Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WoodrowWilson

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bosszúállók a premier után 12 nap alatt termelt 2 milliárd dollárt, így nem is volt kérdéses, hogy utolérik e az Avatart. A Film mozi forgalmazása hivatalosan Vasárnap fejeződött be, így könyvelhetjük, hogy hiába küldték újra moziba a Bosszúállók bővített kiadását, a szuperhősök csak nem bírtak a…..
A tejtermék reklámokban a tehenek mindig vidámak és boldogok, holott a valóságban kegyetlen és erőszakos környezetben élnek. Közel sem annyira idilli az életük.  ..
A Getty-családról itthon sokan, semmit nem tudnak, pedig egy időben az olajmilliárdos család volt a világ legazdagabb klánja, a feje, John Paul Getty meg a világ leglóvésabb embere. És vélhetően a legfösvényebb is, mert kétlem, hogy akadt volna akár csak még egy milliomos is a világtörténelemben,…..
WoodrowWilson 2018.04.06 09:36:04
@zuulululu: Fasten your seatbelt, darling.
Az ilyenkor jól bevállt kreatív nézeteltérésekre hivatkozva végül mégsem készül el az FXX-re a Deadpool sorozat. Tavaly májusban írtunk róla, hogy Donald és Stephen Glovertől egy 10 epizódos sorozatot rendelt be az FXX...
WoodrowWilson 2018.03.27 21:09:30
@MT90: Ez animációs sorozat lett volna, szóval nehezen hihető, hogy Reynolds féltékeny lett volna rá.
A  stúdió ma jelentette be, hogy az Emmy-díjra jelölt Jon Favreu lesz az első, élőszereplős Star Wars-tévérosorozat írója és executive producere. A sorozatot a Disney a várakozásoknak megfelelően a 2019-ben rajtoló saját streamingplatformjára tervezi, azaz tévében első körben nem lesz látható, csak…..
WoodrowWilson 2018.03.08 22:43:39
@Prof. William: Azért nézett ki pont így, mivel ő játszotta, csak 20 évvel fiatalabb volt.
Amikor szóba kerülnek Ausztrália állatai, elsőként legtöbbünknek a kenguruk jutnak eszébe. Sokan azt hiszik, milyen kedves és barátságos állat, pedig rúgása akár halálos erejű is lehet, ezért a vadonban érdemes őket elkerülni. Persze, nem ők az igazán veszélyesek. Nézzük meg ennek a gyönyörű…..
WoodrowWilson 2017.11.21 11:08:11
@contractor: "Egyébként a 'Daddy long leg'-nek erősebb a mérge, de a csípőszerve olyan kicsi, hogy az emberi bőrt nem rudja átharapni"

Ez egy urban legend, milliószor cáfolták.
Abszurdum: zavaróan értelmetlen helyzet vagy körülmény, amely annyira ellenkezik az ésszerűen elvárhatóval, hogy az szinte már nevetséges. /forrás: értelmező szótár/ 2018 áprilisában (talán nyolcadikán) parlamenti választások lesznek Magyarországon, melyen a legjobban szereplő 10 párt eldöntheti…..
WoodrowWilson 2017.11.10 09:36:25
WoodrowWilson 2017.11.10 10:27:54
@vajdasagi: Gazdaságilag valóban nem, de társadalmi értelemben liberálisak. Az alapító okiratukban is leírták.
A Prince of Persiáról ugyan már volt poszt évekkel ezelőtt a blogon, sokan kértétek, hogy podcastet csináljunk róla. Mi meg arra gondoltuk, hogy akkor már végigvesszük a teljes sorozatot a legelső Prince of Persia előtti kezdetektől a nem túl erős filmverzióig...
WoodrowWilson 2017.10.03 13:23:01
@zevilaga: Az Aszaszin rend valóban létezett, valóban hajtottak végre orvgyilkosságokat, volt több váruk is, központjuk pedig az első játékban is szereplő Maszijaf volt.
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
WoodrowWilson 2017.08.04 17:22:12
@senkiszerelme: "Csak azt hiszem el amit megtapasztaltam"

