Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibooo

81 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már hobbizgatok Xbox One kontrollerek átalakításával, adott volt a kérdés: vajon tudok-e megfelelő minőségben előlapot nyomtatni. Az első próbálkozás egy Pókemberes téma lett, és egész vállalhatóan sikerült, föleg ha azt nézzük, hogy még a nyomtató beállításaival sem voltam igazán képben, hisz…..
Az első komolyabb, és szerintem kifejezetten jól sikerült nyomtatásom. A modell Malix3design munkáját dicséri.    Nyomtató: Creality Ender 3 0.12 rétegvastagság, 0.4 nozzle, 1.75 Spectrum Gold Pla, 205/60 fok.    Tb..
3D nyomtatás A kezdetek 2019.10.18 21:27:51
Sziasztok! Pár éve amikor utolért a szorongás, nem gondoltam, hogy találok egy új hobbit, ami eltereli a gondolataim és segít lekötni a figyelmem. Aztán vettem egy 3d nyomtatót, egy Creality Ender 3 személyében és minden megváltozott. A kezdeti - totális tapasztalatlanságból adodó problémák…..
Többször szóba kerültek már a protein szeletek, ezért felmerült a gondolat a kobakban, hogy csinálok egy tesztet. Mivel protein szeletből már annyi van mint égen a csillag, ezért nyilván mindet nem tudom tesztelni, de igyekszem hónapról hónapra bővíteni a cikket. Most nem akarok arra kitérni, hogy…..
Tibooo 2015.09.15 19:40:04
@shred: Szintén köszönöm az ötletet, nem is tudtam, hogy kapható a DM-ben fehérjeszelet. Valamelyik nap beugrom és kipróbálom!
Tibooo 2017.03.31 06:44:02
@Borzalmaccs: Köszönöm az infót, akkor a Rossmannos szeleteket is kipróbálom!

A Zero bar tesztjét megcsináltam csak még nem került fel, de személy szerint nem értem sokan miért vannak oda érte... Gondolom csak divatból, mert az íze vacak állagra pedig olyan mintha szappant rágcsálnék. :D
Tibooo 2019.07.18 13:10:45
@klagenfurtjeno: Ízlések és pofonok. Zero bar-ból én jót még nem ettem, mindnek olyan az íze és az állaga, hogy gyerekkorom szappanevős emléke ugrik be róluk. Ízre, állagra az Oh yeah szeletek nyernének számomra.
Get Fit Zöldséges lettem 2017.10.23 18:09:43
Pár hete kaptam egy kedves megkeresést a Zöldvitaltól, hogy küldenének nekem a termékeikből, próba gyanánt. Az ilyen alkalomnak mindig örül az ember, főleg, ha egyébként is hiányzik az életemből a megfelelő zöld fogyasztás (mostanában elég kevés salátát és brokkolit eszek). A cég magyar és…..
Néhány héttel ezelőtt egy ismerősöm kedvéért megfordultam egy szegedi gyorsétteremben, este 6 körül és feltűnt milyen sokan etetik ott ilyen időpontban is a csemetéiket. Kisiskolás és óvodás gyerkőc is volt bőven. Ezzel együtt átfutott a fejemen, hogy: 1. ez Szeged, gondolom Pesten még durvább a…..
Get Fit Nehéz diétázni? 2017.08.12 13:18:03
Volt már olyan, hogy rákészültél valamire, megcsináltad és pikk-pakk rájöttél, milyen könnyen ment? És ugye volt már olyan is amire húztad a szádat, halogattad, magyaráztad magadnak (és esetleg másoknak is), hogy mennyire nincs hozzá kedved és tényleg nehezen is valósult meg? Nos valami hasonlót…..
Get Fit Fehérjés, epres-sajttorta 2017.04.12 15:31:17
Sziasztok! Múlt héten készítettem egy, fehérjedús, epres sajttortát. Szerintem jól sikerült, igazi sajttorta állaga lett.  Hozzávalók: 1 csomag (170 gramm), hozzáadott cukrot nem tartalmazó Gullon keksz 4 tojás 4x200 g light sajtkrém (Aldi, Penny, Lidl) 3 adag epres fehéjre kb 20-30 csepp…..
Get Fit Diétás túrós lepény 2017.03.26 12:22:11
Sziasztok, Néhány hasonló recept már volt, most összedobtam egy túrós lepényt, mozzarellával és mindenféle hozzáadott egyéb szénhidrát forrás nélkül. Lessétek a videót:     Tibi - GetFit..
Sziasztok! Ahogy arról már írtam az Instagram-on, most csütörtökön Budapesten volt jelenésem. Akkor még nem árultam el a dolog apropóját (mert hitetlen vagyok): meghívtak a LifeNetwork Ez Zsír! című műsorába. El tudjátok képzelni, hogy ha a saját kamerám előtt feszült vagyok akkor mennyire voltam…..
Sziasztok! Az utóbbi youtube videóban csináltam egy fehérjével turbózott, hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsoki mókát, mely ebben a formában akár Nőnapra is jó lehet (előre is nagyon BOLDOG NŐNAPOT minden kedves Hölgynek, Lánynak, Asszonynak, Leányzónak, Csajszinak, köszönjük, hogy vagytok,…..
Sziasztok! A napokban láttam egy hasonló receptet és megtetszett, így megcsináltam ma a saját változatomat. Egyszerű, gyors és nem mellesleg finom is lett a végeredmény, próbáljátok ki! Hozzávalók: 350 gramm főtt édesburgonya 3 tojás reszelt cheddar sajt (kb 70 gramm) 3 evőkanál…..
