Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Eszti

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
25 kirándulót sodort el a víz Indiában, miután az illetékesek figyelmeztetés nélkül kinyitották a Beas folyó egyik zsilipét Himacsál Prades államban. A diákcsoport egyik tagja egy magaslatról rögzítette az eseményeket.   A mérnökhallgatók buszos utazáson vettek részt.…..
Nagy Eszti 2014.06.12 17:36:32
@Reggie: Az, de akkor is sajnálom őket és a rokonaikat. Nem nem fogok magzatpózban sírni minden alkalommal, amikor ilyet látok, vagy hallok, de akkor is.
Nagy Eszti 2014.06.12 17:41:12
@polyvinyl: Hát azért van ennél rosszabb. Végül is a videóból én ne veszem ki miért nem jöttek ki hamarabb. Talán mély volt és csúszott, vagy már nagyon sodort a víz, nem tudom, megint csak spekulálok. Nekem ez mondjuk nem olyan, mint egy fail videó, ahol megkérdeznék egy két embert, hogy amúgy mit gondolt, mire számított, miután megcsinálta a hülyeséget, hogy mi fog történni. Végül mindegy is. Arról úgysem fogtok meggyőzni, hogy ne sajnáljam őket, vagy a családtagjaikat, csak mert sokan vannak és mondjuk ők hibáztak. Azért elég sok baleset, meg haláleset történik önhibából.
Nagy Eszti 2014.06.12 17:45:16
@polyvinyl: A lényeg. Minden napos eset, de sajnálatos, tök mindegy hányan vannak. Neked is és @Reggie-nek is szép napot kívánok, most lépek.
"Pista, úgy ki van a tököm! Hogy-hogy mivel? Há' már megint van a ValóVilág. Mindenhonnan ez a mocsok folyik, tegnap vacsora közben az asszony odarakta a tévét, és dögöljek meg, nem hiszed el, ezek mekkora idióták! Tudod micsinál az szoláriumos nyálgép? Áll, egy szál pöcsben,…..
Nagy Eszti 2014.01.23 19:58:54
@komissarlajos: Mert a cikkre reagáltam, mivel fel keltette az érdeklődésem a címe,szóval, ha rendesen elolvastad volna a kommentem, akkor nem írsz ilyet. Látom te nézed, legalább is a megfogalmazásod alapján pont neked való ez a műsor. Minden szép és jót szívem! :)
Nagy Eszti 2014.02.02 16:59:32
@komissarlajos: Igen alig várom, bár fingom nincs ki az. :D Amúgy nézzed, engem nem érdekel ki nézi, ki nem, tényleg nem érdekel maga a műsor, de a cikk érdekes volt. Amúgy néha nem értem már hogy működnek ezek a dolgok, mert külföldön olyan műsorokat is levettek műsorról, amiknek nagy nézőszámuk volt, szóval, ez a 'ha senki nem nézi, akkor nem csinálják" dolog be jön e, azt nem hiszem. Addig feszegetnék a határokat, amíg oda nem kapcsol valaki.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Kedves blog! Azért írok nektek, hogy megosszam életem eddigi legrosszabb napját. A történet tavaly februárban kezdődött. Közalkalmazotti munkaköri foglalkozás gyakorlati idejét a leendő szakmámhoz kapcsolódó önkormányzati intézményben töltöttem. A vezető nagyon kedves volt…..
Nagy Eszti 2014.01.10 20:09:39
Dj QuIcKsiLvEr próbavásárlással állapította meg, hogy több napra kitolódott a frissen sült pénsütemények élettartama: Kedves párommal az árpád hídi aluljáróban a "fánkosnál" (1es vill buda irányába feljárat előtt közvetlen) vásároltunk jóhiszeműen 2 elképesztően…..
Nagy Eszti 2014.01.08 10:37:18
Albert Einstein szerint: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Hazai Darwindíj-várományosaink mintha igazolni akarnák ezt a tételt, a józan ész és minden figyelmeztetés ellenére addig kísértik a sorsot, amíg fel…..
Rövid történetem talán segítség másoknak,akik járhattak így mint én. Magamról néhány szó.: Egy  egyszerű hétköznapi lány vagyok,normális családi háttérrel. Szüleim dolgoztak – már nyugdíjasok- mindig is, apám a munkára nevelt nem a henyélésre. Óriási…..
