Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dour ®. (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Terrorelhárító Központ (TEK) vezetőjét azután kérték fel, miután kiderült, hogy a szolgálat munkatársai fejenként legalább hat energiaitalt ittak meg minden nap a tavalyi árvízi védekezéskor. A Testosteron 2000 elnevezésű italhoz már a szlogen is elkészült (Velünk…..
Dour ®. (törölt) 2014.02.24 17:48:08
@Nemzeti Orbántroll:
Hááátt..., igen. Április 1. szerinted a bolondok napja?
Szíria elfoglalva. Lelőve egy félelmet keltő fekete ruhás. Brókerek elűzve. Láttuk ki a legény a gáton.
"Ez a harc lesz a végső .." éneklése a rezsi leküzdése közben.
Szerinted akkor többet gázsit lehet kérni reklámarcként?
A világszenzációnak számító mérnöki bravúr létrehozásában az összes kormánytag részt vett. Lesz turbó változat is. "Azért szükséges tovább faragni a rezsiből, mert a járművet az hajtja, ez az üzemanyaga" - nyilatkozta Szijjártó Péter, a fejlesztésért felelős…..
Köszönjük szépen a közel 500 szavazatot: azért ez is mutatja, hogy az emberek mégsem félnek annyira, mint amennyire én félek. Az Összefogás a Voks14-alkalmazás után újabb diadalt aratott: most már a Modoroson is elhódította az aranyérmet, aminek mindenképpen örülni kell. A…..
Remélem, utoljára írok olyan bejegyzést, ami Kövér László házelnöki ténykedéséhez kapcsolódik - mert április 6. után már nem lesz abban a pozícióban, hogy a képviselőket fegyelmezni próbálja. De ebben a témában utolsónak szánt jelen posztomban még kénytelen vagyok…..
Dour ®. (törölt) 2014.02.22 11:36:52
@Húsleves:
Semmiféle "ütőset" nincs szándékomban írni.
Részemről esetleg csak még annyit, hogy ebben az országban(is) a politikusoknak nevezett egyének, miért nem az átlagkeresetet kapják, szavazzák meg maguknak, ha már a mások adójából élnek és még csak soha nem is dolgoztak. De utat mutatnak.
Hmmm... és mivel nem felelek meg az elvárásoknak, ezennel le is mondok.
Nem mutogatok másokra sem, hogy Ő a hibás. :)
Dour ®. (törölt) 2014.02.22 12:17:44
@Sírköves Slomó:
Érdekes ember lehetsz.
Érdekes, hogy ember.
Ahogy mostanában dívik mondani,"szerintem" el kellene indulnod egy temető felé és magadra borítani egy sírkövet.
Dour ®. (törölt) 2014.02.22 14:00:48
@eßemfaßom meg áll:
Neked, lazán bácsi.
Ha fentebb elolvasod, már lemondtam.
A többi írásod ezáltal olvasatlan maradt számomra.
@liebend:
Jelenleg nem vagyok elérhető.
Hallgatok.
A mai naptól kezdve egy új elemet vehetek észre a blogokon. Hogy ez a számláló mit, hogyan, mikortól és miért számol, azt ebből a kérdés-válasz posztból tudhatjátok meg. Pontosan mit számol ez a számláló? A nagyon precíz deffiníció a következő: Az adott posztoldalon…..
  Az utóbbi időszakban elsősorban a trafikok sérelmére elkövetett bűncselekmények kerültek az érdeklődés fókuszába, - pedig sok más kis üzletben, például ékszerboltokban  is követnek el rablásokat, illetve betöréseket. Több ok miatt sem egyszerű feladat ezen üzletek…..
Mikroszkóp alatt még egy veszedelmes vírus is szép lehet. A betegségek, amit okoznak szörnyű tünetekkel és gyakran végzetes következményekkel járnak. Ugyanakkor a tudomány ma már olyan szinten áll, hogy cryo-elektronmikroszkóppal lehetséges megszemlélni ezeknek a miniatűr…..
UPDATE: a szavazás december 8. vasárnapig tart, utána értékeljük az eredményeket! Nyitott kérdés még minden oldalról, hogy ki vezesse Budapestet 2014 őszétől. Az Országgyűlésben, úgy tűnik, maradhat a rezsicsökkentés Fidesz, szocikkal és Jobbikkal fűszerezve, és már csak az…..
Minden tiszteletem az állatkerti dolgozóké, akik – sokszor a testi épségüket is veszélyeztetve – hihetetlen energiát fektetnek az egyes fajok megismerésébe, nagyközönséggel való megszerettetésébe, és ami a legfontosabb: adott esetben a megmentésébe. Többekben mégis ellenérzést váltanak ki az…..
Dour ®. (törölt) 2013.11.05 04:15:24
@burakefendi:
A Te képed hogy nézne ki a "természet lágy ölén", mondjuk a dzsungelben, rácsok mögött, néhány négyzetméteren életed végéig?
Ja, és legalább a dzsungelben minden ehető.
Még Te is.
Hiába javult jelentősen az önkormányzatok pénzügyi helyzete, azt hallani, hogy további konszolidációs lépésekre lesz szükség, A devizaadósság törlesztése pedig csak jövőre kezdődik.Korábbi posztunkban bemutattuk, hogy miként került a csőd szélére a hazai önkormányzati…..
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..