Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tédzsévé

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szárnyal a miniszterelnök fotóalbumának kiadója, jól megy az őt támogató civilszervezeteknek, kedvenc oligarcháinak és szeretett felcsúti polgármesterének, barátjának takarékszövetkezete megmenekült az államosítástól, sógorának családjával pedig senki nem mer ujjat húzni.…..
A amerikai adósságplafon-vitáról, a csőd lehetőségéről, illetve az esetleges következményekről elég sok cikk, elemzés, és találgatás lát napvilágot. Ez érthető. Valamiféle kompromisszum talán megszületett tegnap, egy "ideiglenes" adósságplafon emelésről. Vagy…..
tédzsévé 2013.10.12 08:59:25
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: jah végülis ha deficit van, akkor nehogy tegyünk a társadalmi igazságosságért, hanem hagyjuk meghalni a szegényeket. Elvégre akkor mindenki gazdag lesz. (Releváns: www.youtube.com/watch?v=3FkGcdSc40A )

Egyébként meg az "Obamacare" csökkenteni fogja a későbbi hiányt. ( www.cbo.gov/sites/default/files/cbofiles/ftpdocs/121xx/doc12119/03-30-healthcarelegislation.pdf 5. oldal) Ez azért van mivel NINCS állami többle kiadás. Amit ha utána olvasna valaki kiderülne. De sokkal könnyebb "józan ész" alapú megérzésekről beszélgetni... :/