Nagy Eszti 2014.01.03 23:06:19
@Mária: Amúgy te mit tennél a munkáltató helyében? Én nem tudom. Ha vissza olvasod a kommenteket, akkor láthatod, hogy munkáltatók is írtak ide és nem kevés pénz eltartani valakit. Lehet, hogy a kismama szemszögéből ez embertelenség, de a munkáltató szempontjából, meg kiesés. Mint mondtam valakinek feljebb, szeretem mindkét oldalt megnézni. Attól még lehet, hogy a munkáltató szemét és önző és eltudná tartani, de ez egy kisebb cégnek már nehezebb lenne!
Nagy Eszti 2014.01.04 09:21:28
@tff: Köszönöm. Nekem is ez volt a célom, még ha hülye is vagyok a guglihoz! :D Sajnos külföldön is van ilyen és ugyanúgy, ahogy itt is vannak kivételek, ott is. :)
Nagy Eszti 2014.01.05 17:29:27
@Mária: Hiába kötsz bele a megfogalmazásomba, amit ki szeretnék fejezni, azt már megtettem. Olvasgasd a kommenteket és érteni fogod mire gondolok. Ahogy látom amúgy is a kommentelgetés a hobbid, olvass el párat. Szép estét! :)
Két napja azt kértem tőletek (itt és a Facebookon), hogy küldjetek képeket arról, miként telik az ünnepetek. Gondoltam, érkezik majd pár fotó, és ezekből, ha minden jól megy, sikerül majd összehozni egy kis képgalériát. Nos, végül több mint 50 kép érkezett 26 országból,…..
Sziasztok!   Elég hülye helyzet állt elő a cégnél, ahol dolgozom. Most pénteken, azaz 20-án karácsonyi bulit tart a vezetés nekünk beosztottaknak egy budapesti étteremben. Ezzel akarják megköszönni mindenki éves fáradozását, mondjuk ez alapvetően szerintem jó dolog, évek…..
Nagy Eszti 2013.12.18 22:03:59
@Mária: Ja volt erre tapasztalatom. Mindenből több volt neki, mint nekem, főleg pénzből és SZÓszerint egy idegbeteg volt. Szerintem boldog volt, ha azt látta, hogy kikészít. Aztán nem panaszkodom, a mostani főnököm rohadt jó fej, szerencsére ezt is megtapasztalom. Nem mindenki szemét..
Nagy Eszti 2013.12.18 22:04:48
@Circus: Hát most nem lennék szegény helyében...
Nagy Eszti 2013.12.18 22:07:12
@prophecy942: Ó, ha én ezt előbb tudtam volna! :/ Köszönöm én is, hogy belinkelted, talán még jól jön a jövőben! :)
Többször felmerült a vitákban, amelyekben részt vettünk, hogy biztosan azért megy nekünk ez a munka, mert képesek vagyunk "tárgyiasítani a testünket", bármit is jelentsen ez. Tudtommal eddig még nem volt olyan, aki ezt elmagyarázta volna, bár nem láttam vitát, amelyben Ivonn részt…..
Nagy Eszti 2013.12.18 21:57:56
@meow?: Én pár embernek a hangnemét nem értem. Ok, felkeltette a figyelmed a címe alapján, emiatt elolvastad, nem értesz vele egyet. Ez idáig ok. Leírod a véleményed, ez is oké, hisz mind mások vagyunk, emiatt a véleményünk is annyiféle lesz. DE amit nem értek, ezt akkor már miért nem lehet normálisan, vagy csak megkérdezni, vagy elfogadni, ahogy írtam is a kommentben, hogy csak azért, mert nem értünk egyet a munkájával, attól még egy ember érzésekkel. Velem is előfordult, hogy csak azért is elolvastam egy cikket, pedig előre tudtam, hogy felcseszem rajta az agyam, és csak azért is elmondtam a véleményem. De ilyenkor nem sértegetni próbálok, hanem logikus érveket felhozni. Ha már vitatkozni akarsz ez a legjobb amit tehetsz, pláne ha megakarod győzni a másikat. Nem pedig mocskolódni.
Hiába utazom el a világ végére és még azon is túl, valamiért e blog történelmének legnépszerűbb bejegyzései még mindig a helyiek elé görbe tükröt (?) tartó „Érdekes indonéz szokások” sorozat. Jöjjön hát még egy csokorra való, sajnos az utolsó betűig színigaz tény. Bemelgítésnek néhány általánosság…..