Javaslom továbbgondolni a dolgot. Descartes már 400 évvel ezelőtt rájött arra, hogy azon kívül, hogy mi magunk létezünk (mármint nem feltétlenül emberként, hanem valami izé, aminek vannak gondolatai), semmi más 100%-ig biztosat nem tudunk mondani a minket körülvevő világról. A Föld gömbölyűségéről sem mondja a tudomány, hogy 100%. Csak 99 egész néhány millió további kilences.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
WoodrowWilson 2017.08.02 16:45:12
@thinkEdem: Az egy igen érdekes build lehetett, mert ha megvan a max speed és a fénykard dobás képességed, akkor 2 perc alatt le lehet nyomni Malakot. Első végigjátszásra mondjuk nekem sem sikerült, de akkor csak light erőket vettem fel, az említett kettő pedig semleges. Ráadásul minden korábbi bossnál megszenvedtem, nem volt diadalmenet.
Szokásunktól eltérően a hét elején is jövünk egy poszttal, mert a múlt heti bejegyzésünk egyes fórumokon kavart egy kis port. (Egyúttal minden idők egyik legolvasottabb posztja is lett, köszönjük nektek!) Az utánvét, mint fizetési-kézbesítési mód volt a téma, és az, hogy miért is döntöttünk úgy,…..
WoodrowWilson 2017.05.09 10:49:07
@hullajelölt88: Én fordítva, ha nem lehet kártyával/paypallel fizetni, akkor ott nem vásárolok. Pont.
Az évek óta a legnézettebb vígjátéknak számító The Big Bang Theory főszereplőinek fizetése mindig is érdekes kérdés volt, hiszen annak idején a főszereplő trió (John Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco) az első évadot még 60 000 dolláros fizuval csinálta végig, a következő háromért már 250 000…..
WoodrowWilson 2017.03.02 10:03:31
@akut schizo effektív pszichózis: Ha elolvasdod a cikket, könnyen rájössz. Hiába jó a nézettség, így is nagyobb lesz egy idő után a költség, mint a bevétel.
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
WoodrowWilson 2017.02.24 19:59:47
@Pink Petsch: @Nzoltan:
Amikor ilyet olvastok, szinte biztosak lehettek benne, hogy nem azok háborodtak fel, akiket állítólag sértenie kéne a dolognak, hanem (álatlában fehér) SJW-k. Esetünkbe egy metodista lelkész volt a tettes.

www.thestar.co.uk/news/i-m-very-pleased-sheffield-methodist-minister-who-got-primark-to-ban-racist-walking-dead-t-shirt-praises-firm-s-move-1-8401761
Deutsch Tamás egész képernyős mosollyal jelentette be tavaly áprilisban, hogy a Digitális Jólét Program keretében Magyarországon idén januárjától az internet áfája 18 százalékra mérséklődik a korábbi 27 százalékról. A kormányzati szándék egyértelmű: a magyar nemzet legyen internet nagyhatalom,…..
WoodrowWilson 2017.01.20 12:24:20
@cardiobascuralis: Ki mondta, hogy cat5 kábele van? Cat5e is tud már gigabitet.
Sokadjára is átolvastam a tetőtérbeépítéssel kapcsolatos "módosult" szabályt, ami sokadik értelmezésre sem azt jelenti véleményem szerint, amit az NGM utólagos értelmezésként adott meg. Vagyis nagyon nehéz beleolvasni a mondatba, hogy két ú lakást kell a tetőtérbe építeni. Már csak azért is…..
Ez van, elég sokan bevették, hogy a felfújhatós banánnal trollkodó, majd könnyed dádában részesülő pali és az olaszul beszélő riporter videója valódi, és nem egy színészekkel eljátszott móka. Azért röhögni így is szabad. ..
WoodrowWilson 2016.02.03 12:19:40
@Bergyilkos Bohoc: Most az egész videó egy prank. De ha az eredeti felállás lett volna igaz, attól még a banános csóka prankster lenne, hiszen nyilvánvalóan egy kitervelt pranket vitt volna véghez a mit sem sejtő riporter kárára.
Az USA, de általában a világ filmiparában, legyen szó színészekről, rendezőkről, vagy más területen alkotókról, számtalan olyan név fordul elő, melyeket látszólag könnyű kiejteni még azok számára is, akik amúgy nem beszélnek idegen nyelve(ke)t. Rengeteg tévéműsorban, interjúban, mozielőzetesekben…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
WoodrowWilson 2015.01.27 23:02:10
@InteracTV: Aha, tehát megnyertünk egy olyan versenyt, amiben rajtunk kívül senki más nem indult. Bravó! :D
WoodrowWilson 2015.01.28 09:01:32
@a piréz: Na jó, de két díj osztásáról csak a résztvevők tudtak, a tv-ben mindenhol csak egyet lehet látni. A bibi az, hogy mindenhol mást.
Jehova Tanúi prédikálnak New Yorkban szeptember 11. évfordulóján – de mi van az ázsiai és arab világ megtérőinek hiányával? Jehova Tanúinak egy kiemelkedő tanítása az az ünnepélyes hit, hogy Armageddon a küszöbön áll, amikor is az isteni erők lemészárolnak gyakorlatilag…..
WoodrowWilson 2015.01.03 20:11:29
@Csak egy kérdés: Hízelgő, hogy lecsekkoltad az adatlapomat. Esetleg a facebook profilomat belinkeljen még?

