Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KAPOR

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pergető horgász egy balatoni mólón láthatatlan. Ezen különleges képessége teljességgel megmagyarázhatatlan. Tudományosan bizonyított, hogy ha egy horgász kizárólag pergető bottal érkezik egy balatoni mólóra és ott horgászni kezd, akkor a sporttársak számára…..
Pelsológia Januári tavasz 2014.01.13 20:20:35
Reggel kissé borongósan indult a vízparti élet. Borongósan, de nem borúsan. Az volt az érzésem, mikor sétáltam egyet a szigeten, hogy igenis, derűsen kelt ma reggel itt mindenki. Nem tudom, Kázmér, a szarka valaha is ébredhetett-e bal lábbal. Ma biztosan nem. Míg elsétáltam a…..
Ködös novemberi délelőtt. Ilyentájt már nem szokatlan időjárás, de ma, a gardák fesztiválján nem bánnánk, ha kisütne a Nap. A nehéz, tüdőt nyomasztó pára rátelepedik a vízre, az ember kabátjára és a halász még szárazon heverő hálójára. Valahol előttünk, a homályban…..
Pelsológia Zander Time 2013.10.27 18:42:36
Újabban szeptember elejét idéző hangulatom van. Ez a fajta hangulat csak akkor bicsaklik meg kissé, amikor az órámra pillantva megállapítom: hat óra alig múlt, és már sötétedik. Egyébként egy szál pólóban ücsörögni a csónakban ilyentájt nem szokványos állapot, és ez…..
KAPOR 2013.10.28 16:55:41
@Willyfog67: Okés. Addig edzem a fotografikus memóriát. :-)))
Pelsológia Déli szél 2013.10.23 10:02:44
Utálom a szelet. Különösen, ha délről érkezik. Meleget hoz ugyan, ami október végén kifejezetten jólesik, de a hullámok nyugat felől jönnek, lehetetlenné téve a csónakos horgászatot. Aztán a régi öregek mindig mondták: a déli szél „átfújja” a túloldalra a halat. Ezt…..
Pelsológia Süllők idején 2013.10.16 22:21:45
  Az őszi Balaton ugyanolyan szép, mint az ébredező tavaszi, vagy a hangoskodó nyári; ám e szépség mellett ott az ünnepélyesség, melyet soha máskor nem érzek. Mikor beszállok a csónakomba, valójában templomba kerülök, átlépve a materialista és a hittel teli világ…..