Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mittelholcz Ágnes

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mint azt már internet szerte olvashattuk Rihanna mély csalódást okozott. Nem volt elég a 30 perces késés, de Riri olyan semmit mondó arccal nyomta végig azt a maradék 1 órát, hogy nekem fájt. Ez után a cikis bukás után kétkedve vártam a hétfői Sia koncertet. Az ausztrál dalszerző-énekesnő is…..
Kultography Sziget, szerelmem! 2016.08.16 14:06:43
Idén jöttem rá, hogy mennyi emlék fűz a nyár legnagyobb Budapesti fesztiváljához. Az elmúlt pár évben mindig megfogadom, hogy jövőre már nem megyek, hiszen drága, hangos, poros és amúgy is öregszem, aztán látom a plakátokat, ellepik a várost a karszalagos külföldiek és lám itt állok Sia…..
Már tombol a nyári hőség, a fesztiválszezonnak is még csak a közepén járunk, Budapest belvárosában pedig jobbnál jobb leértékelésekre bukkanhatunk. Most 3 second hand boltot ajánlunk nektek, ahol minden bizonnyal megtalálhatjátok a legmenőbb fesztiválszetteket. Jaj…..
A Kalligráfia újra fénykorát éli, egyre többször találkozhatunk ezzel asz írásmóddal például esküvői meghívókon vagy logókban. Hivatalos kalligráfia oktatás jelenleg itthon nincs, de egy workshop keretei között mindenki beleshet a zsinórírás titkaiba. Vasárnap délelőtt a Wild Flower Bárban…..
Az angol énekesnő a tegnapi napon, a Hajógyári szigeten lépett fel. Állítása szerint sok fesztiválon zenélt már, de a mi Sziget fesztiválunkat sose fogja elfelejteni, annyira szuper. Sajnos, a…..
A Parov Stelar Band már több alakalommal lépett fel nálunk, de idén sem kellett csalódnunk bennünk. Az osztrák együttes az idei VOLT Fesztivál pénteki napjának egyik nagyszínpados fellépője volt. Az elektro swinget játszó csapat rendesen megtáncoltatta a közönséget. A…..
Kultography Jóllakni a VOLT-on 2015.07.03 21:46:54
A Szigeten megszoktuk, hogy bőven van választék, de szerencsére pár éve már megfigyelhető az egyre szélesebb körű ételkínálat a VOLT-on is. Jó hír a Gourmet kedvelő fesztiválozóknak, hogy már itt sem csak a szokásos Balaton-parti ételekkel tömhetjük meg a bendőnket két…..
A bolhapiacoknak megvan a maga romantikája, ám ahhoz hogy igazi gyöngyszemekre bukkanhassunk türelmesnek kell lenni. Határozott céllal érkeztünk, de emellett azért nyitva tartottuk a szemünket, kíváncsiak voltunk rá, hogy milyen dolgokra lehet bukkanni egy ilyen helyen. Van itt minden…..
A Láthatatlan Kiállítás 2007-óta törekszik arra, hogy az egészséges embereket megismertessék a vakok világával. Vak és látássérült kísérők segítségével barangolhatunk végig a speciálisan berendezett, mindennapi életet stilizáló helyszíneken. A kiállítás tavaly új…..
Történelmi pillanathoz érkezett karrierjében az LGT: először játszanak ezen a helyszínen. Azért írok helyszínt, mert nem csupán az Arénában nem léptek még fel, de korábban a BS-ben sem. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy e koncertnek a főpróbáját nézhettem, illetve…..
A történetben egy zsúfolt svédországi vonatról elrabolnak egy kislányt, ami senkinek sem tűnik fel. Természetesen a rendőrök azonnal nyomozni kezdenek, Alex Recht a szakmájában elismert felügyelő és Fredrika Bergmann bűnügyi elemző érkeznek meg először a stockholmi állomásra.…..