A gondolatom az, hogy ne a saját vallásverzióitokat tárgyaljátok ki a kommentek között, hanem a JT tanok hibáit, és így a magamfajta istentelenek nem fogják úgy érezni, hogy szegény ébredező tanúkat cseberből vederbe akarjátok taszítani, plusz még élvezet is lesz olvasni.
Ahogy azt a tavalyi összegzésemnél is prognosztizáltam, idén nagy arányban visszaesett a megnézett filmek száma. Gyerek mellett ez nem is lehetett másképp és ha a nyáron nem döntök úgy, hogy veszek egy tabletet pont-e "probléma" orvoslására, akkor ez a szám még kevesebb…..
Filmbarátok Podcast #63 (2014. December) 195 percBeszélgetnek: Zoly,Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Dumb és Dumber Kettyó (00:45:50)-Exodus: Istenek és Királyok -Időhurok -VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan -A Madagaszkár pingvinjei -Kalózok: A kétballábas banda -Tusk -A…..
WoodrowWilson 2014.12.23 21:08:59
@Rico69:

SPOILER

Nem kellett elindítani, mivel a film az egy timeline-os megközelítését használja az időutazásnak, tehát nem lehet változtatni semmin, már eleve az időutazás is "kódolva" van a rendszerbe. Nincs "első kör" a hurokban, minden egyszer megtörténik és kész.
WoodrowWilson 2014.12.24 08:31:31
@Rico69:

SPOILER

Nem jött létre egyszer régen, hanem egy darab alkalommal így történt, így volt megírva. Jött egy ember, aki lerakta saját magát az árvaház elé, de ez nem probléma, mert a jövőbeli önmagát rakta le, stb. Pont ezért az az angol címe, hogy eleve elrendelés. Ez nem olyan, mint a Triangle, ahol különböző idősíkok vannak.

Egyébként ha valaki sok idősíkos, nagyon mindfuck időutazós filmre vágyik, annak a Primert (Találmány) tudom ajánlani.
Elbúcsúztunk a napokban a Colbert Reporttól, David Lettermantől, viszont a legszomorúbb késő esti vicces talkshow búcsú a héten egyértelműen Craig Fergusoné. Személyében ugyanis a műfaj jelenlegi legjobbja távozik, akihez foghatót valószínűleg sokáig nem fogunk még látni…..
WoodrowWilson 2014.12.22 16:45:26
@fran7: Ezek is Gyurcsány kottájából játszanak!
Lement a The Colbert Report legutolsó adása, és bár azért szűnik meg a műsor, mert Stephen Colbert jövőre átveszi majd a nyugdíjba vonuló David Letterman talkshowját a CBS-en, az már nem lesz ugyanaz. A The Colbert Report egyfajta szatírája volt a Fox News gyakran propagandába…..
WoodrowWilson 2014.12.21 14:38:45
@The Welsh:

Hadd idézzek akkor Bill O'Reilly-tól:
"Tide goes in, tide goes out, never a miscommunication. You can't explain that."
www.youtube.com/watch?v=wb3AFMe2OQY

Ha ez az ember nem futóbolond, akkor nem tudom, hogy ki az.
WoodrowWilson 2014.12.22 08:05:02
@The Welsh: Bocs, de egy olyan ember, akinek egy ateistával folytatott vitában az aduász érve az, hogy nem lehet megmagyarázni árapályt (és aztán az "érvét" még később más műsorokban meg is akarja védeni), számomra továbbra is futóbolond marad. És az, hogy ez az általános iskolai tudásnak is csak hiányosan birtokában levő személy a republikánus megmondóemberek között a normálisabbak közé tartozik, még nem fogja O'Reilly-t feljebb emelni, csak a többiek kerülnek még lejjebb.
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
WoodrowWilson 2014.12.04 22:39:43
@Zsolteee:
Most komolyan azzal akarod védeni Pataky agymenéseit, hogy milyen sokat koncertezik? Mi köze a kettőnek egymáshoz? Vagy ha a koncertezés miatt épült le az agya, akkor inkább hagyja abba.
WoodrowWilson 2014.12.04 23:08:01
@Zsolteee: A szcientológiánál nem sokkal másabb. A több ezer éves vallásokban való hit viszont sokkal inkább megérthetőbb, mert a kultúra része, ezért elnézhető, hogy sokan nem ismerik fel, hogy kamu az egész. Nyilván ha ma találná ki őket valaki (mint a szcientológiát), akkor ugyanígy hülyének néznénk, mint Atist meg mint a szcientológusokat.
Attól, hogy valaki 40 éve zenél, még nem lesz sérthetetlen, főleg nem ufóügyben, de még zeneileg is csak egy kis védelmet kap.