhatnék én róla? De ne írjuk le előre a köztévé showműsorát, ami vállaltan nem azt tűzte zászlajára, hogy megtalálja azt a dalt, ami a legjobb esélyekkel képviseli Magyarországot az…..
kocsobur 2017.02.05 14:14:23
@Ellee: Az "adjatok egy kanalat, szíven szúrom magamat" szöveg amúgy szimplán lopás. Ezt először több, mint harminc évvel ezelőtt hallottam egy cigány zenésztől, Horváth Pistától. Azt hiszem Három deci köménymag volt a szám címe.
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
kocsobur 2016.05.18 20:20:21
@Ildiko Cserhati: "Annie Girardot összes filmje" Ellopták Jupiter fenekét :)
Három nap múlva választhatunk. Dönthetünk arról, hogy bizalmat szavazunk-e a következő négy évre is a regnáló hatalomnak, vagy nemet mondunk a kiszolgáltatottságra, a szegénységre, a leszakadásra és az intézményesített korrupcióra. Egyre többen fordulnak hozzám, hogy a…..
Négyévente, a választási kampányokban mindig kiemelt figyelmet kap a magyarországi nyugdíjasok hárommilliós tábora. A szocialisták tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a kiszolgáltatott egzisztenciálisan nehéz helyzetben élő idősek tömege viszonylag kevéske beígért…..