Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barci

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen érzékeny kérdés, vajon hány korábbi partner kívánatos az ember társának esetében, hiszen az sem jó, ha semmi tapasztalat sincs, és azzal is lehetnek gondok, ha (hogy is fogalmazzunk szépen…) túl sok van. Szerencsére mint mindenre, erre is van már felmérés (és még…..
Ki hallotta már Elizabeth Holmes nevét? Nos, a hölgy a Theranos nevű biotechnológiai cég elnök-vezérigazgatója, de nem is erről igazán híres, hanem hogy ő az Egyesült Államok legfiatalabb női self-made milliárdosa. Szóval szupergazdag. A 31 éves Elizabeth Holmes 2003-ban…..
Retro játékmúzeum Rugós foci 2014.10.10 19:19:43
A mai napra is egy igazi retro játékot tartogattam nektek, ami leginkább a mai 40-es, 50-es korosztály számára lesz ismerős. Ez pedig nem más mint a sport vonalon mozgó rugós foci játék. A rugós foci ára 190 Ft volt, így egyáltalán nem tartozott az olcsó filléres játékok…..
Igen nehéz elhatárolni mikor visszaélésszerű a hangfelvétel készítése. Ha például valaki sejti, hogy verbálisan megfenyegetik, és biztosítékként szeretné titokban rögzíteni a beszélgetést, nyilvánvaló, hogy nem közli a másik féllel ezt a…..
Az Emirates Airline légi utaskísérő iskola hatalmas épülete is egy hajtóművek nélküli hatalmas repülőgépre emlékeztet Dubajban. A légitársaság szinte minden héten indít új osztályokat a világ minden tájáról érkezett légi utaskísérő jelölteknek. Az iskolának…..
A görög köztévé és rádió bezárása kapcsán egészen érdekes összeállítást közölt az RTL Klub szerda esti Híradója. Miközben kifejtik, hogy nemcsak Görögországban érintik a megszorítások a közmédiát, hanem Nagy-Britanniában és Franciaországban is spórol a kormányzat…..
Barci 2013.06.13 15:52:25
@yaksi: Miért nem pakolsz össze és húzol el te?
Az RTL egy kalap sz@r, de ha nem akarod nem nézed, aztán csődbe megy. A közmédiára meg akkor is kicsengeted a lóvét az adódból, akár akarod akár nem, akár tetszik, hogy a közTV a FideSS szócsöve lett, akár nem.
A FideSS "adópolitikája" meg arról szól, hogy ezzel álljanak bosszút cégeken, szektorokon, a saját pitiáner bosszújuktól vezérelve. Ebben az esetben még az is benne van, hogy így játsszák olcsóért a Talicska Lajosnak a TV2-t, ez nyílt titok.
Úgy tűnik, sosem volt véget érni Ferenc küzdelme a Lombarddal. Hitelátvállalt autója Cascóját az aláírt szerződésébe nem számították bele, ezért utólag akartak a havi összegen emelni. Ez akkor annyira nem sikerült, hogy a PSZÁF is megbüntette őket emiatt. Ehhez képest most…..
A mai rohanó világban nem mindig tud az ember elég időt, és energiát szentelni a főzésre. De örök igazság, hogy nem kell órákon át a konyhában robotolnunk, hiszen pár pillanat alatt is fenséges lakomákat húzhatunk elő a cilinderből. Hozzávalók: -50 dkg csirkemell - 1 fej…..
Nem vicc. Az online marketing blog szerint egy negyven fős asztalfoglalást mondtak le a szegedi Kiskőrössy halászcsárdában, mert a reklámvideójuk mellett a Youtube-on egy Orbán Viktort napoleonozó, viktátorozó, sőt hitl**ező videó volt látható. Miután nem akartunk hinni a…..
Fiatalamerika, newdealamerika, négeramerika, latinoamerika, waspamerika, migránsamerika, kereszténykonzervatívamerika, marlborocountyamerika, közösségamerika, individuálamerika, kólaamerika, hátsóudvaramerika, csóróamerika, trashamerika, indusztriálamerika, kerouacamerika,…..
Barci 2012.09.24 00:35:51
@teglagyar3: Te beteg vagy.