Egy egészen durva történetet osztok meg ma veletek, melynek írója és elszenvedője, Annamária, akinek egy szép nap az az ötlete támadt az Egyesült Államokban, hogy egy évre Magyarországra költözik a már ott született fiával, hogy a gyerek is megismerhesse édesanyja hazáját és…..
Azon már nem lepődünk meg, hogy főpolgármesterünk megint segget hord a szája helyén. Az viszont elég vicces, mikor az ötletnyúlásból született legújabb rezsibaszás közben a tömegkozlekedési-rezsidémon totális elüldözést is lehetségesnek tartó kezd osztakkor ez műbűl lesz…..
Nagy Eszti 2013.11.14 15:42:15
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja köszi, van benne valami. Én is azt vettem észre, mert azért próbáltam kutakodni, hogy inkább csak sokat ismételgetnek ilyen varázsszavakat, pl., rezsicsökkentés, megjobbanélünk, meg még sok mindent, szóval nekem is inkább agymosásnak tűnik, ahogy írta a hozzászóló, most lecsökkentik valami hülye ürüggyel, ami persze nem fenntartható és később, meg csak vonogatni fogják a vállukat.
Nagy Eszti 2013.11.14 15:58:33
Nagy Eszti 2013.11.17 18:00:16
@Mariann19: Igen köszönöm, én is ilyesmire gyanakodtam, mert láttam azért pár cikket, amit nem olvastam el, mert már a címén kiakadtam, hogy a kormány ezt, meg azt a szolgáltatót felszólítja, a csökkentésre, vagyis ahogy mondod, kötelezik őket, aztán meg még a kormány zsebeli be emiatt az elismerést. Amúgy hihetetlen. Hajlamos vagyok néha naiv lenni, meg egyértelmű, hogy nem szentek kormányozzák úgy általában az országokat, de hihetetlen, hogy emberek mit meg nem képesek tenni azért, hogy hatalmon maradjanak. Köszönöm a választ!
Milyennek látszik a mai magyar valóság Spanyolországból? Hazalátogatva pedig kívülállónak érezheti magát az ember, kiszakadva az otthoni körülményekből, már egy sor dolgot nem hogy nem ért, fel sem fog – írja mai szerzőnk, Gyula Sándor, aki saját megfogalmazása szerint…..
Nagy Eszti 2013.11.05 17:24:57
@Babette_: Na azért ma válaszolok, mert nagyon ritkán nézem a postaládám. Sok az ellenpélda, csak szerintem, pont azért nem veszik észre az emberek, amiért fújnak is a gazdagokra és sikeresekre, mert irigyek. Hogy jobban megy nekik per pillanat itt Magyarországon, ahol annyi nehézség van és mivel ezt nem veszi be a gyomruk ezért egyszerűbb azt mondani, hogy biztos nem tisztességes úton szerezték, mint azt, hogy igen lehet, hogy valahol én is elcsesztem ez életem és nem más tehet róla, hanem én. Annyi rokonom és ismerősöm van, akik keményen tanultak és most keményen dolgoznak és ezért keresnek jól, nem azért, mert más seggén keresztül felmásztak. Olyan szakmát tanultak ki, ami később jól jövedelmező lett. Sok ilyen példa van. Korrupció, benyalás, meg mindenhol van, ez nem csak Magyarországon, hanem szinte bárhol a világon. Én is most olyan szakmát tanulok, pedig már rég nem vagyok iskolában, amiben, ha később eltudok helyezkedni, akkor tudom, hogy nagyon jól fogok keresni. Még itt is. De ezért keményen tanulok, fizetem, nem két forint. Kíváncsi vagyok, ha jól fog nekem menni, hányan fogják mondani, hogy biztos csaltam, meg loptam, meg hazudtam. :D
Hogy mennyi??? Fiatalember! No ne vicceljen! 1200 Forint??? Nézze mink kisnyugdíjasok vagyunk, lehet hogy maguknak ez nem nagy péz, de nekünk kibírhatatlan, mink szegény emberek vagyunk. Nagyonszépen kérem, a maguk cégének biztos sok péze van, majd kigazdálkodják, én aszt nem fizetem…..