Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.reg

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy szeméremajkak Dakota A 2015.07.14 18:00:00
 ..
G.reg 2015.07.15 11:36:11
@Kimi1: Valószínűleg az ezt hiszi kevés nővel, keveset kefélt eddig... ;)
..
G.reg 2015.07.10 20:32:55
Rengeteg filmnél lehet tapasztalni, hogy mennyit számít egy jó lezárás. Néha javít, néha ront rajta, de még gyakrabban teljesen átértékeli az addig látottakat. Nem egyszer mondogattam magamban mozizás közben, hogy "a befejezésen fog itt múlni minden." És van úgy, hogy a jól…..
G.reg 2014.11.21 19:33:19
@Desmont: Az a baj, hogy a Cikk írója nem csak ezt a filmet nem érti... Nem érti a Csillagok között-et sem, és még sorolhatnám! Danialves, nem lenne jobb, ha inkább hangyaszámlálónak mennél a déli sarkra?! Mindenkinek jobb lenne! Nekünk nem tolják az arcunkba az irományaidat, neked meg nem kell megerőltetned az agyad, és csalódnod ha nem érted amikor ilyen filmekkel kerülsz szembe, mint a Kapcsolat vagy a Csillagok között. Maradj a focinál, az a te szintednek való!
G.reg 2014.11.21 20:52:08
@danialves: Nem én írogatok blogot a nemlétező tudásomat fitogtatva, nem én próbálok filmesztétának látszani! Kicsit olvasnod kéne a sorok között, de sem a Csillagok közötti eszmefuttatásod utáni hozzászólások által, sem itt nem sikerült rájönnöd, hogy lehet, hogy nem a tükör görbe... de ez már legyen a te bajod!
G.reg 2014.11.22 07:36:39
@danialves: Az a baj, hogy az olyan ostoba vagy, annyira el vagy szállva magadtól, hogy nem látod a fától az erdőt! Kritizálni ( fikázni ) másokat, mások alkotását nagyon tudsz, de önkritikád semmi! Több tucat hozzászóló ellenvéleménnyel van az irományaiddal kapcsolatban, de tőled csak annyi telik, hogy aki ellent mer mondani neked azt sértegeted, és lehurrogod, mert aki ilyet ír az nyilván buta meg troll... Ebből is látszik, objektivitásod nulla, és még te írsz filmekről kritikákat?! Azért ha lenne valami alapja a nagyképűségednek, akkor nyilván nem egy blogon írogatnál, hanem egy szaklapban. De gondolom, oda nem kellesz, így itt próbálsz meg okosnak, hozzáértőnek látszani. Aki meg esetleg rámutat, hogy a véleményed nem mérvadó, sértődötten vagdalózol. Akkor ki is a Troll? Pff... :D
De nem kívánlak meggyőzni az igazamról - még az is lehet, hogy tévedek - mert az ilyen emberek nem látnak magukba, képtelenek rá. Azt ugyan nem értem, hogy neked miért jó, hogy az irományaidat többen illetik negatív kritikákkal, mint amennyien egyet értenek veled, de ha neked így jó, tőlem csináld csak. Az is lehet, hogy direkt provokálod az embereket. Arra még kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő nagyfilm, amit lehurrogsz? A remény rabjai? ;) De ne aggódj, arra én már nem fogok reflektálni. Időpocsékolás.
Az idei év legvártabb Sci-Fi filmjének ígéretével kecsegtetett a Csillagok között (Interstellar) című film. Az előzetesek nem voltak túl beszédesek, de engem valamiért mégis felcsigázott. Ismerjük korunk egyik legjobb filmrendezőjének munkásságát, így amikor meglátom egy…..
G.reg 2014.11.14 19:56:27
@eßemfaßom meg áll: Már vártam a "személyeskedésre" való hivatkozást. Én nem sértegettelek, pusztán a tapasztalatomat írtam le veled szemben. Sajnálom, de akár tetszik, akár nem, az itteni hosszaszólásaidból az jön le nekem - és ha visszaolvasok nem csak nekem - amit írtam...
Ha pedig jobban megkapargatjuk a dolgot, akkor a cinikus "Mennyivel tartozok doktor úr?" kérdésedbe jobban bele lehet kötni... Szóval csak sepregess a saját portád előtt! ;) Annál is inkább, mert továbbra is kötekedsz. De ez már nem tartozik a filmhez, szóval Kérlek állj tükör elé, és magadban folytasd! Jó hétvégét! ;)
G.reg 2014.11.15 19:33:24
@eßemfaßom meg áll: Ahogy írtad: "nyilván velem van baj". Elméletben már tudod, akkor próbáld megvalósítani a gyakorlatban is! Tudom, nehéz... Ha pedig nem látod a tükörben amit kéne, ne másra mutogass! Sajnálom, ha csalódott vagy, mert nem ért veled egyet mindenki! Ahogy írtam is feljebb: szar lehet így élni!
G.reg 2014.11.16 10:09:47
@eßemfaßom meg áll: Te meg még mindig nem jutottál odáig, hogy magadba nézz, és rájöjj, TE személyeskedsz, te kritizálsz mindenkit - nem csak engem... Olvass kicsit vissza! Gyakorolj egy kis önkritikát is, ha már azt hiszed mindenkinek neked kell megmondani itt mindenkinek, és mindenre a tutit! Az bezzeg már nem tetszik, ha tükröt tartanak neked, mi? Pff... Továbbra is tartom: szar lehet így élni! További kellemes hétvégét! :) :) :)
JJ Abrams szeret ködbe burkolózni, ez nem újdonság. Végtére is ő volt az, kinek vezénylete mellett egy egész filmet leforgattak titokban, és a Super 8 mumusát is csak a moziban láthattuk elsőként. Nem hinném, hogy eme blog olvasói között lenne olyan, aki ne tudná, hogy Abrams…..
A pécsi panel története igen hosszú, és rendkívül szerteágazó, aminek kifejtésére itt sajnos nincs lehetőség. Akit részletesen érdekel a téma, az utánanézhet az egykori Pécsi Szemle c. folyóiratban, ahol Rozvány György írt egy három részes tanulmányt a…..
Csak viccelt Balázs, amikor élő adásban buzizta le az egyetemistát, aki fellépett az ellen, hogy a lányokat ingyen engedik be bizonyos szórakozóhelyekre. Teczár Szilárd többször hangsúlyozta, nem az ingyenbelépőt irigyli a lányoktól, hanem szerinte az ilyen jellegű helyek pusztán…..
Lassan minden hétre jut valami szivárogtatás. Nemrég ugyebár - a most már bemutatott - Lumia 1520 és társairól láthattunk intim képeket az evleaks jóvoltából, most meg maga a Nokia erősíti meg egy eddig be nem mutatott készülék létezését. A Nokia All Access nyereményjátékuk…..