Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cacodaemon

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg merem kockáztatni, hogy mindenki találkozott már motivációs trénerrel, ha máshogy nem, legalább hirdetésen keresztül. Megingathatatlanul pozitív, hatalmas önbizalommal rendelkező emberek, akikből csak úgy sugárzik a siker és akik arra tették fel az életüket, hogy ennek a sikernek az eléréséhez…..
cacodaemon 2016.12.13 15:41:33
1. Csak a saját személyes tapasztalatomról beszélhetek, de mióta elkezdtem az önfejlesztés irodalmát olvasni, a különbség az életminőségemben ég és föld a mostani énem és aközött a szánalmas senki között, aki azelőtt voltam. Még mindig van hova fejlődnöm, de az eredményeimből és a környezetem reakcióiból kiindulva is mondhatom, határozottan jó úton vagyok. És nyilván vannak szélhámosok is, mint minden iparban, de nagy hiba emiatt az egész önfejlesztést lehúzni. A könyv, ami a leginkább megváltoztatta az életem, Stephen Covey 7 Habits-a volt, ő pedig nem éppen pszichopata hozzáállást sulykol. Ellenkezőleg, azt tanítja, csak embertársaiddal együtt lehetsz igazán sikeres - és ezt racionálisan elmagyarázva.

2. Érdekes, hogy ez a nagy leleplező, akitől idézel, egy "Paleofuture" nevű blog szerkesztője; nyilván teljesen hiteles. Főleg hogy azok közt a források közt, amiket azonnal leellenőrizhető módon kitett képben vagy linkben, egy sem utal direkte Hill bármilyen illegális tevékenységére.

3. Brian Tracy nem éppen az a típus, aki "nem fogalmaz meg semmilyen negatív kritikát, csak egópumpálással fűz be"; ha tényleg olvastad, tudod, hogy a mondandójának lényege, hogy minden egyes fillérért keményen meg kell dolgoznod, és hogy ezt hogyan, miért, mikor érdemes megtenni ahhoz, hogy hatékony legyél.

Ha tényleg olvastad Tracy, Hill, Robbins, Covey könyveit, nem voltál túl nyitott az értékekre, amik bennük vannak, és hihetetlen rosszindulattal álltál hozzájuk, ha ezt szűrted le belőle.
Egyébként azt el kell ismernem, hozzám is egy MLM-esen keresztül jutottak el az első önfejlesztő könyvek, aki később próbált is beszervezni. De én akkor egyszerűen nemet mondtam. És vannak több tíz vagy százezer forintos szemináriumok is, de azokra sem vagy köteles elmenni. A könyvek nem drágák. Ha nem hagyod magad bepalizni, és csak arra költesz, amire módod van, és aminek utánajártál, akkor csak nyerhetsz az önfejlesztés iparral. Sőt, azt mondom, Magyarországon az emberek többségének nagy szüksége lenne arra, amit tanulni lehet belőle.
Ma a világon mindenhol Bhopálra emlékeznek, a történelem legsúlyosabb vegyi katasztrófájára, és annak helyszínére, valamint az éjszakára, amikor több ezer ember arra ébredt, hogy nem kap levegőt, és kibírhatatlanul ég a szeme. A gyilkos üzem képei következnek...
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..
cacodaemon 2016.01.23 14:23:38
@Gazzlower: Na igen, de miért szerepelt Scully kevesebbet?
Amiről eddig azt hittük, hogy csak kifigurázása a japán pornógráfiának, az igazából egy valós szokás az ottani gyerekek(!) körében. Sokan letapasztott szemekkel védekeznek a hirtelen felindulásból elkövetett szemnyalás ellen, ami a gyerekek elmondása szerint teljesen normális…..
Már a látványától összefolyt taknyom-nyálam, leborulok az (hát persze, hogy) orosz kislány nagysága előtt! ..
Íme Kína hivatalos napilapjának újonnan épülő székháza, amire egyből mindenki felhörrent, meg lolcsizott, hogy juj, fasz alakú a ház, majd megbasz a média, meg ilyenek. Erre a hatóság gyorsan letiltotta az épület képeit a neten, ha beírod a nevét csak valami hülye cenzor…..
Pálcával, legyezővel, lábbal, bármivel regulázza szerencsétlen lányokat. Nem igazán érteni a görcsrohamát, mert normálisan viselkednek, de lehet ettől lesz majd tökéletes a zuhanó gém alakzat Hu Csin-tao szülijére. ..
Subba Terror lúd 2013.04.28 13:55:25
Vadludi nem viccel, úgy megmérgesedett arra a jámbor kutyára, hogy csak a full gáz menti meg őt és a gazdit a biztos haláltól. Vérkacsa :D ..
Subba Lépcsős failek 2013.03.19 09:30:00
Tudom, hogy nem bírjátok, de rengeteget fizetnek ezért. Értsétek meg, köszönöm. ..
cacodaemon 2013.03.19 09:58:41
Subba Cukiság: Okos kutya 2013.03.09 10:50:38
..
Subba Ha a vadonban lenne gyorskaja 2013.02.21 13:21:18
Vagy túl sok levegő, ez történne. Viccesen aranyos, tehát jó kis videó ez, nnna. ..
Subba A nagy taxi teszt 2012.12.22 00:40:20
A jó ég tudja mi történik a városban, hogy ennyire kevés a taxi, de nyilván részeg burzsuj geci vagyok, és minek megyek bármerre. DE HA AKARNÉK SE TUDNÉK, mert: Taxi 2000: Nem veszik fel 5 percig, majd felveszik 10-12 percet igérnek (mindig), 12 perc múlva visszahívnak, hogy nem…..
Félrefordítások Intoxikálva 2012.12.09 16:49:06
Ádám húzós brékinget küldött, sebtiben írok is belőle egy posztot, bár a két magyar oldal becsületére váljék, hogy mindketten javították azóta a cikket. A dolog úgy kezdődött, hogy hajnalban meghalt a Dallas Cowboys ifjú játékosa, Jerry Brown, és az esettel kapcsolatban…..
cacodaemon 2012.12.15 00:15:07
Épp most olvasom az indexen (index.hu/kulfold/2012/12/14/szulogyilkos_iskolai_amokfutok/ ), hogy "Aztán elment az iskolájához, egy kávézóban tüzet nyitott, ketten meghaltak – egy 16 és egy 17 éves diák –, huszonöten megsebesültek."
Most lusta vagyok eredeti nyelvű cikket keresni (mint ahogy lusta vagyok ezt levél formájában beküldeni a Leiterjakabnak), de van rá egy fogadásom, hogy az a kávézó "cafeteria" (étkezde, ebédlőterem) akar lenni.
Subba Gangnam Style 2012.12.14 11:35:32
Kipában! ..
Maneesh Sethi, a szabadúszó programozó, blogger, publicista megunta, hogy a munkaidejének nagy részét a közösségi oldalak böngészésével tölti, így feladott egy hirdetést a Craigslist nevű hirdetési oldalon. A szöveg szerint olyan embert keresett, aki ott ülne mellette (közben…..
cacodaemon 2012.10.24 10:50:29
Subba Gárdista lövi gépágyúval 2012.04.26 14:05:00
Szintet léptek a homevideók! Szemlátomást a polgárháborút vízionáló gyöngyöspatai polgármester kisfia is magáévá tette apja kisebbségekkel kapcsolatos nézeteit. ..
cacodaemon 2012.04.27 15:14:56
Én meg tudjátok mit tartok undorítónak ebben a videóban? Hogy egy szemét szenzációhajhász bértollnok egy kisgyereket használ fel arra, hogy politikai indíttatásból sarat dobáljon!
Az, hogy egy gyerek ilyeneket rajzol, nem jelenti azt, hogy ő vagy az apja elmebeteg gyilkos lenne. A gyerekek gondolkodása ugyanis messze nem ugyanolyan, mint a felnőtteké! Ezt ne feledjük.

