Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mucsailajos (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vadászat Jagten 2012 Lassan három éve annak, hogy utoljára el kellett szégyellni magunkat, hogy az emberi fajhoz tartozunk (Felperzselt föld). Thomas Vinterberg dán rendező egy igen erős atmoszférával elkészített új játékfilmje, annyi mindenről szól, hogy gyakorlatilag…..
És akkor mivan! Amerikában egy kis molesztálással is ennyit basztatják az embert?  Magyarországon a saját gyerekedet lelki terrorban tarthatod, tetszés szerint használhatod szexuális eszközként, etetheted vele a saját kakiját, odaadhatod a haveroknak szexre, kínozhatod és…..
Négy Oscar és bő 250 egyéb fontos díj és jelölés után Woody Allen idén életműdíjban is részesült a Külföldi Újságírók Szövetsége részéről, melyet jó szokásához híven nem vett át, de a média most nem emiatt ismételgeti nevét, nem is a Blue Jasmine miatt, amely remek…..
Az előbb olvastam egy cikket a Toddlers and Tiaras nevű gyerekszépségversenyről és megmondom őszintén felkúródtam. Nem elég hogy a tiniknek hülye példaképeik vannak mint pl. Májli Szájrusz, már a szarospelenkás kis gyerekeket is meg kell hülyíteni. A képen láthatók a…..
A rendszer a média segítségével gyűlöletet szít, az emberek pedig fogékonyak rá. Teljesen biztos, hogy innen ered a rasszizmus, valamint az újabban (főként facebook-on) felkapottá vált halálbüntetés iránti vágy... Facebook felhasználók között nagyon elterjedté vált a…..
„A tisztesség hosszú távon megéri" – mondta Sólyom László 2009-ben. Az azóta eltelt rövid idő ezt még nem igazolta, csak azt, hogy rövid távon a tisztességtelenség éri meg. És nem látni e rövid táv végét. A német Zöldek mintha Sólyomra hallgattak volna. És rosszul…..
Csaknem egy évvel azután, hogy Ian Watkins énekest letartóztatták, feloszlott a Lostprophets. Az angol rockzenekar a Facebookon jelentette be, hogy ideje nyilvánosságra hozni, amiben ők már egy ideje biztosak, és nem zenélnek többet Lostprophets név alatt. Watkinst (a képen fehér…..
Íme ez egy igazi monstre-eszmefuttatás, lehet, hogy háromszáz százalékosan túl van írva. Több mint egy hétig gondolkodtam rajta, alakítgattam a bejegyzést, ez lett belőle. Ez is mutatja, hogy Béláék új bemutatója, a Titkaink formátumos előadás, rám mindenesetre hatott. Akinek…..
Volt egyszer egy Rebecca Black, aki annyira rossz zenét és klipet csinált, hogy az egész internet ezen röhögött. A Friday azóta a minősíthetetlen szarhalom egyetemes mérőfoka lett, a produkció mögött álló PMW Live és Patrice Wilson azonban annyira felbátorodott a semmiből jött…..
MAI SZEX A mentőakció 2013.10.09 14:08:02
Randa, nyirkos téli éjszaka. Az embert vonzza az ágy, lenyomja a letargia. Mégis nehezen ér el az álom. Végre elmélyülök a csendben, amikor cseng a telefonom. Ránézek az órára, fél 1 van. A lányom az. Kétségbe van esve. Kimentek valakivel bulizni Pestszenrettentőre, de a buli…..
mucsailajos (törölt) 2013.10.16 10:12:37
Legújabb bemutatóját a közönség és a szakma egyaránt rajongással fogadta, a társulat vezetője szerint megdolgoztak érte és megérdemlik a sikert. Pintér Bélát kérdeztük. Fotó: Bődey János   A Titkaink két kőkemény témát feszeget: az ügynökkérdést és a…..
Mezei néző Szkéné - Blackbird 2012.10.03 18:26:00
Szkénében volt egy angol darab bemutatója, a Blackbirdé. Több szakmabeli kifogásolta azt, hogy nem fordították le a címet. Ezzel kapcsolatban nekem sincs igazi magyarázatom, hogy miért nem - a Feketerigó épp így megfelelt volna. Esetleg marketinges okokból gondolták, hogy többen…..
Vitatkoztak a parlamentben, a Fidesz a börtön, az LMP az utókövetés, a Jobbik a kémiai kasztrálás mellett állt. Nem próbálom adni a liberálist, ez egy ultranehéz kérdés. Ugyanis a pedofília mentális betegség (ellentétben a homoszexualitással, ami már régebb óta kikerült a…..
Nincs szabványos meghatározás a pedofiliára, mert a világ nem tud megegyezni a defínícióban! Viszont a világból érkező hírek után nem ártana kicsit töprengeni a megoldáson... Minden férfi pedofil? ( Are All Men Pedophiles?) című filmért díjazták a Szexológiai Média Díjjal…..