Vastagbőr Pont szabványméret 2012.09.07 13:01:00
Mindössze egy hónap kellett, hogy árnyék vetüljön a boldogságra. Harminchét nappal ezelőtt még nagy volt az öröm: "Új mentőgépkocsik ünnepélyes átadása2012. 07. 30 Az Országos Mentőszolgálat sajtótájékoztató keretében mutatta be a legújabb, úgynevezett „B”…..
Barci 2012.09.07 15:19:39
@nocsak!: Agyi oxigénhiány?! Rá se ránts, ha túléli még politikus mindig lehet... :)
Balesetet szenvedett az amerikai Baroness zenekar busza Angliában. A busz tíz métert zuhant egy viaduktról, és annyira összetört, hogy az embereket a tűzoltóknak kellet kiszabadítani. Összesen kilencen utaztak az autóbuszban, mindannyian meg is sérültek, közülük heten "viszonylag…..
Barci 2012.08.15 23:42:42
@Glosikert: igen, az fontos volt, meg a Lágymányosi híd átnevezése is... Mennyibe került ez a 2 akció?
Két BKV-MTI humorcukorka még 2008-ból:Majd eltelt a négy hónap, és meglepetten konstatálták, hogy a Baross térrel még nem végeztek. Kiadtak még egy közleményt.Nos, 2008 októbere már rég elmúlt, és a Baross tér így néz ki. Jelenleg még mindig el van zárva az autósforgalom…..
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..
Barci 2012.05.18 13:32:58
@schdl: Miért lenne a teljes terület "tűzoltási felvonulási út"? Persze a "megállni tilos" táblák alatt ez jelölve van, de ezt is feloldja, ami "megállni tilost" is, pl kereszteződés. Ez nem olyan mint a lakott terület, vagy a lakó pihenő övezett táblák, ahol a terület vége is ki van táblázva.
Barci 2012.05.18 16:43:44
@schdl: ez kresz és nem hálózatok.
Ma jelentették be, hogy a belföldi vonatokon többé nem lesznek étkezőkocsik. Anno a kényelmes vasúti utazás velejárója volt a kulturált étkezés lehetősége. A 19. században az étkezőkocsik igen-igen fontos civilizatórikus szolgáltatást nyújtottak. Az étkezőkocsik hazai…..
Barci 2012.05.07 23:46:47
Prostituálódni fog-e az LMP? A Szolidaritás vezetői Gyurcsány ügynökei-e? Talán a 2011-es év legviccesebb politikai beszélgetése zajlott le év végén a Gödörben a formálódó ellenzék néhány tagja között. Közöljük a Védegylet erről készült videóját.…..
Barci 2012.01.18 13:54:01
@Kandeláber: Kevered a szezon a a fazonnal.
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
Barci 2011.12.03 20:13:30
@Tutajos: Jaj, ez nagyon gyenge. Tanultál idegen nyelveket?! Kár volt beléd!
Barci 2011.12.06 23:35:25
@hhh.: Ludwig Lidl
Barci 2011.12.08 14:14:44
@hhh.: Valami spanja volt a tulajnak, akit Schwarz-nak hívtak, de nem akarta a saját nevét adni a bolthálózatnak (Schwarz Markt - fekete piac), ezért lett Lidl Markt.
:)
Lehet, hogy elsőre nem úgy tűnik, de Dary Petevo az Amerikai Álomról készített sorozatot. A felületesség kártékony, merüljünk el a részletekben és lássuk, hogyan emelkedik felszínre a szabadság, az egyéni sorsok kiteljesedése a halál tökén, vagy még azon is túl...Petevo…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Szoktak kérem röpködni itt az Urbanistán tíz számjegyű hirdetések. Lakásból nem is egy van Budapesten milliárd felett, családi házból pedig nem csak a Gellérthegyen, de akár a XVII. kerületben is vehetünk ilyet (bónusz kétes háttérrel). Aki több milliárdért szeretett volna…..
Barci 2011.11.15 17:52:41
Legalábbis Revolver magazin így hirdeti a 2012-es naptárját, amiből most a fenti képre kattintva mutatunk ízelítőt, viszont akár az összes hónapot meg lehet nézni itt. Többek között olyanok álltak modellt a naptárhoz, mint Lzzy Hale a Halestormból, Amy Lee az Evanescence-ből,…..
Barci 2011.10.09 00:09:40