Nem tudom, ti miket rajzoltatok kisgyerek korotokban, de elárulom, hogy kisfiúként nekem sem a virágok, vagy a babaház vagy az etnikai emancipációról szóló ENSZ nyilatkozat volt a legizgalmasabb rajztémám.
Én ugyan nem cigányokat választottam szereplőnek, de rajzoltam egymással harcoló embereket, fegyvereket, tankokat, és eljátszottam rajzban, hogy a jó (=aki nekem szimpi volt) legyőzi a rosszat (=akit csak azért rajzoltam, hogy legyen kit legyőzni). Mert a harc olyan izgalmas téma volt, és nem éreztem, milyen durva dolgok ezek. És ha valami hatással volt rám, hogy ilyen durva dolgokat rajzoljak, az rohadtul nem a magyar szélsőjobb vagy a gonosz "náciorbán", hanem az amerikai akciófilmek voltak, amivel elárasztották a tévét, mosták az agyamat, hogy azt higgyem, az a legnagyobb hős, aki fegyverrel vagy anélkül meggyilkolja a "rosszfiúkat" (=aki az amcsi ideológiába nem illik bele). Szóval ez van, a kisfiúk rajzolnak harcosokat. Hogy ő a cigányokat választotta? Jajjistenem! Ha ő tényleg az említett falu polgármesterének fia, akkor bizonyára nagyon-NAGYON sokat hall a cigányokról, ezért a rajzban is megjelenik. Ő magyar, és a cigányokról negatív dolgokat is hall, ezért a kettő közül az utóbbiak lesznek a rajzon az ellenség. Ennyi az egész. Úgy talán jobb lenne, ha arról rajzolna, ahogy a cigányok nyírják ki a magyarokat? Az politikailag elfogadhatóbb rajz lenne egy magyar kisfiú részéről, vagy mi a francot akartok még?!

Egy szó mint száz, egy kisfiú nem érzi még az élet súlyát. Nem érzi a halál és a gyilkosság szörnyűségét. Egyszerűbb fogalmakban gondolkodik.

Mint amikor egyszer összekoccantunk egy benzinkútnál (csak egy kis horpadás lett belőle az autón), a másik sofőr volt a hibás, kijött a rendőrség felvenni a jegyzőkönyvet, az üggyel végezve elmentek, erre a kisöcsém megkérdezte: "Miért nem lövi már le a rendőr a bácsit?". Egy kisgyerek csak annyit tud, a rendőrnek pisztolya van, hogy a rossz bácsik ellen használja. Ő nem érzi a dolog súlyát vagy a fokozati különbségeket rossz és rossz között (hja, főleg ha az amcsi filmekben sorban kinyír száz embert a "jófiú"). Ahogy ez a kisfiú sem érzi a súlyát és főleg nem a politikai töltetét, annak, amit rajzolt magának (vagy kérésre??) uzsi után.

Aki képes volt messzemenő következtetéseket levonni szegény kisgyerek rajzából az apja elveivel kapcsolatban, az szégyellje el magát!!!
Tizenhat hónap börtön huszonhat rajzért, tíz hónap börtön Stohl András ámokfutásáért.Öngyilkosságot követett el egy 23 éves Hajdú-Bihar megyei graffitis fiatalember, akit idén egy év négy hónap börtönbüntetésre ítéltek rongálás miatt. A nol.hu cikke szerint a…..