Get Fit Olcsó(bb) ebéd 2.0 2017.02.05 12:06:00
Sziasztok! Eddig is túlnyomó részt szárnyas hússal készült ételeket készítettem, de most, hogy lement az áruk, még jobb a helyzet anyagi fronton. A csirkecomb 300 forint körül van ha sikerül jó árat kifogni (nekem sikerült, be is tankoltam belőle). Az édesburgonya ellenben már nem nevezhető…..
Sziasztok! Szerintem egyetértünk abban, hogy rengeteg fitness chick van szerte a világon. Mindenkinek megvan a saját favoritja, van aki Jen Seltert kedveli (szerintem aránytalan a teste, szinte csak a popsi a kimagasló), van aki Michelle Lewin-t (én is én is!). De itt van nekünk egy Anllela Sagra,…..
Ahogy sokaknak, nekem is számít, hogy mennyibe kerül amit megeszek, oda kell figyelnem mit mikor vásárolok. A cím helytálló, annyi turpissággal, hogy a képen látható saláta keveréket az akciós pultban vettem 80 forintért. :)  Ritkán veszek saláta keverékeket, de ezt ennyiért kár lett volna…..
Get Fit Videózásba fogtam 2017.01.27 22:18:00
Ennek is be "kellett" következnie: felraktam az első videóm youtube-ra, egy rövid bemutatkozó formájában. Mivel csak egy tök átlagos pasi vagyok, átlagon felüli frusztrációkkal és jelenleg is tartó önbizalomhiánnyal, így bátortalanságom jól átjön a videón - ezen még 55 kg fogyás sem segített.…..
Get Fit Zabos-babos muffin 2017.01.19 21:02:08
Muffin. Sokan szeretik. Én is. Többek között azért, mert borzasztóan egyszerű és kiélhetjük a kreativitásunkat is. Az alább látható változatot annyi idő alatt dobtam össze amíg asszonypajtás tusolt (nem órákig tusol :P ).  Meglehetősen tetszetős lett, pedig tényleg csak összehajigáltam ami a kezem…..
Mint tudjuk a halak remek omega 3 forrásnak számítanak, de természetesen más vonalon is gondolkodhatunk, ha elegendő mennyiségben szeretnénk a szervezetünkbe juttatni (ide tartoznak az többszörösen telítetlen alfa-linolénsav (ALA), eikozapentaénsav (EPA) és dokozahexaénsav (DHA). Azt már…..
Sziasztok! Hozzávetőleg 2 hónapja szemeztem már mindenféle gofri sütővel, webáruházakat túrva, személyesen megfogdosva amit csak lehetett. Végül arra jutottam, hogy a 10e forintért kapható (nem nevezzük nevén a márkát) legalább annyira gagyi mint az olcsóbb társai. Egy cserélhető betétesnél…..
Vágjunk bele a Goodwill Pharma  tesztem, 3. befejező részébe. Mielőtt az összegzésbe kezdenék elárulom, hogy nem könnyes búcsú ez, hisz az általam tesztelt termékek közül azóta vásároltam utánpótlást és folytatom a használatukat.  Az előző részek tartalmából.....  Na jó ez nem a Walking Dead és…..
Get Fit Sütőtökös sajttorta 2016.11.10 20:04:29
Sütőtök? Szeretem. Sajttorta? Imádom! Akkor párosítsuk! Újabb recept, hogy az ünnepekre legyen miből válogatni.   Hozzávalók:  250 gramm Mascarpone 200 gramm sütőtök, sütve 2 tojás 1 csomag cukormentes Gullón keksz, összetörve eritrit (ízlés kérdése a mennyiség) 2 adagolókanál…..
Get Fit Sütőtökös muffin 2016.10.13 21:28:14
A jó párkapcsolat ritka nagy kincs, ezt mindannyian tudjuk. Nos, azt hiszem elmondhatom, hogy csodás párkapcsolatban élek, nagyszerű párom van. Segít az edzésben, főzésben, motivációban, szóval a mindennapok nehézségeiben. No és nem mellesleg igazán jól süt és főz. :)  A minap meglepett, egy remek…..
Sziasztok! Kicsit több mint 1 hónapja eszem a Goodwill Pharma kiegészítőit (a korábbi bejegyzésért KATT), így gondoltam itt az ideje egy kicsit beleásni magam a részletekbe. Nehéz vitaminokat tesztelni, hisz amíg szedem őket nem feltétlen veszem észre a hatásukat. Ám, amint abbahagyom egyből…..
Get Fit HerbaHáz Szeged 2016.09.15 19:05:39
Sziasztok! Következő üzlet, amit be szeretnék mutatni Nektek, a szegedi HerbaHáz. Amióta megnyitotta kapuit, előszeretettel vásárolok itt, hiszen ha mindent nem is, de rengeteg egészséges hozzávalót, alapanyagot, be tudok szerezni egy helyen.  A termékkínálat bőséges és jól átlátható,…..
Get Fit Protein-Nutristore Szeged 2016.09.04 17:03:01
Sziasztok! A minap, egy jó edzés után, kipattant a fejemből, hogy csinálok egy cikksorozatot, melyben bemutatom azokat az üzleteket, ahol vásárolni szoktam a táplálékkiegészítőket, illetve egyéb egészséges hozzávalókat. Elsőként essen szó a szegedi Protein-Nutristore-ról. Évekkel ezelőtt úgy…..